maanantai 2. tammikuuta 2017

Uuden alku ♥Taas on aika vaihtaa kalenteria! Kääntää uusi vuosi alkavaksi. Uudet tyhjät kirjoittamattomat sivut, elämätön elämä edessä, tuntematon, pelottavakin. Päätöksiä, lupauksia, unelmia ja haaveita. Mulla on niitä enemmän kun koskaan on ollut uuden vuoden kynnyksellä. En ole koskaan ollut näin paljon täynnä toivoa ja muutoksen halukkuutta. Sen myötä epävarmuuskin on käsinkoskettavissa. Tiedän että kaikki on mahdollista, joskus se on vaan mahdoton toteuttaa, itse itselleen kun asettaa liian kovia haasteita ja tavoitteita siihen nähden mihin on valmis. Mistä sitä sitten oikeasti tietää mihin on valmis?
Mielestäni ei ole kovin kummoinen ajatus lähteä tavoittelemaan hyvää oloa itselleen. Kuitenkin tosiasiassa, jos puhutaan fyysisestä hyvästä olosta, varsinkin jos asia vaatii painonpudottamista, saattaa ja ONKIN edessä kovin pitkä ja mutkainen tie. Miksi muuten en olisi tehnyt sitä jo aikoja sitten, onnistunut ja pysynyt tavoitteissa...
Ei mulla oo haaveena päästä iltalehden sivulle suurimpana pudottajana, mutta olis mieletön fiilis keväällä todeta, ettei housun kaulus enää purista, vaaka lukemat on yhdentekevät, jos on itseensä tyytyväinen.

Hyvään oloon kuuluu ehdottomasti ensimmäiseksi kuitenkin henkinen puoli! Olet sinut itsesi kanssa, onnellinen ja riittävä itsellesi. Osaat kunnioittaa toisia ja olla luotettava ihminen ♥

Ostin viime vuoden lopulla kalenterin, jossa sisältönä on hyvää mieltä, voima lauseita ja herättäviä tekstejä! Unelmieni vuosi-kalenteri ♥

Vielä sivut ammottaa tyhjyyttään, unelmat vielä vauvan nupuissaan mutta jo hetken päästä se elää ja aikatauluttaa elämää eteenpäin. Olen valmis yrittämään ja haastamaan itseni!
Jokaisen päivän kohdalla on kolme kiitos kohtaa. Toivon että edes välillä tulee kirjoitettua päivän hyvistä asioista kiitoksen aiheita, koska niitä varmasti tulee ♥ Asenne on se mikä vie eteenpäin ja ratkaisee lopulta päivän mielialan. Toki on koettelevia hetkiä, erittäin vaikeita hetkiä elämässä, mutta mun mielestä on tärkeää osata jättää ne hetkiksi, päiviksi tai viikoksi. Sitten on aika jatkaa matkaa eteenpäin. Hymyillen ja antamalla olla.

Moni pitää minua positiivisena ja vahvana ihmisenä. Olenkin tätä kaikkea joltain osin, mutta vahva ihminenkään ei jaksa kaikkea yksin ♥ Onneksi mulla on perhe. Yhtenäinen, itsenäinen, rakastava mutta ei täydellinen! Kukaan meistä ei ole täydellinen, onneksi ♥
Mulla  on ystävät ♥ Ikää tullessa lisää korostuu ystävissä piirteet, uskollinen ja luotettava! Turhat höpsötykset on jäänyt pois, tilalle saanut ymmärrystä, aikuisuutta ja ihan mahtavia elämän makuisia hetkiä! Rikkaus on olla erilaisia ystäviä. Ystäviä jonka kanssa puretaan ne sisimmätkin ajatukset, ne joiden kanssa sisustetaan kotia, ne joiden kanssa tehdään reissuja ja ne jotka on tätä kaikkea ♥

Tänä vuonna haluisin tuoda blogiini jotain uutta! Sisustelua ehdottomasti jatketaan kyllä mutta haluisin myös enemmän jakaa tätä vuotta teidän kanssa ajatuksina hyvin voinnista, liikunnasta tai sen puutteesta. Onnistumisista ja ehdottomasti niistä epäonnistumisista mitä tässä elämässä väistämättä tulee eteen :)
Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi ja miten tämä elämä lähtee kirjoittamaan tätä vuotta, pitää muistaa että minähän sitä kynää kuitenkin loppujen lopuksi pidän enimmäkseen kädessäni :)

Toivon sinulle ihania hetkiä, onnistumisia ja pettymyksiä vuoteen 2017 koska pelkällä onnellisuudella ei kasveta ihmisinä eikä ilman pettymyksiä koeta suuria onnistumisen tunteita ♥ Toivottavasti jatketaan yhdessä matkaa eteenpäin!!! :)


8 kommenttia:

 1. Kylläpä olet taas asian ytimessä! Olet pohtinut asioita, joita itsekin pidän tärkeinä. Itselläni ei ole tapana tehdä uudenvuoden lupauksia, mutta noita asioita on hyvä pohdiskella pitkin matkaa...
  Hyvinvointi ja terveys nousevat iän myötä yhä tärkeämmiksi.
  Haaveita pitää toki olla, muttei niiden ole aina tarkoitus toteutua.
  Ihanaa alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kiva odotella uusia kirjoituksiasi.
  Meillä vielä puuttuu seinäkalenteri, lastenlapsista, on ollut tapana jomman kumman miniän tehdä se. Luulisin sen olevan valmis, mutta näemme vasta loppiaisena.

  VastaaPoista
 3. Niinku suoraan mun kirjoittamia nämä sun ajatukset. Omaan hyvinvointiin on mullakin tarkoitus panostaa tänä vuonna.Päästä siihen tilaan, jossa on tyytyväinen itseensä.

  Ihanaa alkanutta vuotta<3

  VastaaPoista
 4. Niin hyvin kirjoitit! Ajatuksena itsellänikin satsata omaan hyvinvointiin vieläkin enemmän. Kiva kuulla ajatuksiasi tästä jatkossakin. Oikein hyvää alkanutta vuotta 2017.

  VastaaPoista
 5. Toivon, että tämä alkanut vuosi tuo sinulle vastauksia avoimiin kysymyksiisi ja paljon kaikkea hyvää ♥ Olet kyllä niin taitava kirjoittaja, että jään innolla ja mielenkiinnolla odottamaan sun tulevia päivityksiäsi. Hyvää alkanutta vuotta Sinulle, Katja ♥

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 7. Tärkeitä asioita ja hyviä tavoitteita uudelle vuodelle! Kun oma olo on hyvä, on paljon helpompaa nähdä asiat positiivisessa valossa myös silloin, kun ne ei ihan piirustusten mukaan menekään. Iloa ja valoa alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
 8. Hei täällä samoilla ajatuksilla! Sokeriton tammikuu tuli jälleen kerran aloittamaan vuoden ja pistämään mieliteot kuriin. Ainakin hetkellisesti.
  Tässä uuden kynnyksellä on jotenkin helppo pohtia mennyttä vuotta, mikä siinä oli hyvää ja mikä huonoa ja koettaa tehdä alkavasta vuodesta vähintäänkin samanveroisen tai peräti paremman :)

  Oikein hyvää vuotta 2017 sinulle Katja! <3

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3