maanantai 1. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä arvonta sinulle lukijani ♥

Hehkeää Helmikuista aamua kaikille ♥ Jotenkin tuntui että eilen alkoi heräillä talvi kaamoksesta ja tänään aamusta tyttären hymy korvasi aamukankeuden kun iloitsi jo hieman valoisammasta aamusta, hän kun vähän pelkää pimeitä kouluaamuja ♥  Pienistä iloista se kevät fiilis alkaa syntymään!!!

Voitin instagramin arvonnasta Joulukuussa Lennolin torkkupeiton jonka ajattelin sitten arpoa täällä. Olin kyllä äimänä kun voitin, koska kuulun "en ikinä voita mitään" ihmisiin :D
Onneksi Tammikuussa jäi jahkailuksi laittaa arvonta pystyyn, koska mikä sen parempi syy on järjestää arvonta kun ystävänpäivä ♥

Lennol tuotteet on kotimaisia ja tuotteet sai design from finland merkin vuonna 2014. Taatusti laadukas torkkupeitto luonnonvalkoisena siis matkaa jonkun sohvannurkkaan ennen ystävänpäivää.
Torkkupeiton arvo on 83e

Arvontaan pääset osallistumaan olemalla blogini virallinen lukija tai arvonnan aikana lukijaksi liittyvä  sekä kommentoimalla mikä on hyvän ystävän merkitys ♥

Arvonta aika on 1.2-8.2.2016 ja paketti pyritään saamaan arvonnan voittajalle ystävänpäiväksi, joten huolehdithan siitä että nopeasti voittajana ilmottaudut :)
Lisä arvan saat olemalla FB sivuston tykkääjä ♥

Onnea kaikille ♥

P.S Mulla on alkanut kevät kodin ideat pyörimään mielessä ja tänään toteutan yhden vanhan DIY idean uusilla kuoseilla, joten tavataan pian :) Tähti jutuista tuli ähky ja niitä vähennetään ja kukkakuosit kovasti pyörii ajatuksissa, saas nähdä kun niihin on aina tullut kyllä äkki kyllästyminen :D
MOIKKA ja hauskaa uutta viikkoa!!!
31 kommenttia:

 1. Hyvän ystävän merkitys on sanoinkuvaamattoman tärkeä. Hän on ihminen jolle voitpuhua mitä tahansa, ihminen joka hyväksyy sinut kaikki e virheinesi. Ja jolta saa neuvoja ja ohjeita, joita itse ei osaa ajatella. Ihminen joka uskaltaa olla kanssasierimieltä💞💞💞

  VastaaPoista
 2. Ihana peitto! Onnea voitosta. ;)
  Minulle hyvä ystävä on sellainen, jonka seurassa ei tarvitse miettiä sanoja ja olemistaan. Saa olla just sellainen kun on. Molemminpuolista toisen tukemista ja kannustamista, aitoa iloitsemista. ystäväni ei kadehdi minua, enkä minä häntä. Halu auttaa vilpittömästi, eikä pakosta. Ystävä nostaa ylös pahana päivänä ja saa nauramaan. Ja hän ei myöskään keksi selkäni takana pahaa ja juorua. Arvostus kaikin puolin.

  VastaaPoista
 3. Juurikin tuon väristä peittoa tarvitsin. :) Joten mukana olen kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 4. Kylmää luvassa eli lämmin peitto olisi kiva juttu. Yhdellä mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kolmella arvalla mukana mukavassa ystävänpäivä arvonnassa <3 Ystävänpäivää pitäisi viettää joka päivä ja muistaa ystäville kertoa kuinka tärkeitä ja rakkaita he ovatkaan elämässä...taidanpa laittaakin kamusilleni tekstareita menemään just nyt :)

  VastaaPoista
 6. Ystävä on aina valmis kuuntelemaan ja olemaan tukena. Hänen kanssaan on ihana puhua salaisuuksista, elämästä ja haaveista.
  Kahdella arvalla mukaan aivan ihanan pehmoiseen arvontaan.
  <3

  VastaaPoista
 7. Ihana arvonta =) Arvalla mukana!

  Hyvä ystävä on luotettava sanan varsinaisessa merkityksessä. Voit luottaa siihen että kaiken mitä hänelle kerrot ja jaat jää myös teidän väliseksi. Viettää aikaa kanssasi ja jaksaa kuunnella niin ilot ja surut ja hänen seurassaan tunnet olosi kotoisaksi =)

  heidi.haapala1@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Hyvä ystävä on kultaakin kalliimpi, luottoihminen, jolle voi kertoa kaiken ja joka voi kertoa minulle kaiken. Ollaan toistemme tukena elämän ylä- ja alamäissä, iloitaan yhdessä, surraan yhdessä. Hyvän ystävän kanssa välimatka tai tapaamisten venynyt väli eivät haittaa.

  Ihana filtti! Miten raaskitkin luopua siitä... Mukana arvonnassa kahdella arvalla ja hyvää ystävänpäivää jo näin etukäteen - ihan oikeasti kun ystävänpäivä on joka päivä ♥

  VastaaPoista
 9. Olla silloin paikalla kun toisen läsnäoloa ja läheisyyttä tarvitsee, eikä osaa tai kehtaa sitä kuitenkaan itse toiselta pyytää.

  VastaaPoista
 10. Hyvän ystävän kanssa voi jakaa ilot ja surut, ilman että hän/minä arvostelee/vähättelee niitä. Minun läheisin ystävä asuu toisella puolella Suomea, mutta joka kerta kun näemme, jatkamme siitä mihin edelliskerralla jäimme :)
  Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 11. Hyvän ystävän kanssa voi jakaa niin elämän ilot kuin surutkin luottamuksella. Ihana arvonta!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Ystävä ei koskaan kyllasty kuuntelemaan sua ja on valmis jakamaan ilot sekä surut kanssasi!
  Peitto näyttää niin suloisen pehmoiselle.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihana peitto lämmittäis mukavasti tälläistä vilukissaa.
  -Marja

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana arvontapalkinto!
  Hyvää ystävänpäivää sinulle ja kaikille lukijoillesi.

  VastaaPoista
 15. Muutama tosi ystävä riittää <3 ja silloin edes 700km ei tunnu missään. Ihana arvonta ! Mukana ollaan

  VastaaPoista
 16. Kaikista "vanhin" ystäväni on kulkenut mukanani eskarista asti.. näämme kun näämme mutta aina on olo kuin olisi tullut kotiin <3... Ihana arvonta. Tuo lämpöä ystävälle :)
  bikkenpilttuu(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. En ole onnistunut vielä saamaan samanhenkisiä luotettavia ystäviä. Kavereita saa kyllä, mutta ystävyys on vaikeampi juttu :)

  VastaaPoista
 18. Hyvä ystävä on kultaakin kallimpi. Minulla on muutama ystävä, mutta yksi heistä on kulkenut kovin samanlaiset elämänpolut kuin minä ja olemme toistemme tuki ja turva nyt ja toivottavasti aina. Ilman häntä elämäni olisi huomattavasti tyhjempää. Hulvaton huumorimme osuu täydellisesti yhteen ja hänet kohdatessani tulen aina hyvälle tuulelle <3

  VastaaPoista
 19. Hyvä ystävä seilaa mukana elämän aallokoilla.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Hyvän ystävän merkitys on pysyä mukana elämässä aina ❤ Vaikka hyvää ystävää ei näkisi pitkään aikaan, kun taas tavataan niin on kuin ei olisi erossa oltukaan! Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com on

  VastaaPoista
 21. Hyvän ystävän merkitys on pysyä mukana elämässä aina ❤ Vaikka hyvää ystävää ei näkisi pitkään aikaan, kun taas tavataan niin on kuin ei olisi erossa oltukaan! Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com on

  VastaaPoista
 22. Ilman ystäviä olisi tosi yksinäistä. Ei tarvitse nähdä joka päivä mutta tietää, että on olemassa joku joka aidosti välittää mitä sinulle kuuluu. Yksikin hyvä ystävä on arvokas. Ystävä jakaa ilot ja surut, on aidosti läsnä. Kaksi arpaa.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Hyvät ystävät ovat kyllä kultaakin kalliimpia, heistä haluaa pitää kiinni. Hyviä ystäviä on loppujen lopuksi todella vaikea löytää, monista kuuluu vain kun tarvitsevat jotakin.. :( Hyvää ystävänpäivää sinulle! <3
  Kaksi arpaa, tykkään myös fb:ssä.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 24. Hyvän ystävän merkitys on siinä, että tietää, että maailmassa on joku, joka seisoo rinnallasi milloin tahansa. Mukaan mahtavaan arvontaan! Mukaan yhdellä arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Hyvän ystävän merkitys on siinä, että tietää, että maailmassa on joku, joka seisoo rinnallasi milloin tahansa. Mukaan mahtavaan arvontaan! Mukaan yhdellä arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Hyvän ystävän merkitys... hän on mukana iloissa ja suruissa ja myötäelää ne mukana. Luotettavalle ystävälle voi kertoa kaiken :)
  Yhdellä arvalla mukana
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Hyvän ystävän merkitys on perustavanlaatuinen. Hyvä ystävä tukee kun koko maailma tuntuu olevan vastaan. Ilman ystäviä ja ystävyyttä elämä olisi tyhjää ja ilotonta! Yksi arpa arvonnassa mukana ihanaa torkkupeittoa tavoittelemassa
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Hyvän ystävän merkitys on olla elämän suola. Ystävän kanssa nauraa makeammin, surut helpottavat, kiukku katoaa
  1 arpa mulla viime hetkillä mukana arvonnassa
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Arvalla mukana
  Hyvä ystävä ei petä, ei jätä, ei kaverissa mikään mätä, kuuntelee sanoit sitä tai tätä...
  arskari AT gmail DOT com

  VastaaPoista
 30. Ystävyys ei katso kelloa eikä paikkaa.. ❤❤ silloin se on parhaimmillaan vaikka pitkän tauonkin jälkeen.

  VastaaPoista
 31. Ystävyys ei katso kelloa eikä paikkaa.. ❤❤ silloin se on parhaimmillaan vaikka pitkän tauonkin jälkeen.

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3