keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Juhlia ja yllätysjuhlia..

Meillä seurasi lauantain juhlinnalle jatkoa sunnuntaina, kun tuoretta kummi-tyttöä päästiin siunaamaan ja kastamaan nimeen <3
Pikkuinen Vilja Inkeri <3
Mutta, mutta kuinkas sattuikaan, kun oli säästynyt suuremmilta kyyneleiltä edellispäivänä niin enhän ollut varautunut suuriin yllätyksiin kirkossa... Nimittäin siellä sitten lapsen isi&äiti purjehtivatkin avioliiton onnelliseen satamaan.. Aivan yllätykseksi, meille jokaiselle kutsuvieraalle.. Anopit ja appiukot mukaan laskettuna!!!  Aapuaa.. Oli niin kauniin pyyteetön tilaisuus, että muutaman kyyneleen joutui pelkästä mykistyksestä tirauttamaan ;)
Lapsi sai kauniin nimen ja lapsen isi itselleen hyvän vaimon ja me kaikki ihanan muiston <3
Vaikka hääjuhlia ei oltu suunniteltukkaan, upeat puitteet oli puutarhajuhlissa morsiamen anoppilassa :) Lapsen mummo oli teettänyt kahvikuppeihin ihanat servetit, eihän noihin suutaan raaskinut pyyhkiä :)
"Pieneen kehtoon mahtuvat, kaikki suuret unelmat" <3

Talonväki loihti kuohuviiniä laseihin ja siinä sitten skoolattiin sinitaivaan alla. Minä kuljin puutarhassa lumoutuneena, niin paljon oli tämmöiselle maalaisromanttiselle typylle siellä nähtävää ja huokailtavaa..
I-H-A-N-A puutarha!!!


Puutarhamenninkäisiäkö täällä asustaa...

Entäs sitten täällä ihanuudessa...AAAH..Tunne oli välillä ihan kun sadussa oisin kulkenut <3 Löytyykö kovin monelta tämmöistä leikkimökkiä?

Kop, Kop, Kop...Saako tänne muuttaa asumaan?... :)
Täällä oli ainutlaatuinen tunnelmansa ja kyllä tällä mummolla ja papalla vierailee onnellisia lapsenlapsia <3 Jokainen pieni ihminen on aivan yhtä tärkeä ja tilaa löytyy jokaiselle, olkoot oma persoonansa jokainen :)
Olen hiekkaa kämmenelläsi,
pidä kätesi avoimena,
minun tulla ja lähteä.
Älä purista sormiasi.
Saat enemmän minua,
en valu pois
sormiesi lomasta
<3
Onnea S&A!!!

4 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään :) :) niin romanttista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vaikkei suunnittelekkaan niin saa kauniit juhlat ja tunnelmaahan tuolla olikin jo ennestään <3

   Poista
 2. Voi miten kaunista <3
  Eihän täällä voi muuta kuin huokailla :)

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3