keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pullantuoksua...

Keskiviikon keskipäivää :)
Lupasin lapsille jo kesän alussa, että leivotaan pullaa lomalla joku hetki ja tänään se hetki sitten oli! Ei ollut kuumakaan ulkona, että jaksoi uunista tuoman lämmön kestää ilman hikikarpaloita otsalla täällä sisällä :)
Siinä korvapuustipötkylää rullatessa muistin, että kinuskikissa oli linkittänyt facebookkiin jostain vanhasta reseptistä pullarinkilän ja minusta se oli hauskasti ja yksinkertaisesti toteutettu...No niimpä sitten halusin itsekkin kokeilla onnistunko :)
Jälkeenpäin huomasin, kun tarkastin kinuskikissan kuvaa samaisesta pötköstä, että leikkelin saksilla hieman isompia välejä pullaan :) Vaan tyytyväinen olen!
Ihan hieno ensimmäiseksi yritykseksi! <3
Täällä ollaan opeteltu ilman iskää olemaan päivät ja melkoisissa juoksuissa nää päivät on mennytkin, kun vihdoin tulevana viikonloppuna kaikki kiireet huipentuu häihin <3 Jännittää aika lailla tuo kaason virka, mutta reippaalla ja iloisella mielellä luulen siinä onnistuvani ;)
Olen saanut luvan tehdä häistä postauksen ja ensi viikolla on sitten melkoista kermakuorrutusta tulossa :D
Nyt syön korvapuustin kylmän maidon kanssa ja lähden kättä näyttämään lääkäri-sedälle.. Ensi viikolla alkais työt ja käsi aivan kipeänä täällä, hiukan huolettaa tilanne kyllä :/
Mutta hyvää keskiviikkoa ja palataan taas <3 Uusi lukijakin siellä, tervetuloa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3