sunnuntai 4. elokuuta 2013

Blogi haaste

Huh hellettä... :)
Mun puolesta sais jo hellittää nää helteet ja syksyn raikkaus, vesisateet, kirjavat lehdet ja hämäryys astua piakoin estraadille.. Sytkäri kädessä täällä jo odottelen tuikkujen kanssa ;) Juu-uu tässä kohtaa tiedän aika monen huokaavan, että täähän on hullu :D
Syksy hullu olenkin ja jouluhulluudesta en edes vielä viitsi mainita ;) Mutta se mitä tulin tänään tänne blogiini tekemään oli se, että vastaan haasteeseen, jonka minulle antoi valkoinenkaniini.blogspot 
Kiitos haasteesta!!!
Haasteen tarkoitushan on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä joilla on alle 200 lukijaa!

HAASTEEN SÄÄNNÖT!
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen 
3.Haastetun pitää tehdä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa ja haastaa ne
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista! :)

             Aloitetaan siis minusta ;) 11 paljastusta!

1. Minulla on viisi lasta. 2 Poikaa ja 3 Tyttöä. Esikoiseni on jo aikuinen ja tänä vuonna tyttärenikin täyttää 18-vuotta. Pesässäni kasvaa siis enää 3 poikasta ;) Ikää minulla on vasta 38-vuotta, joten aika nuori äiti olen kahdelle ensimmäiselle lapselleni. Joulujuhlissa ja vanhempain illoissa sain aina uteliaita katseita!
2. Kummilapsia minulla on 6 kappaletta. Nuorin kummilapsi kastettiin viikko sitten <3 Ihania muruja!!!
3. Olen naimisissa ja neljästoista vuosi on meneillään rengastettuna. Mieheni on hitaampi ja rauhallisempi, joten siinä kai pitkän liiton salaisuus...vaiko kompastuskivi? ;)
4. Olen himosisustaja :D Joskus voisi olla viikko tai pari ettei pää pursuaisi kaikenmoisia ideoita, koska sitten myös aika nopsasti niitä on myös päästävä toteuttamaan ;)
5.  Inhoan yli kaiken kiirettä!!! Olen yrittänyt vanhemiten opetella, etten kokoaisi tekemisiä päällekkäin, koska silloin tulen tosi ärtyneeksi ja asiat alkaa mennä yhdeksi puuroksi.
6. Olen monissa asioissa täydellisyyteen pyrkiväinen. Se mikä on täydellisyys on katsojan silmässä!
7. Rakastan lahjojen ostamista, mutta olen myös tarkka mitä annan kellekkin. Korttihylly on minulle painajainen, jos kaupasta on kiire lähteä, koska kortin tekstissä pitää olla just se joku juttu. Kortin saajan näköinen teksti :)
8. Apua, tää on vaikeeta...(hih..) Tykkään, että minulla on siisti koti ja saan hermoromahduksen jos kotiini tulisi vieraita silloin kun ollaan siellä muutamat päivät heitetty vapaalle :D
9. RAKASTAN kynttilöitä, lyhtyjä ja kynttilöitä <3 Ne olisi ensimmäiset jotka lähtis mukaani autiolle saarelle..noh siis jos ei saisi ihmisiä ottaa mukaan :D Yli 4 vuotta olin PartyLite konsultti ja se oli mukavaa aikaa!
10. Olen töissä kaupan kassalla S-marketissa. Olen asiakaspalvelija henkinen tyyppi, joka rakastaa ääntään ja jaksaa hymyillä kiperässäkin paikassa...Näin ainakin uskalla väittää!!
11. (VIHDOIN).. Harrastan bloggaamista ja TYKKÄÄN tästä very much!!! :)) Voisin tehdä tätä vaikka työkseni.. Ja tulen AINA onnelliseksi kommenteistanne..Ihan totta <3

VASTAUKSENI HAASTAJAN KYSYMYKSIIN..

1. Millainen on ollut tähänastisen elämäsi huippuhetki?
 -Tuskainen, kipeä, odottava, utelias, sydämeen asti hipaiseva, huikea kokemus kertaa viisi eli jokainen synnytys hetki ja se päätös eritoten kun sylissä tuhisee pieni, viaton elämän alku, joka on muista riippuvainen olento muutaman hetken verran <3
2. Mitä/ketä viimeksi kadehdit?
- yleisesti en kadehdi ketään ihmistä, mutta jos nyt oikein pinnistän ja myönnän tässä, niin Sisustusarkkitehti Marko Paanasta! Loistava persoona ja aivan mahdottoman taitava työssään!
3. Mitä pelkäät?
- Kuolemaa tai että lapsilleni/miehelleni sattuisi jotain kamalaa
4. Suosikki julkkiksesi?
- Ei minulla ole mitään suosikkeja, mutta paljon on hyviä.. Sanonko nyt vaikka ihanaakin ihanampi Antti Tuisku <3
5. Kauhein sisustuskokemuksesi?
- Onko muka tuommosia jollain?? :D No joo...Mikähän niistä.. Täytyy sanoa, että vasta muutamia vuosia olen jaksanut tähdätä tietynlaiseen tyyliin. Aina ennen hetken jaksoin jotain ja helposti innostuin kaikesta sekaisin, mutta nyt vasta osaan hillitä itseni ja ihailla kaukaa jotain tajuten ettei se kuitenkaan kävisi tyyliini kuin hetken jos ollenkaan. Ehkä muistan tässä vuosia sitten sinisen kikertävän kirjaillun tapetin olohuoneessa tai terrakotan värisen sohvan..yök..nyt lopetan..onhan noita ;)
6. Kerro jokin salaisuus?
- Mulla on ollut tässä hetken hillitön vauvakuume.. Onneksi on lapsia ympärillä niin paljon kuin jaksaa hoitaa!
7. Lempilelusi/leikkisi pienenä?
- Puin aina meidän kissalle potkupuvun ja hatun ja työntelin sitä nuken rattaissa pitkin pihaa.... hih.. Eläinrakas siis pienestä pitäen ;)
8. Suurin haaveesi?
- Työskennellä sisustuksen parissa!!!!!!!!!!! Toinen ja ehkä vieläkin tärkeämpi... Saada joskus tulla mummoksi <3
9. Suurin vääryys maailmassa?
- ISO kysymys..hhmm.. Niitä on paljon! Nälänhätä, lapsien pahoinpitelyt ja hyväksikäytöt, naisien asema jne. jne.
10. Ketä/mitä ihailet?
- Ihailen ihmisiä, jotka ovat rehellisiä ja tekevät asioita välittämättä toisten mielipiteistä. Kauniita huoliteltuja naisia jotka osaavat pukeutua.. Itse en :D Mielummin ostan vaatteita lapsille, itselleni ei niin väliä... Semmossia ihmisiä, jotka kohtelee muita niinkuin toivoisi kohtelevan itseään! :)
11. Paras luonteenpiirteesi?
- positiivisuus :)

MINUN KYSYMYKSENI HAASTETUILLE!
1. Lempivärisi?
2. Kuka olisit yhden päivän jos saisit valita?
3. Mitä piirteitä arvostat ystävissäsi?
4. Rakkain harrastus?
5. Lempi sisustustyylisi?
6. Elämänarvosi?
7. Paras vuodenaikasi?
8.  Miten vietät joulusi?
9. Tärkein saavutuksesi tähän mennessä?
10.  Salmiakki vai vaahtokarkki?
11. Miksi aloitit blogin pidon?

EHKÄ VAIKEIN OSUUS KUITENKIN ON NYT.... Eli täytyisi 11 blogia haastaa, jotka uusia ja alle 200 lukijaa.. Nyt täytyy sanoa, että parhaani teen, mutta nuin paljon blogeja on vaikea löytää, kun en kerkeä hirmuisesti lukemaan kaikkia blogeja. Muutamia suosittuja on tullut seurattua, mutta haluisin kovasti kyllä toteuttaa tämänkin ja ehtiä enemmän lukemaan myös muiden ihania blogeja :) kokeillaan..

HAASTAN SEURAAVAT BLOGIT :

1. http://minunvuosi2013.blogspot.fi/
2. http://missupuuhaa.blogspot.fi/ 
3. http://elamanpieniatahtia.blogspot.fi
4. http://ihanasisustus.blogspot.fi/ 
5. http://littlewhitehome.blogspot.fi/ 
6. http://toinenelokuuta.blogspot.fi/ 
7. http://blondrivets.blogspot.fi/ 
8. http://hellohyvaolo.blogspot.fi/ 
9. http://haikaranbongaaja.blogspot.fi/ 
10. http://kohti-arkea.blogspot.fi/ 
11.  http://no-heels-needed.blogspot.fi/ 

HUH.. Nyt vaan haaste eteenpäin ja kaikille hyvää yötä!! Ja tervetuloa uusia lukemaan blogiani :) 

5 kommenttia:

 1. Jaiks! Johan haasteen heitit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä sitten vaan iltapuhdetta tekemään :D Täytyy sanoa että meni allekirjoittaneellakin aikasta monta tuntia tossa.. ;)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Olenkin tähän haasteeseen jo tarttunutkin, mutta katsotaan jos vaikka vastailisin ja kirjottelisin uudestaan haasteen pohjalta :)

  Kohti kevyempää arkea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :) Jos olet jo haasteen tehnyt niin sitten unohda! Eihän noita nyt työkseen jaksa väkertää ;) Mutta löysimpä monta uutta blogia missä en ole käynyt, tulempa vierailemaan myös sinun blogiin :) Hyvää loppukesää kuiteskin sinulle!

   Poista
 3. Moikka.

  Anteeksi ikuisuus vastata tähän haasteeseen, nyt otan sen työnalle kun olen pohtinut asiaa tarpeeksi pitkään!

  Kiitos haasteesta, ja ihanaa alkavaa Syksyä! <3

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3