lauantai 13. heinäkuuta 2013

Lastenhuone puuhat osa 2

Täällä ollaan juhlittu tänään pojan 14-vuotis syntymäpäiviä ja uh, jalat aivan puhkipoikkirikki... Aamusta asti on touhuttu tarjoilujen kanssa ja sitten kestitty vieraita koko iltapäivä! Kiitos vieraille, tämä emäntä on kaikkensa antanut :D Ihana tunne oli istahtaa tähän koneen viereen ja siitä muistin, että kuvat oottelee vaan postausta tyttöjen huoneen jatko tuunailuista ;)
Idea taas putkahti päähän ihan yhtä-äkkiä, kun mietin koulupöytien karua ilmettä ja ainaista ongelmaa kynätelineiden kanssa, jotka sikin sokin valtaa koulupöytää. Samoin korut tuppaa aina lojumaan siellä ja täällä, joten siihenkin sitten tuli apuja tai ainakin yritys saada ne pysymään omissa paikoissa :)
Käynti naulakko ostoksilla ja Dreamsissa antoi taas ideoille siivet..
Tässä siis vielä tämä "tylsyys" ;)
Ja sitten uusi versio...
Söpöilyä <3
Ihanan romanttinen... <3
Samikset... Eipä tuu riitaa sitten ;)

Mitäs tykkäsitte?
Minusta on nyt aivan ihana avata tyttöjen huoneen ovi, kun sinne on laitettu puuta ja romantiikkaa, samaa tyyliä jäljittelee muiden huoneiden kanssa (jos pojan huonetta ei lasketa mukaan ;) ) Henkari naulakot koruille löytyi Dreamsista, I-H-A-N-A-T <3  Ja itseasiassa, nyt kun kukaan ei kerro niin paljastan, että mies se oli joka ne sieltä bongasi...Taitaa karskin kuoren alla sittenkin sykkiä maalaisromanttinen sydän ;) <3
Rottinki korit joiden sisällä oli ruukut (alkuperäinen tarkoitus käyttää kukille) löytyi myös Dreamsin ale laarista, ja uudessa tarkoituksessaan siis kynäkorit :) Naulakot Prismasta ja samaa sarjaa jo aiemmin ostetun  vaatenaulakon kanssa.
NO, johan tässä on käyty joka huone läpi..On keretty tapetoimaan jo pojankin huone, mutta siitä postausta sitten kun tulee uusi sänky joka tilattiin viime viikolla!
Ajattelin hetken tuossa kauhuissani, että mitäs sitten, jos postauksen aiheet loppuu, kun kaikkea on nyt laitettu, mutta hah ha, nauran ihan itselleni...ei tää ikinä lopu multa tää touhuilu.. ei mulla ikinä oo valmista :D Ja johan tossa naapurin kanssa kaivattiin syksyä ja kynttilöitä ja sitä pimeän tunnelmaa... Ja joulua en uskalla edes mainita(mainitsin kuitenkin)..AAH.. siitä menee ihan sekaisin allekirjoittanut ;)
Mutta nyt vielä edessä on ihanat ystäväni kesähäät ja tulevan pikkuruisen kummi-tytön ristiäiset ja huvittelumatka linnanmäelle lasten kanssa ennenkun raapastaan tulitikut ja tuikut esille ;) Joten heinäkuun helteillä jatketaan, Moikka!
P.S Tervetuloa Missu uudeksi lukijakseni <3

6 kommenttia:

 1. Ja tämä naapuri, nähtyään tänään livenä nuo tyttöjen huoneen uudet ihanat viritelmät, sai sen puuttuvan palasen oman pikkuneitosen huoneeseen. Kiiitooos ihanista sisustusvinkeistä, joita niin monta olen soveltanut omaan käyttööni. Sulta tulee noita ideoita joita vaan on pakko kopioida!! ;D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt on ollut niin ihanaa, kun on ollut mahdollista ihan nopsaan myös ideat toteuttaa, kun tuo remppareiska on ollut myös apuna :) Hyvä että tällä kertaa itekkään pysyi mukana muutoksissa ;)

   Poista
 2. Uusi vanha lukija :) mieletön muutos, käytännöllinen ja kaunis! Iso plussa tosta lähtötilannekuvasta, näkee heti mitä todella on tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siis noi ennen kuvat ois ollu monessa NIIIIIIN hyvät ja uskotko että lahjakkaasti olen ne aina unohtanut :/ Mutta jospa tästä muisti palaa pätkittäin :D Sie oot Missu pysynny uskollisesti mukana alusta asti, kiitos siitä, että oot viihtynny blogissani ja möllötät "virallisesti" lukijalistalla <3

   Poista
 3. Noista tyttöjen pöydistä tuli todella kauniit!! Ja hyvinhän ne ruukut menee tosiaan vaikka kynätelineinä ;) Ei muuta kun tulkaa uudestaan vaan Dreamsiin ideoimaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tullutkin ihanan persoonalliset <3 Ruukuille on monta käyttötapaa ;) Ja tokihan tulen uudelleen... ja vieläkin uudelleen, ihania juttuja on Dreamsissa!!!

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3