torstai 25. heinäkuuta 2013

Anoppilan aarteita..

Kesä tuli taas meillekkin vielä takaisin vaikka kovin syksyiseltä jo hetken näytti :) Kovaa vauhtia kyllä lähestytään sadonkorjuuta ja ihan viime vuosina olen alkanut tuntea vetoa hilloamiseen ja mehujen valmistukseen. Tänä kesänä tuntuu palo olevan kaikkein suurin :D Hillopurkit ja viinimarjamehut on pyörinyt mielessä jo tovin, ja tänään sitten, kun päivän pyöritin peukaloita kotona oli päästävä jo toimimaan...Vaikka toiminta olikin minun osaltani seuraneitinä olemista ja valokuvausta lähinnä ;) Lääkäri kielsi eilen rasittamasta kättä liiaksi ja tänään olen sitten yrittänyt oikeakätisenä opetella vasenkätiseksi..tylsääääääää!!!!! Koneelle tulin piipahtamaan ja ihan pikkiriikkisen postauksen teille tekemään :D
(Ja onnistuu kännykällä aika hyvin vasemmalla kirjottelemaan facebookissa ;) )
Kuiteskii.. Iltapäivästä lahjoin omat tytöt ja naapurin tytön mukaan mieheni kera anoppilaan keräämään marjoja. Ja ei tyttöjä paljon tarvinnut maalle houkutella, kun jo istuivat auton takapenkillä :) Verlan maisemissa sitten kökittiin puskajusseina :)
....JOS anoppia ei lasketa mukaan ;) ...


Vai oisko syy ollu kuiteskii tämän koira Herran, että puski Luna neidille kuumia aaltoja.. :D


Marjoja ahkerat keräilijät saivat 3 ämpäriä ja tämä "muumimamma" keitteleepi niistä maistuvaa, vitamiinimehua, jota syksyn tullen kynttilän valossa siemaillaan <3 Tai punaposkisille flunssapotilaille tarjoillaan sänkyyn <3 Tai ihan muuten vaan nautitaan :)
P.S Mehumaijalla mehua postausta luvassa siis..Katsotaan sitten yhdessä lopputulosta ;)
Hyvää yötä <3

1 kommentti:

  1. Kiitos sinulle <3 Nuo haasteet on kivoja, tosin aikasta kinkkisiä kysymyksiä laitoit ;) Pirteä tuo sinunkin blogisi ja aivan ihana se heinäseiväs naulakko!!!! Tulen vierailulle oikein ajan kanssa joku päiva, kun viikonlopun juhlat on juhlittu :) Haasteen otan tietysti vastaan, mutta menee muutaman päivän päähän, moikka ja hyvää loppukesää!

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3