sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Virkattu pitsimatto

Tässä se nyt on!!!!!!!! Täydellinen ihanuus!!! Ja nälkä kasvaa syödessä :D Onhan näitä nyt lisää saatava, muutama kohta lattiasta suorastaan huutaa lisää tämmössiä.. Ja äitikin sanoi, että eihän tossa muuta ollu, kun se ettei malttanut lopettaa tekemistä..hih...Ihan hassu äiti <3 Olihan tuossa varmasti urakkaa!
Siis ihan alunperin kohteenahan oli olohuone ja senkkien eteen 2 mattoa, valkoista! Malli pysyi koko ajan kyllä samana, mutta sitten virkkuukoukun kokoa muutettiin isommaksi ja vaaleanpunainen kude juurikin sopivasti oli tyrkyllä käsityöliikkeessä ja eihän minua vaaleanpunaisella kauaa tarvinnut houkutella.
Nyt kotiini tullessa valmiin maton kanssa pyörin ensin makuuhuoneessa, ja ei, liian iso. Alkuperäinen suunnitelma ja olohuone, eiiiii...Liian jotenkin jotain. Lastenhuone...JOO-OO, ihan täydellinen sinne, piste iin päälle <3
Ootkos mun kanssa samaa mieltä? ;)
Ohjeessahan tämän maton piti olla 110cm, isommalla koukulla siitä tuli noin 150cm. Ja tietysti kudettakin meni arvioitua enemmän, mutta kyllä kannatti! Malli oli just nappiinsa tuommonen minun näköinen pitsinen ja romanttinen...nyt sitte vaan kovasti etsimään senkkien eteen uutta mallia, mutta se saa olla nyt sitten vaan 60cm malli, jotta jää alle metriseksi ja värikin taidetaan vaihtaa harmaaksi, kuis muutenkaan ;)
Huomenna haen tähän vielä täydennystä, kun äippä ei ollut sitä ihan valmiiksi saanut, nimittäin virkatun korin! Siihen oisi suunnitteilla laittaa muovit sisään ja istuttaa vaikkapa ohraruoho pääsiäiseksi, mutta jokatapauksessa jotakin siihen varmasti keksitää tuolla lastenhuoneessa :)
Tässäpä sitä sitten vaikka kevät innoitusta käsityö ihmisille jos ideoita kaipailee ja eikun mattoja vääntämään!
Nii ja tää unohtu...Tärkein...Kiitos äiti <3 oot ihan paras <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3