lauantai 23. helmikuuta 2013

keittiö osa 2

Do Dih.. Jos joku siis osaa selittää mitä aamuselle postaukselle tapahtui kun ei enää suostunut menemään eteenpäin tuon kuvan jälkeen ja kuvan teksti alkoi vaan pienenemään, niin kiitos jo etukäteen :) Itse nyt sitten ajattelen, että on ilmeisesti määritelty tänne aina yhdelle blogille joku "pituus" ja se mulla sitten täyttyi =O emmä tiedä, mutta mitäs siitä!

Mulla jäi muutama kuva vielä laittamatta ja kun joulu"hullu" ihmisiä olen niin laitampa muutaman kuvan viime joulultakin <3

Vitriinikaappi jossa säilytän kahviastiastoa ja  muita keräämääni Vit Lilja sarjaa Perfect Homelta <3 Purkit on viime jouluisia lahjoja, joissa toisessa herkkuja ja pipareita ja lasipurkissa, jossa kaunis pitsihattu on kaakaojauhe, silläkin uhalla, että pienet suklaiset sormen jäljet aina "kauniisti" koristaa kangasta :)
Kaunista muotoilua ja valkoiseen on helppo sitten tuoda serveteillä ja kukilla väriä pöytään <3 Astiasto on Perfect Homen, Vit Lilja sarjaa. Hyvin paljon jäljittelee Villeroy&Bochia muotoilultaan, mutta on hinnaltaan hyvinkin edullista! Esimerkki kutsujen kannattavasta emännöinnistä on, että minulle tuo 12 hengen kahviastiasto on maksanut 17e, oikeasti!! Ei edes kirpputorilta saa noin edullisesti ;)
Virkatut ja käsityöt, päivänsana!! Vasemmalla keittiön matto, virkatuilla maton päädyillä saa romanttisen ilmeen muuten niin perusmattoon, Jotexilta kauan sitten tilattu, Pese ja käytä matto! Oikealla anopin käsialaa, virkattu tiskirätti, oikeissa väreissäkin vielä ;) Raaskiikohan sitä milloinkaan käyttää..
Joulua 2012 <3 Tontut ja kynttilän valo, tunnelma ja joulunhenki <3 Tuon tähden minulle teki 13-vuotias poikani, ihan yllätyksenä, yhtenä joulukuun päivänä <3 kaunis!
Jepulis! Saimpahan ujutettua muutaman joulukuvan tänne, kun seuraavaan on vielä pitkän matkaa aikaa :D Joutaahan tässä fiilistelemään jo kevättä ja kesää, vaikka ihanaa aikaa tuo joulu onkin <3
Kello näyttää vaikka kuinka paljon ja huominen aamu on armoton! Lenkille ennen aamupalaa, lähtee sitten hyvin tämän päivän lepopäivä kalorit liikkeelle ja pääsee taas rytmiin kiinni. ;)
Nuku hyvin <3 Nautitaan sunnuntaista ja hiihtolomasta kellä semmoinen on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3