maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikku vessa


 
Mahtavaa aurinkoista hiihtoloman alkua itsekullekkin ja myös niille, jotka ei lomaile tällä hetkellä :) Kyllä tuolla auringolla on vaan ihmevaikutus mielialaan ja energiaan!!! Mulla on ihan mieletön fiilis ja toivon että se jatkuu, jatkuu ja jatkuu...

Mie olen nyt viikon ajan pyöritelly melkein 24/7 mielessä tota meitin pikku vessaa, kun on ollut erityylisiä ajatuksia ja sisustus ideoita sinne mielessä.. Laittelin tännekin ajatusta, että sinne tulis semmosta mitä ei jaksa katsoa täällä muualla ja koko ajan, mutta, mutta, sitten kun saa sen idean, semmossen mikä tuntuu varpaissa asti oikealta niin se on siinä :D Ja nykyään jopa maltan hetken itseäni kuulostella ja odottaa mistä se putkahtaa mieleen tai silmiin, siinä saattaa mennä kauankin aikaa, mutta sitten se ei ole vaan hetken mielijohde (ehkä..) ;) ja kestää pidempään siihen kyllästymättä!
No siis tänään se sitten tuli, penkoessani vaatehuoneessa jotain..Osui silmiin, kuin kohtalo :) Joskus puolitoista vuotta sitten ostin tapettia tehosteeksi tuohon meidän eteiseen ja siihen meni rullasta vaan yksi suikale, muuten rulla on nököttänyt käyttämättömänä vaatehuoneen hyllylle nostettuna ja unohdettuna. Ajatus ei ollut edes kunnolla kerennyt muotoutumaan päässänikään, kun jo olin vessan seinää mittailemassa ja tapettia siihen mallailemassa :D Ja olihan se siinä kaunis <3 Sitten kun yksi pää oli saatu auki lähti taas ideoita senkun pursuilemaan päässä.. Peili, joka odotti vaan ottajaansa nurkassa, joka oli jo maalattu, kaikki huoneet käynyt läpi eikä siltikään mihinkään sopinut,viittä vaille roskikseen kuljetusta, oli ihan täydellinen tuohon vessaan, näin ainakin jo ihan sielujeni silmin näen!!! Jippii, ei tartte enää katsella kauan itseään kammottavasta, tylsästä lasihyllypeilistä vaan saa jotain kotoisuutta ja puuta tuonne pieneenkin tilaan ja uskon että se tekee ihmeitä!!! Nyt en malttaisi olla lähtemättä penkomaan tuonne varastoon laatikoita ja PartyLiten somisteita, josko sieltä löytyisi jotain minkä saisi tuonne vessaan toimimaan, vaikka pienellä maalauksella ;)
Viikonloppuna etsiessäni netistä ideoita kotiin, löysin ihanan nettiverkkokaupan WILHELMIINAN KAMMARI <3 muuttanut nimensä ANNIVAL INTERIOR. Ihan siinä meni sitten helposti tunti sitä selatessa, ihan mielettömän kauniita ja kivoja ja sanoinko jo IHANIA :D TUOTTEITA!!!!!! Greengaten valloittavia peltipurkkeja (tyttöjen huoneeseen olis aivan ihania! ), söpöjä kankaisia sydämiä missä tekstejä ( niille keksin jo moooonta paikkaa meille) hih, muutama osuva seinätarra tekstikin osui silmään... Käykäähän kurkkimassa! Laitan linkin myös omalta seinältä sinne kunhan tuo tyttäreni taas tulee minua muistuttamaan miten se nyt tehtiinkään..
Nyt siis taas on mullakin jotain tekemistä sillävälin, kun lapset puuhailee omiaan ja temmeltää ulkona :) Huomenna on tulossa hiihtoloma vieraitakin kotkasta meille, kummi-tyttö ja siskonsa, tytöillä on taas mukavia leikkejä tiedossa! Uimahalliin olen luvannut viedä tyttöset keskiviikkona, poika onkin viettämässä kaverinsa syntymäpäiviä ihan yövieraana asti silloin.
Tämän viikon projekti siis alkakoon ja eiköhän ennen ja jälkeen kuvia ole viimostaan sunnuntaina tiedossa ;) Ja tullut yksi vakkari lukija lisää, kiitokset siitä <3 Montahan teitä on täällä vieraillut säännöllisesti, kommentteja ja ajatuksia kaipailisin lisää, ihan reippaasti vaan ne ruusut ja risut miulle, kestän kyllä :D Ja sitä arvontaa kehittelen vielä mielessä, miten se olisi parasta toteuttaa... Jatketaan taas, hauskaa päivää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3