perjantai 21. elokuuta 2015

Tyttö vaaleanpunainen ja neiti sininen, tyttöjen huonetta!


Rakastettava, auttavainen, energinen, taukoamaton pälättäjä, prinsessa hienohelma asustaa tässä huoneen nurkassa. Rakastaa kaikkea vaaleanpunaista ja tyttömäistä. Meidän perheen kuopus <3

Nyt on huoneen isoimmat tärkeimmät huonekalut oikeilla kohdilla. Rajausteippiä vaille omat neliöt molemmilla. Omat lipastot ja lamput, oikeus ja mahdollisuus laittaa ripaukset niitä omia lemppari värejä hiukan sinne tänne.
Kauhea äiti edelleenkin on molemmilla, ei anna laittaa julisteita ja tyrmää kaikkein värikkäimmät ideat, sekä puuttuu huoneen järjestyksen pitoon ( joka viikko möykkää ovella ja pakottaa siivoamaan ja viemään nurkissa jo lähes homeeseen asti olevia likapyykkejä pesuun, mitkä on vaan unohtunut alkuviikosta sängyn alle) ;)
Lapsiperheen ihanaa mausteista elämää!!



 Kuvissa näkyvän vanhan mini oven yöpöydän takana, löysin sisustusliike dreamsistä  Jessicalta ihan sattumalta ja se oli rakkautta ja ideaa heti ensi silmäyksellä <3 Aivan SUPER ihana yksityiskohta!!

Klaffi piironki on ollut ahkerassa käytössä, oli onni että tämä huonekalu oli tarkoitettu meille :)
Kaikki kynät ja sotkut pysyy piilossa silloin kun ei piirustella tai tehdä läksyjä, niin kätevä!! Mistähän löytyisi mini tämmöinen, onkohan olemassa?! Eli ainakin puolet kapeampi! Olis ihan unelma tuolla meidän pienessä makkarissa tietokoneelle...


Herkkä, lojaali, rauhan ja hiljaisuuden arvostaja, vaatimatonkin neiti sininen sai sitten huoneen vastapäisen nurkan sängylleen <3


Ylä-asteelle siirtyneen teinin ihana meikkipussukka oli jäänyt sängyn päälle ja nappasin sen kuvaan kun sopi hyvin tuohon tyynyn kylkeen :)
Muutamia kannustavia ja rohkaisevia mietelauseita tyynyssä ja kyltissä!



Tuommoista kelloa olin haaveillut meille makuuhuoneeseen jo aikaa sitten mutta toteutus tulikin sitten tyttöjen kammariin :)



Hennot tähtiverhot löytyi vähän aikaa sitten elloksen alennusmyynnistä ja ensi näkemältä epäilin saavani hyttysverkkomaiset kauhistukset, mutta maltti on valttia ja ikkunaa vasten olikin erittäin hyvät :)


Taas taisi tulla pläjäys lähinnä yksityiskohtia huoneesta mutta mä vaan rakastan niiden kuvaamista ja oon huono noissa isoissa kuvissa, mutta jospa yritän niitäkin harjoitella! ;) Lupaan!

Tämmöstä tuonne tyttöjen huoneeseen kuuluu tänäpäivänä ja huomasittehan että sinne oli laitettu samaa tapettia kun pojankin huoneessa, mä niin tykkään tosta tapetista. Nyt se on mattoa ja muutamaa juttuja vaille valmis ja mä luulen että järjestystäkään ei enää helpolla käydä vaihtamaan, nyt kun keksittiin semmoinen vaihtoehto missä on molemmilla tytöillä muutamat neliöt omaa valtakuntaa :) Sitten vaan pikku jutuilla uutta ilmettä vuoden aikojen vaihtuessa!

Minä oon sairaslomalla täällä toista päivää, olkapää niin kipeä ettei tunnu lääkkeetkään oikein auttavan mutta onneksi eilen sain hieman helpotusta fysioterapiasta ja viikonloppu sitten vaan lökötellään, nautitaan auringosta, annetaan pyykkikoneen hoidella työt ja jotain kevyitä kodin juttuja harrastellaan :)
P.S Meinasin lahjoa miehen pesemään tohon mattorantaan yhden olohuoneen maton, ehdotuksia millä? :D

17 kommenttia:

  1. Ihania herkkiä ja tyttömäisiä juttuja:) Kuulostaapa tutulta tuo äiti-ihmisen rooli. Ei ne valitettavasti opi niitä vaatteita viemään pyykkiin, vaikka meillä jo toinen on 18vv ja toinen viikon päästä 15v. Mutta nykyisin mä jo vedän oven vain tyynesti kiinni, kun lattia on täynnä tavaraa:)
    Minä olen täällä myös sairastuvalla ja köhimässä myös nyt nuorempi tytär. Näin tässä sitten kävi kaiken sen juhlimisen ja touhottamisen kanssa:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huoneeseen olen kyllä nyt tyytyväinen kun tehtiin kerrankin ajatuksella alusta loppuun :) Mä en vaan tota ovea pysty kiinni vetämään, joskus kyllä mutta sitten entistä tarmokkaampana olen kyllä sormen kanssa osottelemassa ja paasaamassa :D Paranemisia sinne nopsaan ja oikein aurinkoista viikonloppua <3

      Poista
  2. Tuo tapetti on kyllä tosi kiva ♥ Ihania yksityiskohtia olet taas loihtinut. Tuo mini ovi on todellinen löytö. Huolisin heti yhden tuollaisen, jos sattuisi kohdalle. Kaunis huone tytöillä ja kiva, kun kummallekin järjestyi ne omat neliöt.

    Toivottavasti käsikipu alkaa pikku hiljaa helpottaa. Mukavan leppoisaa viikonloppua Sinulle, Katja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti ehdottomasti mun yksi lemppareista <3 Tuo vanha ovi on huippu ja just kun tehty tuohon tilaan :) Kiitos, kyllä näitä tavaroita ja huonekaluja tässä hetki jos toinenkin eli lue: vuosi jos toinenkin pyöriteltiin :D Käsikivun luulin jo hiukan helpottaneen, teipit tukee hyvin olkapäätä mutta niin rauhallisesti en vaan osaa olla jotta paikoillaan makaisin ja käsi on taas kipeä, argh..meneepi herrrmot :/ Mutta mukavaa viikonloppua myös sinne kaikesta huolimatta, paistaahan sentään aurinko ja pitkästä aikaa kotoilua luvassa <3

      Poista
  3. Niin nättiä!
    Täällä myös yksi natsi-äiti, joka nipottaa huoneen siisteydestä ja vaatekasoista ;) :P
    Pikaista paranemista olkapään kanssa ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä näille kannattaa nipottaa jotta oppivat omassa kodissaan sitten pitämään siisteyttä, meillä ainakin isommilla toiminut hyvin ;)
      Tää olkapää vaiva alkaa niin ottaa pannuun että just kun luulee pääsevänsä normaali elämään kiinni niin johan se kipu ja ongelmat sieltä tupsahtaa tupaan... Ihanaista viikonloppua sinnekkin!!!

      Poista
  4. Oi miten nättiä ja herkkää ja aivan mieletön tuo seinä! <3 Koitahan parantua pian, sillä hiemanhan se niin menee, jos äiti sairastaa moni asiaa seisoo.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!!! :) Helpommin sanottu kuin tehty tästä vaivasta eróon pääseminen, koko elämän diagnoosi mutta yleensä tämän kanssa tulee toimeen niin ettei koko aikaa tartte miettiä ja tuskailla kivun kanssa. Kyllä tästä taas noustaan :)
      Aurinkoista viikonloppua <3

      Poista
  5. Ihanat puoliskot tytöillä on ja kiva kun siellä näkyy kummankin persoonallisuus myös.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle <3

      Poista
  6. Kauniit on huoneet! Sulla on täällä aina niin hempeitä kuvia. Toivottelen ihanaista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Minä myöskin täältä lähetän paljon auringon säteitä ja hyvää mieltä sinun viikonloppuusi!! :)

      Poista
  7. Kauniit huoneet <3 Ihania yksityiskohtia ja nuo sinun kuvakulmasi on just parhaita, saa tuntumaa paremmin kuin jos olisi vain huoneesta koko kuva :) Pikaista paranemista ja rentoa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos <3 No minä jotenkin vierastan niitä koko huoneen kuvia, aina joku jää kuvassa häiritsemään minua ja sitten sen hylkään mutta harjoittelua vaan se vaatii :) Ja kuitenkaan en ikinä luovu lähikuvista kun ne on se mun blogin juttu!! Kiitos, yritetään saada itseään kuntoon ja nautin täysillä kyllä tästä viikonlopusta mihin ei kuulu ohjelmistoon kun kauppareissu ja kotoilu, kotoilu ja kotoilu <3 Kivaa viikonloppua sinnekkin suuntaan!!!

      Poista
  8. Kaunista. Tuo raakalautatapetti on myös aivan ihana ❤︎

    VastaaPoista
  9. Niin suloiset huoneet ja täynnä ihania ja söpöjä yksityiskohtia! :)

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3