perjantai 7. elokuuta 2015

Nuoren miehen huone, welcome!

Tehdään pieni piipahdus käynti meidän 16.v huoneessa nyt salaa kun ei ole kotona ;)
Se on vihdoin valmis!!! :) Jee ja Jippii.
Siellä isä ja poika maalasi hohtovalkoisella seiniä, minä tapetoin entisen ruskean lautatapetin tilalle valkoista niin aidon näköistä lautatapettia, samaa mitä eteisen pikku pätkällä, maalasin kyynärpäitä myöden itseni samalla kun kirppikseltä löytämän vanhan 60-luvun kaapin ja vielä pieni puhde löytyi isille kun jyskistä löytyi kiva eteiskaluste puoleen hintaan jossa samassa hylly, naulakot, istuinpenkki ja penkin alla säilytys tila, niin kätevää!!! :) Vähän se pieni pintaremppa laajeni niin että ovikin oli vaihdettava haitariksi jotta kaikki mahtuu ja tilaa tulee enemmän.
Lopputulokseen olen tyytyväinen <3


Muutama viherkasvi toi tuonne valtavasti kotoisuutta ja hiukan kaivattua väriä :) Pallovalot löytyi muutama viikko sitten porvoon reissulta ja kävi väriltään just nappiin ja poika on jopa itsekkin laittanut ne päälle iltasella ;)

Ja sitten sen pienen huoneen toinen nurkka!

Puukalenterin lainasin keittiön ikkunalaudalta ja semmonen nyt hakusessa ehdottomasti myös pojalle, sopii tuohon kun nenä päähän! Sihimaalilla huiskittiin uutta väriä tähtikynttilä somisteeseen ja on täällä kyllä nyt suhissut sen jälkeen joka päivä! Eläköön spray maali :D
Tässä siis kauan synnytyksen tuskissa ollut huone. Hirmuinen haaste saada noihin neliöihin kaikki tarvittava ja vielä viihtyisän näköisesti! Valkoisella tuotiin avaruutta, mustasta särmikkyyttä.
Mitäs tykkäät? :)

15 kommenttia:

 1. Kuten jo tuolla instan puolella sanoinkin huoneesta tuli tosi hyvä, valoisa ja selkeä. Tapetti on hyvä, samoin kalusteet ja verhot. Yksinkertaista, mutta kaunista, jos pojan huoneesta voi niin sanoa. Kyllä nyt kelpaa tuolla pelailla ja opiskella, kun on paikat järjestyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!! :) Tuolla on jotenkin niin helppo nyt olla ja hengittää kun huone on kokenut valaistuksen ja tuntuu että poikakin on paljon pirteämpi. Nyt voin sen osalta huokaista, muutamat viherkasvit vaan ja puukalenteri ja se on kokonaisuudessaan siinä. Sitten vielä vahtaaminen että pysyykin siistinä :D

   Poista
 2. Oikein viihtyisän näköistä! Ja musta tosiaan antaa särmää pojan huoneeseen :) Voi kun itsekin pääsisi jo remppaamaan ja sisustamaan yläkertaa ja lastenhuonetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika :) Tuohon mustaan olen nyt tykästynyt vähän muuallakin! Keittiössä on suihkittu vähän sitä ja tätä sihimaalilla mustaksi ja valkoiseksi! Mulla on ollut nyt vähän liian monta rautaa tulessa, kun nää projektit (keittiö ja tyttöjen huone) on valmis, toivon että osaisin ottaa asia kerrallaan.... vaan eiköhän tää sisustus mania vaan jatku ja monta asiaa päällekkäin pakko saada :D

   Poista
 3. Oikein onnistunut remppa :) Tosin mukavan näköistä ja tuo valkoinen tuo tosiaan valoisuutta ja musta särmää <3 Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä ja oon tyytyväinen siihen että mulle on kasvanut jo kärsivällisyys siihen ettei kaikkea löydy heti ja malttaa laittaa koko huoneen kerralla kuntoon niin sitten kaikki palasetkin sopii yhteen hyvin! Valkoinen toimii aina <3 Mustasta on tullu mun toinen suosikki pieninä ripauksina! Aurinkoista viikonloppua :)

   Poista
 4. Kylläpä on 16 herralla makia huone!!!!
  Tyylillä sisusteltu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!!! :) Mietin aluksi onko se liikaa jotain? tuon ikäiselle mutta kun lapsi voi ja nukkuu paremmin kuin hyvin tuolla harmonisessa tunnelmassa, on valinnat olleet nappiin! Meidän vilkkaan ja energisen perheen on syytä asustella melko rauhallisen värisessä ympäristössä, ei tarvita enempää virikkeitä väreistä :D Tuonne on sitten helppo tuoda joskus se tyttöystäväkin ;)

   Poista
 5. Tätä on odoteltukkin, upee ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, kiva kuulla että joku oottelee.. <3 Mulla niin monta juttua täällä menossa yhtä aikaa ja joka juttu melkein yhtä levällään :D Nyt jatketaan tyttöjen huone loppuu!!!

   Poista
 6. Tyylikäs huone, kun vain pysyisi aina noin siistinä :)
  Tuo tapetti on mahtava, voisin kyllä huolia meillekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppas muuta ;) tuota tapettia taitaa olla menossa seuraavaksi tyttöjen huoneeseen, niin ihanaa <3

   Poista
 7. Tykkään♡ Ihastuttava ja tyylikäs huone! Tuo lautatapetti iskee joka kerta. :)

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3