tiistai 9. heinäkuuta 2019

UGH. olen puhunut!!

..."Vihaajat vihaa, meitsi vaan takas vilkuttaa, antaa niiden hiillostaa, nä-nä-nä-nä-nää-nää"...

Tänne blogiin on tullut tehtyä satoja postauksia ja siltikin se on vaan raapaisu minusta itsestäni. Tällä kertaa tulossa on hyvin erilainen postaus ja aloitinkin postauksen minun lempiartistin laulun sanoilla tai jo lopettaneen artistin. Cheekin asenne ja laulun sanat osuu ja uppoaa hyvin usein minuun. Ihminen joka on aloittanut tyhjästä ja luonut itselleen rahaa ja mainetta, ansaitsee aivan kaiken millä jaksaa hehkuttaa. Uudet kalliit autot ja merkkivaatteet, varsinkin niiden tuominen esille kauhistuttaa monia suomalaisia ihmisiä. Mua se jaksaa aina vaan naurattaa ja ihmetyttää, ei cheek vaan ne kauhistuneet ihmiset!


Eino Leino (vaikka olikin hieno kirjailija) iskosti jo vuosikymmeniä sitten suomalaisten päähän että

Kell’ onni on, se onnen kätkeköön,
kell’ aarre on, se aarteen peittäköön,
ja olkoon onnellinen onnestaan
ja rikas riemustansa yksin vaan.
Ei onni kärsi katseit’ ihmisten.
Kell’ onni on, se käyköön korpehen
ja eläköhön hiljaa, hiljaa vaan
ja hiljaa iloitkohon onnestaan.

Mulle tulee noista sanoista todella paha olo. Täysi kysymysmerkki mitä ihmettä tuolla tarkoitetaan? Enkä halua sitä sen enempää kaydä pohtimaankaan. Mä en ainakaan halua iloita yksin, johan se sanontakin kuuluu että kaksin aina kaunihimpi ;)

Mulle tuli viime postaukseen kommentti, jossa voitiin suorastaan oksettavan pahoin koska mun elämä on niin täydellisen kuuloista... ?? Se että kerään omalta pihalta kukkia, matkustelen ja vieläpä kehtaan useamman reissun heittää lomalla johonkin oli jo liikaa... Siinä oli ainekset minun inhokki tunnetilaan nimeltänsä kateus!
Voi että kun löytäisin jostain lampunhengen hieroisin sitä vimmatusti ja toivoisin ensimmäiseksi toiveeksi että kaikki kateelliset myrkylliset ihmiset lennätettäisiin mun elämästä mahdollisimman pitkälle, oliko se sinne missä pippuri kasvaa...

Tiedän etten ole mitenkään tilivelvollinen kenellekkään ja siltikin minusta tuntuu koko ajan että olisin ja tästä tunnetilasta aion hankkiutua eroon!!! Tottakai tiedän että me bloggarit ollaan oltu jo pitkään "vapaata riistaa ja ilkeiden/ negatiivisten ihmisten oksennuskuppeja" mutta siltikin aina varsinkin  kun se osuu omalle kohdalle se saa voimaan pahoin.

Tähän asti postausta olen kirjoittanut jo muutamia päiviä sitten, jätin kirjoituksen kypsymään, ajatukset selkiytymään ja odotin jotain ahaa elämystä millä sanoin voisin tuoda asiani vielä paremmin esille ja senhän sitten tekikin Anna Perho omassa kolumnissaan, jonka oli linkittänyt sivuilleen ihanan positiivinen Pinkit korkokengät blogin Maiju ♥

Toivottavasti on ok, että lainaan suoraan tähän todella hyvästä  Anna Perhon kirjoituksesta osuvimmat lauseet!!!

"Tasaisin väliajoin somekriitikot ilmoittavatkin kuin suurena uutisena, että elämä ei ole pelkästään skumppaa ja hauskanpitoa, vaan myös tiistai aamuja ja rahapulaa. No shit, Sherlock! Aivan kuin jokainen auttavan medialukutaidon omaava ei jo ymmärtäisi, että some on kontrolloitu presentaatioa omasta arjesta, jossa näytetään se mitä halutaan näyttää. Leikataan sitä dokumentti elokuviakin. Silti joku on vähän väliä vaatimassa, että some pitäisi muuttaa yhdeksi isoksi arkihaasteeksi. Meemiksi, jossa pitää kuvata törkyistä tiskipöytää siksi, että....niin, miksi?????  SIKSI että se tyydyttäisi näiden sitruunahanurien pohjatonta itsekkyyttä!!!!!!! Kun minulla on huono fiilis, koko universumin tulisi taipua synkkaan minun todellisuuteni kanssa. KYSEESSÄ ON NAAPURI KATEUDEN MODERNI VERSIO : EI SE NIIN VÄLIÄ MITEN MENEE KUNHAN NAAPURILLA MENEE YHTÄ HUONOSTI..
TYMPEÄÄ!!!!!! "


Voi miten Anna Perho sait minut iloiseksi omasta tekstistään! Ehdin jo sadasosa sekunnin miettiä, onko minulla oikeutta olla positiivinen , onnellinen, omata tällä hetkellä elämän missä kaikki on jotensakkin hyvin ilman suurempaa draamaa ja olla tämmöinen persoona joka haluaisi aina nähdä enemmän hyvää kuin huonoa kaikessa ja vieläpä kirjoitella niistä.
Se että jollain ei ole varaa mennä kauppaan ostamaan edes ruokaa, tekee minut surulliseksi, saa miettimään yhteiskuntaa ja sitä miten jokainen meistä syntyy sattumaan, joko hyvään tai huonoon, mutta en sen takia itse jätä lapsiani nälkään tai ole menemättä matkoille, minulla kun on silti oikeus ihan omaan elämääni kuitenkin!
Aloitin sisustus blogina, tarkoituksena jakaa inspiraatiokuvia, ideoita ja vinkkejä niitä kaipaaville ja siitä sitten blogini on muuttunut lifestyle henkiseksi jossa edelleen yritän inspiroida, jakaa vinkkejä ja iloa ihmisten elämään ♥ Minusta on enemmän ihanaa olla onnellinen ja iloinen kuin vihainen ja negatiivinen ♥

Aion siis jatkaa tätä omaa kiiltokuva elämää, joka joskus luonnollisesti on hieman ryppyyntynyt tai likainen, mutta tällä hetkellä pääosin sitä kiillotettua versiota ja olen hemmetin ylpeä siitä! En aio enää pyytää anteeksi kauniita kuvia enkä positiivista kirjoitustapaani, enkä tule rautalangasta vääntämään kuinka meillä kaikilla some ihmisillä on myös elämä kameran ja kirjoitusten takana, mutta sen väitän että olen aito ihminen myös täällä ja hirveitä luurankoja en kaapissani piilottele, likapyykkejä kyllä joskus ;)
Yksityisasioita ja elämä minulla on ja niistä en tullut alunperinkään tänne kirjoittelemaan!

Niinkuin Anna Perho kirjoitti "Jos tämän sietäminen tuntuu vaikealta, vika ei ehkä ole somessa vaan sen tarkkailijassa!!! 

P.S Mulla on hurjasti ihania seuraajia täällä ja varsinkin näkyvämmin esiin tulevia instassa ja saan teiltä takaisin lähes päivittäin positiivista palautetta runsaasti, kiitos niistä, kiitos jokaisesta lähetetystä sydämestä, haluisin jokaiselle lähettää niitä kaksinverroin takaisin, koska se luo minuun aina uskoa, että kuitenkin tässä kaikessa on enemmän hyvää kuin huonoa ♥

IHANAA PÄIVÄÄ KAIKILLE ♥♥♥

19 kommenttia:

 1. Juuri näin. Se ei ole sisällöntuottajan vika, jos joku haluaa nähdä auringon sijaan sen edessä olevan pilven. Itse olen sanonut, että viimeinen vuosi on ollut itselleni tosi raskas. Jos minulta olisi viety ilo elämästä ja sen pienen nauttimisesta... olisin seonnut. Meidänkään elämä ei ole koko ajan ruusuilla tanssimista, mutta meidän ei pidä hukkua siihen ikävään tunteeseen. Nautitaan elämästä, eikä anneta muiden ikävien dissausten lannistaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin ♥ Elämästä pitää nauttia ja onneksi minulla on siihen taito vaikka elämä välillä heitteleekin, onneksi myös sinulla ja monilla muilla ♥ Positiivinen mieli ruokkii onnellisuutta ♥ Kiitos Maiju kommentistasi!! :)

   Poista
  2. Kyllä täällä blogimaailmassa kaunistellaan monia asioita paremmaksi kuin ne todellisuudessa ovat. Ei nämä valittajat turhaan valita, joillekin sitä paskaa vaan sataa niskaan joka suunnasta ja mikään ei onnistu, koittaa miten tahansa.Meidän yhteiskunnallakin on omaosansa siihen. Elämä vaan on saatanan paskaa.

   Poista
 2. Hyvä postaus eikä tätä asiaa voisi paremmin enää sanoa. Kuten Maijukin omassa kommentissaan sanoo, meidänkään elämä ei ole koko ajan ruusuilla tanssimista, mutta meidän ei pidä hukkua siihen ikävään tunteeseen. Ilman elämän pieniä iloja olisi oma pääkin seonnut jo monta kertaa. Iloitaan siitä, mitä meillä on ja nautitaan siitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse ♥ Kannattaa mielummin nauttia elämän pienistäkin iloista kun antaa elämän valua hukkaan murjottamalla!! ♥ :)

   Poista
 3. Hyvä kirjoistus ja komppaan täysin! Olen sitä mieltä, että jokainen meistä bloggaajista saa itse määrätä, mistä asioista OMASSA blogissa kirjoittaa...aina ei voi miellyttää kaikki, mutta se ei ole meidän bloggaajien vika. Jokainen lukija ja blogin seuraaja voi itse myös päättää kenen blogia seuraa. Jos hyvä olo ja onnellisuus ahdistaa, kannattaa hakeutua ehkä negatiivisempien blogien pariin. Ja toinen asia on vielä kommentointi...vaikka olemme julkisia olentoja, perään kuulutan hyviä käytöstapoja niin somessa kuin elävässä elämässäkin...
  Uskallan toivottaa edelleen aurinkoisia kesäpäiviä!!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti sinulla ollut myös aurinkoisia päiviä siellä ♥ Juuri oikeita sanoja kirjoitit ♥

   Poista
 4. https://www.youtube.com/watch?v=vqXnqxQl8wY

  VastaaPoista
 5. Hyvä postaus kaikinpuolin, hyvä Katja! <3 <3

  VastaaPoista
 6. Siis mitä ihmettä! Olen sun kanssa samaa mieltä siitä, että hus pois ne ihmiset, jotka ei osaa toisen hyvästä olosta nauttia, vaan kateellisina jumputtavat typeryyksiään. Minä inhoan sanontaa, kel onni on, se onnen kätkeköön. Miks hitossa se pitäisi kätkeä? Minäkin olen onnellinen ja onnekas, ainakin tällä hetkellä ja se on ihan mielettömän ihanaa.
  Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä niin Outi ♥ Ja ihana kuulla että siellä menee myös hyvin ja osataan nauttia elämän tuomista mahdollisuuksista nauttia ja olla onnellinen ♥ Ihanaa syksyn alkua Outi ♥ :)

   Poista
 7. Ihmettelen niitä henkilöitä jotka lukevat blogeja, mutta ovat kateellisia, mitä varten ne sit pitää lukea, jos tulee ärsyttävä olo. Jättäis kesken !!
  Hyvä kirjoitus sinulta, koitahan kestää ja jatka kirjoittelua.

  VastaaPoista
 8. Kalastajan vaimo blogia lukiessani törmäsin samaan ongelmaan, i"elää väärin kun ei elä kuten minä" useat vittuilijat tuntuu olevan sitä mieltä. Kyseisen blogin otin esille siksi että hän oli hienosti joskus kirjoittanut että kun sen pahan mielen kirjoittaa nettiin se jää vellomaan ja kasvamaan ja tuhoaa kaikkein eniten juuri sitä surkeaa kirjoittajaa.
  Tästä sun päivityksestä on jo aikaa toivottavasti et ole heittänyt hanskoja tiskiin. Suurin osa varmasti osaa iloita sun puolesta. Mahtavaa kesää rakkain blogiystäväni❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole heittänyt hanskoja tiskiin, tuli vaan hetkellinen väsymys ja mietintä mihin tässä ollaan menossa ja mitä haluan ♥ Kiitos ihanasta kommentista ♥ Ihanaa syksyn alkua!!

   Poista
 9. Voi tämä on ihana tämä sinun blogi. Täynnä kauneutta ja arjen suloisuutta. Kaikilla on ne omat ylä-ja alamäet, eriasia miten niihin suhtautuu. Älä lopeta bloggaamista kauniista kodistasi. Ihanaa lukea elämänvaiheestasi, joka hieman eri kuin itsellä. Talossani teini, esiteini ja kolmevuotias.
  Olisi kiva nähdä kuvia ulkomaanmatkaltanne, itse en ole koskaan käynyt. Haaveissa on ja siihen asti ihastelen muiden matkakuvia.
  Kaikkea hyvää sinulle ja aurinkoa päiviisi :)

  T. Sannniska/äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinä ihana ♥ Kauniita sanoja ♥ Mietinnässä matkakuvat, kun saisi edes kuulumisia tultua laitettua :D Kaikki te lukijat olette kyllä kultaakin arvokkaampia ♥ Ihanaa syksyn alkua!! :)

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3