maanantai 10. elokuuta 2015

Rohkeesti plussan puolella :)

Muutamia kuukausia sitten elin ikä kriisiä ja lapset kasvaa kriisiä ja vaikka mitä kriisiä muka ja nythän mä vasta kriisissä olenkin kun mut huolittiin mukaan 40+blogit blogiportaaliin mukaan.


40+ blogit kokoaa yhteen laadukkaat ja itsenäiset yli nelkyt vuotiaiden pitämät blogit, instagram tilit ja muut sosiaalisen median kanavat.  Ja mulle tuli nyt mahdollisuus olla yksi näistä. Ihan mahtavuutta, parhautta, wou! En tiedä tarviiko sitä kriisiä tässä sen kummemmin siis yrittää selittää, liianko isot saappaat ja sillee ;) Yritän parhaani ja ihan innolla odotan mitä tuleman pitää.
Uusia blogituttavuuksia odotan ja aikuisten naisten hersyvää huumori seuraa mahdollisissa tapaamisissa. Uusia blogi kamuja ja ehkä elämän pituisia ystävyys suhteita.
Tää bloggaaminen oli vaan niin mun paras keksintö. Ihana idea jonka unelmat ja siivet on jo nyt kantanut enemmän kun toivoa saattoi. Mihin tästä vielä, sitä en tiedä mutta sen varmasti, että tää antaa mun elämään sitä omaa juttua just niin paljon kun jaksan ottaa vastaan <3

Kiitos rakkaat lukijat ja kanssa matkustajat, kiinnittäkää turvavyöt, nythän me vasta päästiin vauhtiin ;)
18 kommenttia:

 1. Ihan huippu juttu! Mä uskon myös siihen, että tämä antaa just niin paljon, kun on valmis ottamaan vastaan. Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kyllä tää on niin kiva juttu kun mulla on niiiiin kiva kamukin tässä mukana ;) Hyvää tiistai päivää Krisse!

   Poista
 2. Ikä on vain numeroita! Ja välillä niitä kriisejä pukkaa, mutta täytyy vain nauttia elämästä ja jokainen niitä vuosirenkaita saa, halusi tai ei:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, numeroita nää vaan on ja sitä paitsi musta on kiva jo olla aikuinen nainen, löytyy sopivasti kokemusta ja järkeäkin vähän :D

   Poista
 3. Onnea hurjasti, kun pääsit mukaan tuohon!!<3
  Samaa mieltä olen tuosta iästä;) numeroita vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos paljon!! <3 Intoa ainakin riittää .D

   Poista
 4. Onnea, olet paikkasi varmasti ansainnut tuossa porukassa! <3 Itsellä noin vuoden verran ollut ikäkriisiä vaikka sinne neljäänkymppiin onkin vielä muutaman vuoden matkaa! :D Mutta hyvähän ne on kriiseillä ajoissa pois päiväjärjestyksestä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija <3 Kyllä nää kriisit on hyvä kriiseillä ajoissa niin voi keskittyä taas oikean kriisin aikaan itse elämään :D

   Poista
 5. Hienoa! Uskon, että täytät saappaat oikein mallikkaasti kriiseillä tai ilman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti, kiitos <3 Kuitenkin tärkeintä on jatkaa ihan samalla tavalla tätä matkaa, ei ole syytä mihinkään muutoksiin muuta kun ainahan voi itseään kehittää kuvissa ja tietokoneen hallinnassa :)

   Poista
 6. Aivan ihqua <3 40 + kuullostaa hyvältä, eikös plusmerkki yleensäkin ole jotakin positiivista :) Sinä sovellut varmasti tuohon joukkoon mukaan hienosti, no worries <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset ja sempä takia taidan olla plus kokoa koko nainen :D Kiitos paljon, ainakin intoa riittää <3

   Poista
 7. tervetuloa 40plus yhteisöön. Meillä on NIIN hyvä tiimi siellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Olen niin innoissani täällä odottamassa mitä tuleman pitää ja oisi hauska tavata teidät livenä pian :)

   Poista
 8. Hauskaa, että olet mukana, tervetuloa joukkoon hersyvään!

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3