torstai 6. elokuuta 2015

Hupsista, Elokuu!





Meillä aloiteltiin Elokuun ensimmäinen viikonloppu herkutellen, tytön nimipäivillä :) Jätskibaari ja mustikkapiirakkaa, nomnom!
Muutenkin aika on menny pienempien ja hiukka isompienkin projektien kimpussa, jotka piti tietysti aloittaa yhtä aikaa. Pojan huone on melkein valmis ja lupaan postata seuraavaksi siitä muutamia kuvia heti viikonloppuna vielä. Vaikka ei siellä mitään ihmettä olekkaan :)
Alkuviikosta kävin tiitiäisen huonetta laittamassa kuntoon. Ostin vanhempien mieleiset tapetit sinne, ihunaiset pöllöt ja sain kaupan päälle vielä käydä ne tapetoimassa :D Kätevää!




Tulevien kummien ostama mekko koreilee jo naulakossa valmiina odottamassa vauvaa syntyväksi  <3

Uusi keräily innostuskin on löytynyt, mistäpä muusta kuin astioista. Greengaten lattemukit on vaan niin söpöjä ja menneellä viikolla laittelin instagramiin kuvan Suonenjoen tuliaisista!

Löysin mukiin tuommoisen kannenkin, joten tarpeen mukaan menee vaikka söpönä sokerikkona! Jos muutamia hankkis aina silloin tällöin sieltä täältä tuliaisina ja käyttäisi esimerkiksi ihan vesi/mehu mukeina tai tarjoilussa. Haaveena niille semmoinen teline ja sitten kun vielä löytyis minikeittiöstä paikkakin sille niin idea olisi täydellinen, hih..
Keittiötäkin on tuunattu ja lasten huone myllätty uuteen järjestykseen taas... vaihteeksi! Mikään ei oo kokonaan valmis joten tässä yritän saada jostain kohtaa valmista jotta sais tulla tänne postailemaan muustakin kun astioista ;)
Arki alkaa ensi viikolla, kun lapset lähtee kouluun, syksy kausi siis kyllä selvästi alkaa ainakin tässä perheessä ja ei aikaakaan kun terassia jo valmistellaan talvikuntoon. Krysanteemejä ja lyhtyjä. Tekstiilejä varastoon ja villasukan etsintää! Ihan tervetullutta meille <3

Tytön nimipäivälahjan myötä toivottelen hyviä unosia kaikille. Kaunis unisieppari :)

Muistathan että minut löytää instagramista nimellä sydamellatehtya sekä FB sivuilta Sydämellä tehtyä-blogi, tervetuloa tykkäämään sivustosta jossa päivitän pikakuulumisia lähes päivittäin :)
Tervetuloa uudet lukijat joukkoon!!! <3

9 kommenttia:

  1. Siis mitä mulla on ne mennyt ohi? 😳 Tuleeko teille vauva? 😊
    Ja onnea nimpparisankarille 🌹

    VastaaPoista
  2. Sulla on nyt mennyt semmonen ilmeisesti ohi että minusta tulee mummi <3 Loppusyksyllä ja olen aivan innoissani tästä!!! Kiitos onnitteluista ja kiva kuulla sinusta :) Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa ♥ Oikein paljon onnea tulevalle mummille :)

      Poista
  3. Kerrankin satuin olemaan ihan koneella kun huomasin tuoreen postauksesi ja siksipä on heti riennettävä kommentoimaan. Minun puhelin ei kertakaikkiaan anna kommentoida (kenenkään muunkaan blogiin) ja läppäriä en jostain syytä jaksa aukoa kuin ani harvoin. :/ Mutta täällä ollaan ja aina kaikki postaukset ahmin iltalukemisena,vaikka noita ihania sisustusideoitasi nään livenäkin. <3 Ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa loppuviikkoa sinnekkin ja kiva kuulla välillä sinusta näinkin täällä <3 Kommentit on aika tärkeitä kuitenkin bloggaajalle ettei luule olevansa yksin :D

      Poista
  4. Teillä on kyllä ollut ihanat nimpparit ♥ Munkin yhdellä tytöllä on tuollainen unisieppari. Haluaisin itsellekin sellaisen makkarin seinälle. Nuo tyttöjen huoneen verhot on kyllä niiin hyvät. Mistä tilasitkaan ne? Voisin kuvitella tuonne meidän tytön huoneeseen samanlaiset talveksi. Antaisi vähän enemmän näkösuojaa kuin pelkkä rullakappa. GG hurmaa täälläkin, kuten tiedät. Niin ihania ♥...nekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuommoiset pienet kemut tuli juhlittua ja vedettyä mustikkapiirakasta överit, nyt vois siirtyä vaikkapa omenaan pikkuhiljaa :D Tuon unisiepparin suostuin ostamaan kun oli niin rauhallisen värinen ja suht isohko jotta näkyykin, käyppä kipasemassa sokkarilta tarjouksesta ;) Aika edukas hinta nyt tässä kuussa! Tyttöjen huoneen verhot on ellokselta tarjouksesta nekin bongasin! Yhtä kuppia taas odotellaan.. juupa juu <3 ;)

      Poista
  5. Ihanat kupit ja minijuhlat teillä <3 Aurinkoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  6. Upea tapetti♡ Niin soma♡ Minulla on myös haaveissa keräillä pikkuhiljaa greengaten mukeja, sekä jos jostain sellaisen telineen löytäisi. Joten vinkaathan heti mistä omasi löydät. :D

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3