sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Homemade, kulmasohva lavoista!

Vihdoin voin esitellä kauan synnytyksen tuskissa olleen sohvan :) Ajatus iti viime syksystä asti muiden blogia kurkistellessa ja en ois vaan malttannu odottaa seuraavaa kevättä kun muillakin oli aivan mielettömän ihania itsetehtyjä sohvia terasseilla ja mie niin tykkäsin ja halusin meillekkin! 
No nyt sitten on <3

Mistä se tarve ja ajatus sitten lähti oli se, että meillä on hyvin haasteellinen terassi. Kapea ja pitkä ja perhettä kuiteskii isosti. Tykätään kokoontua kesällä ulos höpöttelemään ja oishan siinä ollu kiva muutamat makkaratkin syödä, mutta valita piti, joko seurustelu paikka tai ruokailutila... Valinnaksi tuli ihan helposti, että seurustelutila! :)
Pientä  suunnittelua ja piirustuksia  ja eikun hommiin. Ensin piti saada kuormalavoja.  Ja kiitos Sisustusliike Dreams, sieltähän niitä sitten sain lopputalvesta!
Runko rakennettiin ja jäätiin odottelemaan maalauskelejä.

Kolme lavaa laitettiin päällekkäin ja toinen sivu on 240cm pitkä ja toinen sivu 200cm. Selkänojiin meni puolitoista lavaa. Nopsasti ja kätevästi se valmistui!


Maalit, patjat päälle ja päiväpeitot patjojen suojukseksi.




Vanha ikkunan pokakin tuossa sivussa tuunailtiin maalilla ja tarralla. TYKKÄÄN <3 Nyt ikkuna roikkuu vahvoilla naruilla katosta, kiitos mieheni, joka jaksoi nähdä asian kanssa vaivaa!!! :)

Aivan ihanan pöytä oston sain tehtyä Jessicalta Dreamsista myös ja kyllä vaan sopii tämä vanha ihanuus sohvan kaveriksi!





Aivan ihanat ilmat ollu <3 Tänään oltiin Repoveden kansallispuistossa ja täytyy sanoa että aivan mahtavat maisemat ja reippailtiin urakalla, siitä  kuvia laittelen seuraavaksi!
Sohvaa on jo testattu isollakin porukalla ja kukka ostoksille ens viikolla suuntaa tämä mimmi :) Maton ostoa ja kynttilöiden asettelua, sitten ois kesäterassi valmis!
Nautitaan auringosta ja lämmöstä ja ihanasta kesän tulosta! Moikka ja kommenttikenttä ois sulle valmiina, että mitäs tykkäsit? ;)


11 kommenttia:

  1. Kylläpä tuli kätevästi sohva ja kivan näkönenkin :) Olen yrittänyt laittaa tänne useamminkin kommentteja mutta jostain syystä välillä hylkii ja kadottaa kirjoitetun kommentin?! Ihana kuitenkin lukea tätä sun blogia :) Kaunista kevättä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Juu noista kommentti ongelmista olen kuullut facebookin puolelta lukijoilta ja harmi :( No onneksi
      nyt ainakin onnistuit!! Tuosohva on ollut kyllä ahkerassa käytössä ja onhan nyt tilaa ainakin :) Ihana kuulla että on innokkaita lukijoita siellä vaikka kommentteja ois kiva enempikin saada ♡ Mukavan aurinkoisia kevätpäiviä myös sinne ♥

      Poista
  2. IIIIHHHAAAANAAAAAA!!!!!!! Siitä tuli kyllä tosi kiva, ja toi pöytä! Ja ikkuna, kyllä te jaksatte <3 Mutta kyllä siellä on ihana sitten istuskella :) Voi kun saisin katetun terden...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiiiiiiiitooooos!!!!!! :-D Tuli kyllä mukava löhöseurustelu paikka ♥

      Poista
  3. Ihgun terassin oot väsänny <3 t.mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mella ★ Kyllä tuossa lukee vaikka kirjaa lämpimänä kesäpäivänä! :) Ja eniten tärkeä että millä pienellä hinnalla voi saada kivoja juttuja kun vähän näkee vaivaa! Lämpimän rentoja kevätpäiviä sinnekkin ♡

      Poista
  4. Tosi ihana terassi!! ♥
    Mulla odottaa lavasohva päällistä :) En vaan tajua miks sen ompelua on niin vaikea aloittaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ♥ Mie hieman oikasin ja käänsin vaan päiväpeitteet patjan alle..saas nähdä pysyykö miten :)) Orvokit oottelee istutusta, ihanaa kun tulee kesä!!! Mukavia aurinkopäiviä sinne teillekkin ♡

      Poista
  5. Eivätkö patjat kostu ulkona liikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sateen jälkeen joku nurkka saattaa olla kastunut mutta pääasiassa pysyy kyllä kuivina :) Patjat joutaa roskiin kyllä kesän jälkeen aina jos hometta ja uudet saa haettua vaikka realisointi keskuksesta sitten edullisesti kun tuossa ulkona kuitenkin ovat, niin vanhatkin käy! Terassissa on katto!

      Poista
  6. Ihana blogi sulla, mieki haaveilen tuomosen soffan tekemisestä....tuunailu on niin ihanaa

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3