sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikko raportti :)


Juupa juu ja mähän kerkesinkin tänne monta kertaa viikon aikana ja PAH!!!
Mulle mahtu tähän viikkoon kyllä ihan hirmusesti asioita, siis niin paljon, etten tänne sitten kertaakaan kerennyt, varmaan huomasitte :D Toivottavasti ainakin joku ja jos joku oisi vielä kaipaillutkin <3
Maanantaista vapailin ja kävin pitämässä kutsuja. Tiistaina koulussa piipahtelin Helsingissä ja äippä lähti mukaan ja virallisten osuuksien jälkeen sitten shoppailtiin hieman Hobby Hallissa ja IKEAssa.
 Ja nams ne lihapullat ja puolukka hillo, ne on aina yhtä hyviä siellä IKEA maailmassa :)
Ja nams ne ostokset tai loppusumma! Löysin tuohon keskeneräiseen "kuormalavoista sohvaksi"- projektiin edulliset päälliset patjoille...niistä sitten erillisessä postauksessa kun asia etenee terassilla!!

Keskiviikkona oli eka työpäivä Rauta-Prismassa ja hieman jänskätti... Ja se kaikki oli niin ihmeellistä ja suurta etten osannut työpäivän jälkeen sanoa mitään.. Mie olin aivan hämmennyksissä...MINÄ???
No seuraavat kaksi päivää olikin sitten totuttelua ja hämmennyksistä toipumista ja olikin mukavaa,  viikonloppu alkoi hyvissä fiiliksissä :)
Perjantai iltana sitten kauppaan ja maalipurkin hankintaan, joka piti tehdä siis jo aiemmin viikolla, mutta kun ei vaan kerennyt kun kello juoksi nopeammin aina edellä.. Lähtihän sieltä kaupasta uusi mikrokin vanhan ja risan tilalle. Kiitos mummolle vaan lahjasta <3 Lapset kiljui ilosta kun lämmitti hamppareita "äiti, ompa kiva kun tää hamppari ei oo toisesta puolesta kova ja toisesta kylmä vaan tää on ihan lämmin" hhmmm... jooo... Niin kait mikrot oikeasti toimii!!! :D Elämän pieniä suuria ihmeitä, hih..
Illasta ei luonto antanut periksi vaan kyllä se oli pakosta ja silmät ristissä alettava maalaamaan. Olohuoneen pöytä oli häirinnyt jo kauan mieltä ja nyt se muutos sitten oli saatava tapahtumaan. Suti käteen ja ihmeitä tekemään ;)

Ennen...

Mikä oli hankalinta, no ööö, noi teippaukset!! HUH HU, mikä homma.. Mutta eikö tuumasta toimeen!


Lopputulos...
Raikasta, valkoista-> Ihana <3


Tää on taas tätä aikaa kun hetken saa keltainen olla myös meidän sisällä :)Lauantai meni leipoessa ja siivotessa hymy huulilla kun miehen kanssa kävästiin vaa`alla ja alaspäin mennään, hitoksee meille tsemppiä!!!! :))
Tänään sitte juhlittiin rakkaiden ihmisten kanssa meidän tyttöjä ja viikolla täyttänyttä isiäkin ja lystiä oli, kiitos siitä kaikille, jotka jaoitte tämän päivän <3

P.S Kakun koko kertoo ehkä vierasmäärän..

Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää yötä <3

2 kommenttia:

  1. Joskus sitä on niin kaikkea, ettei millään ehdi kirjoitella tänne, älä sinä siitä mitään huonoja omatuntoja hanki itsellesi :) Varmasti oli vauhdikas viikonloppukin, kun siellä taas juhlittiin synttäreitä. Pöllin sinulta tuosta ekasta kuvasta tekstin liitutauluuni, olen tässä pari päivää miettinyt, mitähän siihen laittaisi ja naps, tuo se on! Thänx :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan, sai lainata :D Juu en mie (paljon) koe huonoa omatuntoa kun en tänne kerkii mutta kummasti se aina kummittelee, kun täällä on niin kiva viettää aikaa teidän kanssa <3 Mukavaa viikkoa sullekkin!!!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3