sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Repovesi

Olin jo aloittamassa postausta ihan muista jutuista, kun muistin, että Repovesi retkikuvat on unohtuneet kokonaan tästä "päiväkirjasta" pois :)
Oltiin siis siellä lenkkeilemässä ja nauttimassa aurinkoisesta pääsiäispäivästä viime sunnuntaina. Ihan mahti paikka, oikein tuli harmitus, ettei aikasemmin olla käyty, mutta nyt taatusti käydään!!!


Ketunlenkki kuulosti hyvälle...Otettiin siis haaste vastaan...

Suomen "kesä" <3 Parasta!!!Kuopusta jännitti niin paljon että meinas olla kasvot valkosemmat kun tukka :D Kyllä se hiukan omalla kohdallaankin tutisutti...
Muutamat portaat...

Vieläkö?

Yhtään ei enää jaksannu.. :)

204 rappusta takana ja hirmunen hiki ja hengästys :)) Juomatauko!

Uurastuksen palkinto <3

Taas jatkettiin ja ei näköjään muuta kun ylöspäin taas!

Tauko ja kesän parhaimman makuset makkarat luulisin <3

<3 YSTÄVYYTTÄ <3


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! Kesä <3 Me ollaan käyty Repovedellä monet monet kerrat, ihana paikka kyllä! Ketunlenkkiä en ole koskaan kokonaan kävellyt, oliko se pitkäkin matka? Kamalat nuo rappuset.. huh! Mutta heti tuli hinku, mä kans!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsin hitsi miten ihana paikka ♥ Mulla tuli niin pitkä postaus että osa kuvista jäi laittamatta, se lossi missä vedetään itse sitä lauttaa oli hauska ja ihana metsän keskellä soliseva puro.. Ketunlenkki oli noin 5km ja tietty onhan se rankempaa kun maasto on haasteellisempi, mutta tykättiin, pian uudestaan :)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3