maanantai 14. huhtikuuta 2014

Tyynyt!Meille kotiutui tänään viisi aivan ihastuttavan suloista kaunista romanttista tyynyä <3

Taas on päivät kulunut ihan hulinalla eteenpäin ja koti on ollut paikka missä vähiten on kerennyt olemaan, saatikka sitten tekemään mitään! Sohvalle lötkähtänyt väsyneenä ja silmät ristissä päivän jälkeen ja laittanut aivot narikkaan :) Töihin olen sopeutunut hyvin ja tykkään! Perfect Home esittelyjä pitänyt aika tiuhaan tahtiin ja niissäpä kuvioissa joka ilta viikonlopustakin vierähti. Nyt sitten odotan pääsiäistä ja minilomaa <3 Ei aikatauluja eikä pakollisia menoja! Aion viettää aikaa perheen kanssa ja tekemällä terassi projektia joka on myös osa koulutyötä ja en malttais odottaa sitä päivää kun saan tänne siitä kuvia. Kovasti on kyselty siitä ja varmasti tulee kuvia heti kun on jotain näytettävää!
Mutta nuo ihanat tyynyt! Yhdellä asiakkaalla oli kotonaan tuommoisia ihanuuksia joita oli hänen äitinsä ommellut ja tottahan toki ihastuin ja rakastuin ja pitihän sitä kysyä josko mullekkin saisi tuommoisia ja onnistuihan se ja tänään sitten tyynyt kotiutui meille. Lempparityyny on kuvista ensimmäinen, mutta kaikki on kauniita ja saas nähdä raaskinko laittaa terassille niitä ollenkaan vai jääkö tänne olohuoneeseen :)


Suloisia pitsejä, tekstejä ja kuvia <3

Tämmöinen muutama kiva pikku pussukkakin tuli tilattua :) Idea on jo itänyt mitä tähän laittaisin, mutta jää  nähtäväksi... :)

Olipa mukavaa keritä tännekkin teitä moikkaamaan ja laitelkaahan kommentteja että tiedän etten ole täällä aivan yksin ;) Ihania tulevia aurinkoisia kevät päiviä kaikille ja palataan taas <3
P.S Olettehan käyneet kaikki tykkäämässä facebook sivustolla sydämellä tehtyä sivustoa, siellä kerkeän piipahtamaan useammin pieniä tervehdyksiä ja kuvia laittamassa!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olet tyytyväinen tyynyihin ja pussukoihin ja toivotaan, että löydät niille parhaimman paikan missä saat niitä ihastella!! :) Aurinkoista pääsiäistä!!!

  T: Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Tänään neljä lähti terassin sohvalle ja ovat kyllä kauniita siinä ♡ Huomenna orvokin ostoon ja pikku viilauksia partsilla ja postausta lähtee tulemaan.. olen ylityytyväinen!! :) Oikein hyviä pyhiä myös sinne ♥

   Poista
  2. Kiitos ;) Tänään neljä lähti terassin sohvalle ja ovat kyllä kauniita siinä ♡ Huomenna orvokin ostoon ja pikku viilauksia partsilla ja postausta lähtee tulemaan.. olen ylityytyväinen!! :) Oikein hyviä pyhiä myös sinne ♥

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3