maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pullakahvi haaste :)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZaVERNxbCmo0EgkkIURoCOZ9nVNK1CuZWtjy6N4A1pn6eprLGMYx74OLYMQOIfFQi-Nj29uF9ujwaCedkayn4q8KVpw9Jw_cZMZMRRzJ_qRjMibOxSbdjIQaAx1dGXdo-kvhuJ6hAhHPY/s1600/Pullakahvit.jpg
Haaste kuuluu näin:
"Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi nappaamalla yllä olevan kuvan mukaasi (ei ole pakko jakaa jos et halua)
 
   Esitän kysymyksiä mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä, ystävän kanssa keskustellessa. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? Voit vastata kysymyksiin myös pelkästään valokuvin".
 
 1. Mikä on sisustustyylisi?
Suosin väreinä valkoista, harmaata, beigeä ja tummaa puutakin hieman. Maalaisromanttinen kait olen, mutta kukkakuviot ei saa minua syttymään kun hetkeksi. Vanhat tavarat, rosoisuus ja tuunailu on päivän sana!! :) 

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?
Kaikkiin huoneisiin ja siksi oikein mikään huone ei ikinä valmistu, mutta se kait onkin elämäntapa! <3
 
3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
 Lapsiin!
 
 4. Mihin käytät paljon rahaa?
 Sisustamiseen! Lasten vaatteisiin jonkun verran. Paljon rahaa menee ruokaan, ihan liian paljon..ruoka on sikamaisen kallista!!! :/ PÖH!

5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Jos joku lapsista sairastuisi vakavasti!
 
 6. Mistä onnesta unelmoit?
Suurin ISO unelma on saada kesämökki <3 Näen välillä unta kuinka siellä kuopsuttelisin ja maalaisin ja tuunaisin ja katselisin rannalla heinänkorsi suussa kun lapset nauttisi vedestä ja olostaan luonnon keskellä :) Ollaan ehdottomasti mökki ihmisiä myös talvella!

7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Työni hoidan tunnollisesti, ja joskus se on aiheuttanut jopa ongelmia kun liian jääräpäisesti on yrittänyt! Äitinä olen koittanut olla myös tunnollinen ja hyvä äiti :)
 
8.  Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Unohtaminen on semmoinen asia mikä täytyy antaa anteeksi koska olen erittäin hyvä siinä itsekkin :D

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?
Muuntautuvaisuus tilanteeseen kuin tilanteeseen!
 
 10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Luotettavuus. Reilu jätkä!
 
Mie haluan heittää tän haasteen kaikille, joita tekee pullaa ja kahvia mieli ja jotka tykkää haastaa itsensä kivojen kysymysten kanssa :))
Näitä on aina mukava tehdä ja lukea!!!

KIITOKSET MERVILLE haasteesta <35 kommenttia:

 1. Jes kun teit tämän, näitä on aina kiva lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai tein, mulla vaan vähän kesti :D Näitä on kiva tehdä mutta mä tarviin siihen aina oman ajan ja saada rauhassa tehdä ja tänään siivouksien lomassa löyty semmonen :)

   Poista
 2. Minää vastaan haasteeseen ;)
  1. Sisustustyylini... vanhaa, mieluiten oikeesti vanhaa, joskus uusvanhakin käy. Olen oikeesti ihan museomyyrä ja mua ei yhtään haittais asuu museossa, mut haluisin myös et talo jossa asun ois wanha. Museo uusien seinien sisällä ei oo niin kiva :D
  2. Varmaan olkkarissa, mut kaikki on aina kesken ja elää ja kyllästyn nopeesti, joten...
  3. Oman perheen hyvinvointiin
  4. Aivan liikaa menee ruokakauppaan, 6 henkinen perhe, joita 5 gluteenitonta ja 2 laktoositonta, kallista.
  5. Lasten vakava sairastuminen oi sihan hirveetä.
  6. Unelmissa myös kesämökki ja haluaisin asua wanhassa kivitalossa kaupungin puiston laidalla, sit joskus ku lapset ei oo pihaleikki-iässä.
  7. Töissä olen tunnollinen.
  8. Anteeksi annan asiat joille ei voi mitään, vahingot.En ole pitkävihainen, mutta kakkiaiset voin poistaa elämästäni lopullisesti ;)
  9. Naisen paras ominaisuus on naisellisuus
  10. Miehen pitää olla mies, jolle perhe on ykkösasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ♥ Olipa mukava ylläri Päivi vastata haasteeseen noin!!! Ihanan aurinkoista päivää sinne, täällä ainakin aivan mielettömän hyvä päivä!! :)

   Poista
  2. Noh, en kirjota blogia itse, joten laitoinpa tuohon, hih :D

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3