perjantai 14. maaliskuuta 2014

IIIIK, Ihanat!

Aamuaurinko terassilla ja keittiön ikkunasta pilkottamassa. Pölypallot. Tuoksuva kevät. Lasten riemut ja ihan mielettömän sotkuinen koti :)) Siinä tämän aamun tunnelmat!
Olen ollut mielettömän kipeä viimeisen viikon ja tää näppäimistö tuntuu niin hyvältä mun sormen päissä nyt ja tää ääni, että voisin fiilistellä sitäkin tässä hetken...
Mut hei, moi... Mitä teille kuuluu???? Kiinnostaa ja kovasti <3

Paremmalla jutulla ei ois voinnu tää aamu alkaa, kun paketilla postista. Se on mun lohdutuspaketti kaameisiin särkyihin, antibioottien sotkemaan mahaan ja kurjuuteen :D Ootteko kokeillu? Kyllä mä sen verran yhtenä iltana lääkkeen vaikutuksen ollessa päällä pääsin koneelle, että päätin tilata itelleni ihanan pikku paketin verkkokaupan kautta. Verkkokaupat on kova juttu silloin kun ei muuten mihinkään kykene ;) Tai ihana kauppa on aikamoisien kilometrien päässä!
Kiitos Sikuriina ja aivan ihanan söpöisen suloiset teepurkit <3 No kattokaa nyt itekkii!!


Nami, en malta oottaa iltaan että pääsen maistamaan! Mutta johan nuo purkit on niin herkut että viis sisällöstä..hih..


Olen ostanut monia irtoteelle tarkotettuja haudutus juttuja mutta jospa tuossa ne pysyis siellä sisällä, se on niin tähti :)
MMM... Tästä taitaa ilta herkku valmistua tänään :)
Viikkoon en oo teetä pystynny juomaan ja tänään töiden jälkeen aion nauttia kupillisen toivottavasti hyvin herkullista teetä!
Nyt ois työpäivä edessä ja aurinkokin vielä paistaa joten aivan ihanaa päivää myös sulle ja eiköhän tästä oo jo suunta kivuttomampaan huomiseen :)
Hyvää alkavaa viikonloppua!!! Palataan pian takaisin tänne <3

2 kommenttia:

  1. Minä olen oikein odottanut uutta postausta sinulta ja toivottavasti hammas nyt rauhoittuisi! Oletpa taas löytänyt kivoja juttuja kotiisi ja tulethan useammin taas tänne postailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tiedä miten ihana kuulla että minua on odoteltu ♡ Kyllä olen kaivannutkii tänne ja näitä kivoja piristäviä kommentteja!!! Tulossa pian lisää postausta :)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3