maanantai 31. maaliskuuta 2014

Elämää ja haasteita :)

Moikka uuteen viikkoon! :)
Tämä vuosi on tuonut mun elämään rutkasti kaikkee uutta ja mukavaa ja haasteitakaan ei ole puuttunut. Nyt on aika taas tarttua uuteen haasteeseen ja siirtyä uusiin työkuvioihin!!! Kolme  kuukautta meni hupsahtaen dreamsissa ja nyt sitten ylihuomenna kutsuu Prisma ja sisustusmyyjän hommelit. Tosin mennään kokeiluasteella vasta, mutta toki jo haaveita tulevaisuudesta saa ja pitää olla <3

Myöskin on elämää taas pikku hiljukseen sivuraiteilta yritetty siirtää kivalle keskitielle hyvinvoinnin suhteen ja ruokavalion kanssa kamppailu alkaa tuottaa tulosta... Kiitos kivuliaan ajan hampaanpoiston jälkeen, joka luonnollisesti vähän tuuppasi mua kohti kevyempää ja terveellisempää elämää! Sokerin vieroitus oireetkin meni siinä samalla hampaan kanssa tuskaillessa ja nyt täällä taas energinen pirteä olotila on vallannut kehon ja eilen olikin sitten jo ihan pakko päästä lenkille. Helppoa tää ei oo ollut!
Jo alkuvuodesta mielikuva harjoittelin oikeita ruokavalintoja ja säännöllisiä herkkupäiviä ja iloisia lenkkipäiviä, mutta kyllä ne sinne mielikuviin sitten jäikin :D
"Kateellisena", mutta aidosti muiden puolesta peukuttajana seurasin kun tutut ja kaverit vaan jaksoi olla pirteitä ja tehokkaita... Odotin kait sitä ovikellon soittoa, jossa postimies olisi tuonut mulle postimyynnistä laatikollisen motivaatiota..hih.. Vuoden takaista kevättä muistellen, ihmettelin mihin ne kaikki tunteet ja tsemppi ja yrityksen maku suusta oli kadonnut.
Nyt varovaisen rauhallisesti täällä uskallan jo tuoda tunteeni ja ajatukseni ja pyrkimykseni julki.. Mielessä on taustalla, mitäs jos taas epäonnistun...
No mutta. yrittänyttä ei laiteta ja elämähän on koko ajan onnistumisia ja vähemmän onnistumisia täysi ja tärkeintä  on se että taas jaksaa yrittää!!!!! :)
Eli tsemppiä meille kaikille, jotka kamppailee kilojensa kanssa ennemmän tai vähemmän, annetaan auringon paistaa ja lenkkareitten kulkea sekä nautitaan keveistä kevät päivistä päivä kerrallaan <3


Nääkin ois jäänyt näkemättä kotisohvalla... Oih <3 KEVÄT!!!

Ja niinkun aina painotetaan, että itseään pitää palkita onnistumisista niin myös minä tein ja poikkesin kesken lenkkeilyn ihanaan sisustusputiikkiin hakemaan varaamani lautaset ;) Tehokasta!


Neljä olin hakenut jo enemmin ja nyt sitten neljä.  TYKKÄÄN!  Ja hyvin edullisetkin vielä :)


Lautasissa on valmiiksi kulutetut reunat ja tumman harmaat tähdet <3 Kauniit!
Viime viikolla seikkailessani Helsingissä piipahdin myös hyvinkäällä Sikuriinan sisustuspuodissa, josta sitten lähti matkaan pari tähti kuppia. Käy hyvin bastion collections sarjan tähtikuppien kanssa!

Alla oleva tähtikuppi on tuliainen hyvinkäältä :)

Muista kupeista en osaa enää juodakkaan! :)
Hyvinkäältä lähti myös ihana Riverdalen söpö kolmikerroksinen säilytysastia kotiin...


Kyllä tuosta nyt kelpaa herkkupäivinä muutaman makean suuhun laittaa ;)


Viime viikolla rakenneltiin kuormalavoista sohvan runkoa terassille ja en millää malttais oottaa lämpimiä säitä että pääsee maalamaan ja laittamaan patjoja ja verhoja ja kukkia ja ja ja... Ikivanha pöytäkin odottais tuunaustaan ja olohuoneessa taitaa myös vaihtua arkkupöydän väri :)
Joten tuunauksia tulossa ja juhlahumua kun viikonloppuna sitten mummojen ja kummien ja ystävien kanssa juhlitaan meidän tyttöjä!! Eli pysytään langoilla :)
Ihanaa uutta viikkoa blogi ystäväni <3

8 kommenttia:

 1. Prismaan sisustusmyyjäksi! Tarkoittako tämä että saadaan Kouvolan Prismaan parempi sisustuspuoli??? Jos tarkoittaa, niin kymmenen jipii huutoa sille! ;) Suomen Prismoja kiertäneenä Kouvolan Prismassa on kyllä niin mitätön sisustuspuoli, että oikein hävettää!
  -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurja Sini "lytätä" sun toiveet koska siis olen tapetti ja maalipuolella, niitä kutsutaan sisustusmyyjiksi :-D Mutta tervetuloa sinne ;)

   Poista
 2. No jos saat tilaisuuden sanoa sinne "sisustuspuolelle" terveisiä, että vois vähän panostaa. ;) Jos ne nyt kuuntelee "remppapuolen" myyjäharjoittelijaa. Niin siis, mulle sisustus on sisustamista irtotavaroilla ja remppaaminen sitten sitä tapetointia ja maalaamista. :)
  -Sini-

  VastaaPoista
 3. Jee, tervetuloa osulaan! Täällä ollaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ootko Prismalla? :) Vitsi mitä sattumia :D Kiitos!!! Kyllä totutellessa menee muutamat viikot mutta jos sitte vaikka alkais pääsee jyvälle kaikesta!!!

   Poista
 4. Kiitos Katja menneistä kuukausista ja tsemppiä uusiin haasteisiin <3 Jokainen niiden kilojen kanssa aina kamppaillessa menee ylös alas, mutta tärkeintä on jo se, jos saa oman olon paremmaksi ja energisemmäksi :) Ihania kuvia taas! Odotan innolla sohvan näkemistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kyllä dreamsissa kertyi elämään taas lisää kokemuksia ☆★☆ Juu kilojen kanssa on kyllä saanut kamppailla ja toivon että voisin niitä nyt sitten tiputtaa yksi kerrallaan matkan varrella :) Sohvasta tulee HETI postaus kun asia edistyy ja pääsee maalaamaan!!! ♡

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3