tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tervetuloa arki!


Terveisiä täältä kotopesästä keinuvista tunnelmista! Mulle tulee aina laivareissun jälkeen tämmönen huimaava keinuva fiilis muutamaksi päiväksi, tylsääääää!!! Mutta mukavaahan meillä oli reissussa, käytiin kylpylässä poreilemassa, oltiin muumi discossa, Käytiin Sannin keikalla ja jänskätettiin nimmari jonossa, syötiin ihania meri aamiaisia pitkään hartaasti ja nautinnolla sekä shoppailtiin ja shoppailtiin :D

Oli mukava olla perheen kanssa pari päivää ja kotiin tuli tyytyväisiä  lapsia <3 Nyt me niiiiin odotellaan elokuuta ja Turkin lomaa, sillä välin yritetään elää ihan tavallista mukavaa arkea, odotus aika on miltei parhainta!!! Meillä näyttääkin miehen kanssa kalenterit melko työntäyteisiltä molemmilla, mutta täytyy repiä pienistä hetkistä jossain väleissä sitä arjen luksusta! :)

Mulle on laittanut haasteen Mervi Valkoisen lumoissa blogista jo Helmikuun puolessa välissä ja siihen vastaan tämän viikon kuluessa vielä, en ole unohtanut!!

Muutamia viikkoja sitten tilasin ekaa kertaa H&M Homelta ja yllätyin positiivisesti tuotteista ja hinnoista! Tämä kuvassa oleva kangas kori oli yksi kokeiluista ja tulipa kiva asetelma kun upotin sinne tulppani maljakon. Pari pientä vaaleanpunaista tähtikangas koriakin tuli, mutta vielä en ole saanut niitä esille, kuvia siis myöhemmin!
Huomenna iltasella pyörähtää käyntiin arvonta lukijoille, joten tuuhan osallistumaan sitten ja jos et vielä ole virallinen lukija niin tänne vaan seinälle kirjautumaan!! Painat kirjaudu sisään ja kyllä kone neuvoo varmasti loput...Itse en muista miten se meni, mutta vaikeaa se ei voi olla, koska minäkin olen siinä onnistunut joskus :D Ja jos täällä joku joka osaa hyvin neuvoa niin kommentti kenttään vaan ohjeet, kiitos :))
Nukkukaa yhtä hyvin kun minä aion, kun pääsee taas ihan omaan sänkyyn painamaan pään tyynyyn <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3