keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Olipa kerran idea...


....Ja sitten se lähti meillekkin :)
Mitä enemmän lunta tupruttelee taivaalta sitä vimmaisemmin minä alan kasvattamaan kevättä sisällä! Jotain vihreää oli saatava ja piipahdin katsomassa Kukkapuoti Eveliinan kevättä pari päivää sitten ja siellähän sitä kevättä ja ihanaa löytyi <3 Ja taas ihan huippu idiksii ;)
Olin ostanut tammikuussa Sisustusliike Dreamsista saunaan tähtilyhdyn ja nyt sitten tämmöiseen lyhtyyn olikin laitettu kukka Eveliinassa ja olikin huippu kivan näköinen. Tähtiä ja kukkia, sopii mulle, siis kukka pakettiin ja muutamat ihanat linnunpesät ja kotia somistamaan!!No kevät tarvii tulppaaneja ja niitä sitten laittelin toiseen purkkiin mitä olin käyttänyt kynttilä lyhtynä.Hempeän sinisiä helmililjoja aivan nupussaan <3 Hauskan laatikkoruukun löysin K-raudasta. 
Hupsista, viime vuonna meille muuttanut kevätpupukin istahti ikkunalaudalle kevättä lupaamaan <3

Nyt ois edessä muutama päivä koulujuttuja ja oppimista ja läksyjä ja puuhaamista ja kilometrejä nieltävä autolla, mutta innollahan sitä taas uutta haluaa oppia.
Jossain välissä kurkistelen muidenkin blogeihin, josta huono omatunto soimaa kun en ole kerennyt ja jos vaikka haasteenkin saisin tehtyä jonka sain merviltä jo aikoja sitten :)
Energistä viikon jatkoa muillekkin <3 Ja laitelkaahan kommenttilaatikkoon postia, joista tulee aina niin hyvä mieli!

4 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi ♥ Pakkohan tässä on kevättä tekemään sisälle kun maisema on valkoinen ikkunasta katsottuna :) Onneksi sää-setä lupaili aurinkoisempia päiviä loppuviikosta!!

   Poista
 2. Saako noita tähtilyhtyjä vielä jostain, vai onko joulutavaraa? Jospa ens viikolla ehtis piipahtamaan Deamsissa, kun en ole vielä kertaakaan käynyt.
  -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saapi :) Dreamsissa niitä juuri lauantaina asettelin uuteen paikkaan. Löytyy valkoisena myöskin! :) Tervetuloa <3

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3