Moikka moiiiiiii! Sain tämän kesän makuisen juustokakun ohjeen ystävältäni reilu vuosi sitten ja ajattelin jakaa sen teidän kaikkien kesken, koska tämän parempaa juustokakkua ei ole! Ja näin ihania lukijoita ;)
Sain sitten eilen ihanan tekosyyn valmistaa tämä kakku, jotta saisin kuvia teille ja tuotua tämän reseptin kaikkien ulottuville niin että ne kaikkein kokemattomimmatkin kotikokit osaisivat tämän valmistaa :) Kakku on helppo ja sallii valmistamisen keväästä asti ulkolaisillakin mansikoilla koska täyte on niin sokerinen, että makeuttaa mansikoita kivasti!
Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Voit leikata ylimääräiset reunat kauniimmaksi :) |
Painele keksiseos vuoan pohjalle tiiviisti. |
Asettele 400g viipaloituja mansikoita keksiseoksen päälle. |
Laita 3 liivatelehteä likoamaan runsaaseen kylmään veteen. |
Sekoita 400g philadelphia tuorejuustoa ja 3,5 dl sokeria+1 rkl vaniljasokeria sekaisin keskenään. Et tarvitse sähkövatkainta! |
Vatkaa 2 dl kuohukermaa tai vispikermaa löysäksi vaahdoksi. Vatkaaminen onnistuu myös käsivispilällä esim. mökillä ollessa :) |
Kääntele kermaseos tuorejuustoseoksen sekaan. |
Purista yhden sitruunan mehu mikron kestävään kuppiin ja kuumenna kiehuvaksi, jonka jälkeen liota liivatelehdet mehuun. |
Kaada liivateseos ohuena nauhana tuorejuustoseoksen sekaan samalla sekoittaen. Täyte on valmis kaadettavaksi mansikoiden päälle vuokaan :) |
Valmis hyytymään jääkaappiin! voit laittaa kelmun vuoan päälle. Kakku vaatii ainakin 4 tuntia hyytyäkseen, mutta on parhaimmillaan ollessaan jääkaapissa yön yli. |
pakko kokeilla ohjetta! herkullisen näköinen. :)
VastaaPoistaSe on herkkua :) Laittelehan viestiä, kun olet kokeillut, että maistuiko sinun suuhun ;)
Poista