perjantai 31. toukokuuta 2013

Terassi tunnelmia

Aamuja kaikille <3
Tämmöisiä ihania lämpimiä aamuja nyt sitten ois tilauksessa huomisesta eteenpäin 2 kuukautta :) Ihan mielettömät fiilikset, kun saa nukkua aamulla rauhassa ilman herätys kellon herätyksiä ja aamut on rauhallisia ilman hössötystä ja kiirusta...Ainakin suurin osa aamuista! Huomenna suvi virret kaikuu ja ne kaikki ihanat jäähyväis laulut oppilaille, kun siirtyvät luokilla eteenpäin ja jättävät entistä taakse.. Joutuu ehkä kyyneleen jos toisenkin salaa silmän nurkasta pyyhkimään... meilläkin sitten nuorimmainen käy niiaamassa ekan luokan todistuksensa, apua, mihin se aika oikein juoksee =O
Tänä keväänä ei tarvitse/pääse järjestämään juhliakaan, mutta ensi kesänä onkin sitten tuplaten :) Tytön valmistujaiset ja pojan rippijuhlat! Tänä kesänä saankin sitten panostaa ihan täysillä ystäväni häihin, joissa on kunnia olla kaasona <3 Ihania hommia noi häähommelit..
Koko viikon olen siivonnut kotia ihan perusteellisesti ja se on mennykkin sitten parin huoneen päivä vauhtia, tänään ois enää rippeet jäljellä! Huomenna sitten tuleekin kesä vieraita, kun kummityttö siskoineen tulee kylään heti loman alkajaisiksi. Ompahan lapsilla sitten kamuja, joiden kanssa leikkiä, kun alakerran paras kaveri lähtee isin luokse vierailemaan muutamaksi viikoksi :) Eli biksut päälle joka iikalle (juu, paitsi mulle..niin tehokaasti en ole vielä kaventunut :D ) piknik kori mukaan ja rantailemaan porottavan auringon alle ;)
Toivottavasti tuo auringosta haaveileminen ei jää pelkäksi haaveiluksi!!!!
Suunnitelmiakin olisi kotiin aina jossain välissä toteutettavaksi (koskahan niitä EI olisi) ;)
Jossain postauksessa kerroin vissiin, että saatiin terassille vanhemmiltani vanhat, mutta erittäin hyvässä kunnossa olevat rottinki kalusteet joihin nyt yritän tottua.. Istumamukavuus on aivan toista kun puupenkeillä, mutta kun se puu on aina puu..ja valkoinen aina valkoinen, joten nyt mietinkin koska alkaisin suihkutella kalusteita uuden väriseksi :) Päällisetkin voisi vaihtaa, mutta jääköön se nyt ainakin toistaiseksi!
Tämmöisissä tunnelmissa meillä vietellään kesäpäiviä terassilla. Parasta on aamut, aurinko ja teekupponen. Linnunlaulu ja sininen pilvetön taivas <3 Siitä on meidän perheen kesä aamut tehty!
Käytiin tyttären kanssa viime viikonloppuna shoppailemassa ihan pienellä budjetilla nuorenparin parvekkeelle tunnelmia ja tuo sininen, joka on aiemmin ollut lempivärini toimii kyllä vieläkin! Pieninä ripauksina sinne tänne se tuo rauhallisuutta ja pirteyttä :)
Ja tottahan toki pieni ripaus vaaleanpunaisia unelmia...
Suloisia suvivirren sävelmiä huomiselle ja iloista kesäloman alkua kaikille niille jotka pääse heti siitä nauttimaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3