keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Makuuhuone projekti!

Täällä sitä on touhuiltu tiiviisti muutamat päivät hääaskartelujen kimpussa ja vastapainoksi hieman isompaa "askartelua" tyttären ja hänen poikaystävänsä kotona makuuhuoneen muutosta tehdessä :) Kivoja nuo hommelit on ja voisin tehdä niitä kyllä niin työkseni!!! <3
Ei taideta syksyyn asti päästä, kun saadaan 10 000 raja rikki täällä kävijämäärässä ja huimalta tuntuu, mutta niin pirskatin hyvältä ;) HIH...
Ja TAAS huomasin uuden lukijankin, TERVETULOA <3
Tekstin fontista on tullut muutama rakentava palaute ja lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että joku päivä nyt sitten syvennyn taas muutamiksi tunneiksi säätelemään sitä hieman tummemmaksi ja ehkäpä, nyyh, vähemmän koristeelliseksi.. Mie vaan niin tykkään tästä kirjoitusmallista, etten raaskisi luopua, mutta tietenkin jos se ei ole helppo lukuista ja saisin muutaman lukijan taas lisää niin teen kaikkeni, että näin käy :)
Mutta, että oli mulla teille kuviakin parin päivän projektistani ja kyllähän saatiin aika intiimi ja tyylikäs lemmenpesä pienillä suloisilla yksityiskohdilla <3  Ja mustalla värillä ryhtiä, pieneen huoneeseen! Sitä toivottiin ja sitä laitettiin ;)
Tapetti oli kovin tumma, mutta yhteen seinään laitettuna oli vallan toimiva!
Romanttinen tekstitarra sisutusliike Dreamsistä <3
Verhot kaivelin vaatehuoneen kätköistä ;)
Valkoisen päiväpeiton jalkopäähän ostettiin musta torkkupeitto ja musta koristetyyny kruunasi saängyn päällisen!
Aivan I-H-A-N-A <3 (Pakko saada itsellenikin..) :D
Tämä pikku pöytä oli kuin tehty tän tapetin kanssa. Suostuin lainaamaan :D
Kyllä tuolla sopii köllötellä oman murusen kainalossa, kelpais mullekkin, vaikka tyyli ei olekkaan ihan omaa tai värimaailma oikeammin sanottuna, mutta kyllä tuo musta myös piristää, kun sitä oikealla tavalla käyttää, sopivasti ja kohtuudella!
Mulla alkaa huomenna täällä vaatehuone projekti joka koskee myös lastenhuonetta, kun meinaan siirtää sieltä hyllykön tuonne vaatehuoneeseen ja saada kaaoksen sillä tavalla selätettyä siellä vaatehuoneessa...Mitä sitten lastenhuoneeseen tilalle onkin jo toinen tarina :D
Mutta näihin tarinoihin ja kuviin kauniita unia toivotellen, katja <3

7 kommenttia:

 1. Upea tuo pöytä!! Ja koko huone, vaikka minunkin makuun tumma, mutta todella tyylikäs :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Pöydän ostin joskus Etolasta ja maksoin itseni kipeäksi tai ainakin se siltä tuntui kun tuo on kuiteskin aika pikkuruinen :D Nyt se löysi ehkä ekaa kertaa kunnolla paikkansa vasta :) Välillä on hauska päästä tekemään jotain mikä ei ole aina omalla "mukavuus vyöhykkeellä" ja minustakin tuli onnistunut kokonaisuus kuiteskin aika pienellä vaivalla!

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen, vaikken itselleni ihan noin blingiä haluaisikaan, mut nuorelle parille aivan bueno!
  Tosta kirjoitustekstistä voidaan tietty olla montaa mieltä, minusta se on kaunis ja helpostiluettavissa, en haluaisi tylsää perustekstiä :D Mitä jos tummentais ja vaikka vähän suurentais, mut ei muuttais kirjainmallia, toimisko?
  PS: Kai oot jo hakupaperit laittanu kouluun??? Luonnonlahjakkuus :)

  VastaaPoista
 4. Joo ihana tuli meidän makuuhuoneesta :) Kiitos Äiti!!

  VastaaPoista
 5. Juu päivi samaa mieltä, että kyllä kokeilen ensin vaan tekstin tummentamisella tuota, kun jotenkin tuo kirjainmalli on vaan osa tätä blogia ja minua :) Ei raaskis laittaa ihan tavikseksi!
  Ole hyvä Jasmin, nää on aina niitä äitin lemppari puuhia <3 Tietää, että näissä hommissa saa aina apua ja täytyykin pyytää ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava makuuhuone...hei mikä on tuon ihanan tapetin nimi taikka edes valmistaja/kauppa..??Have to know

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Sattumalta satuin tänne vanhoja postauksia muistelemaan ja hyvä että huomasin viestisi!! Tapetti on hankittu viime syksynä muistaakseni ihan prismasta :) Tulehan välillä moikkailemaan <3

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3