torstai 11. huhtikuuta 2013

Shoppailuja osa 2 ja 3

Moikka moiiiiii :) Tänään sai sitten vietellä toisen tyttären kanssa kahdenkeskisen ostosreissun, kun Nea tuli virallisesti 11-vuoden ikään! HUH HU, vaikkakin mukavia on kaikki juhlimiset, mutta nyt kun tuon syntymäpäivä otsikon alle on muutamat erinäiset tapahtumat järjestetty, olen onnellinen, että saa huokaista ja kaikki ovat tyytyväisiä :)
Meillä muutenkin tähän kevääseen Maalis/Huhtikuuhun kertyy juhlia huima määrä, joten ei joudu pelkästään kotona juhlimaan :D

NO mutta asiaan!Aluksi aloitettiin parin tunnin kaupparalli tiistain tapaan ruokailulla, mutta tällä kertaa äiti ei vaan katsonut vierestä! Nea valitsi hesen ja siellähän on vaan niiiiiin hyvä kanasalaatti, joten nams, kelpas mulle ;)
Masut täynnä kaupan puolelta löydettiin ihanat vaaleanpunaiset tennarit ja värifarkut...
Sekä jo melkein nurkan takana lymyävälle kesälle ( ;) ) sinisen turkoosit shortsit ja kivat kangaskengät <3 Sekä Bling, Bling kännykkäpussi...

Mukavaa meillä oli, vaikkakin harmi oli kotia tullessa hetkellinen neidillä, kun ei löydetty sopivaa nukkea vielä kaupasta, penkoessamme koko kymenlaakson kaupat :) Äiti lupasi vielä huomenna heti aamusta viimoisesta mahdollisesta liikkeestä yrittää...
Minulla puolestaan oli hymy herkässä kotia saapuessa, kun siellä oli se hartaasti kaivattu astianpesukone <3  JEEEEE... Kaikki kunnia niille, jotka jaksaa tota tiskitouhua ihan käsin, minä en :D Siinä se kiilteli uutuuttaan kääreissä ja olo oli kun jouluaattona! Hiukan alussa jänskätti kuinka se sopii tuohon keittiöön, kun tällä kertaa isännällä olikin toive, että kone olisi terästä.. Jos toinen on aina antanut minun päättää sisustus ja muut asiat aivan yksinäni niin kaitpa tällä kertaa oli myönnyttävä... Ja sehän oli aivan passeli ja hyvännäköinen, kun saatiin paikalleen! Toi hieman niin muuten valkoiseen keittiöön kaivattuakin väriä! Ei mennyt aikaakaan, kun mitättömän pienellä äänellä käyvä kone oli asennettu ja valmis antibakteerisiin puhdistuksiin ;) Juu semmonen hienous siitä löytyy ja höyrypesu, eli toiveet on korkealla pesutuloksen kanssa, kun vanhan jälkiä sai olla usein harjalla jälkeenpäin putsaamassa!
Hyvin se siihen sopii, valkoisen hellan kaveriksi :)
Nyt taas pöydät on siistit ja astiat siellä missä kuuluukin ja minulla aikaa keskittyä hieman mukavampiin asioihin.. vaikka sisustamiseen ja terassin suunnitteluun ;) Sää setä-mies lupaili aika makoisan näköisiä ilmoja ensi viikolle!! TYKKÄÄN!
Huomenna aloitellaan viikonloppuja ja mulla projektia pukkaa lauantaille :) Siitä sitten myös palailen näissä merkeissä! Jaksakaa olla reippaita vielä pari pilvisempää päivää <3 PIRTEÄÄ PERJANTAITA :)

2 kommenttia:

  1. Hyvin sopii tuo kone kyllä!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se oli oikein hyvä sittenkin tuohon, epäilyksistäni huolimatta :) Ja nyt on isännälle teräs kahvinkeitinkin ostettu synttärilahjaksi niin on vähän jotain muutakin samantyylistä sitten!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3