tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kaikenmoista :)

Aurinkoista ja ihanaa Huhtikuun alkua joka kotiin :)
Mistähän alkaisin...
Nyt on viikko seitsemän menossa elämäntapojen uudelleen opettelussa ja pientä hienosäätöä on tällä viikolla menossa! Nimittäin suurin ongelma on ruoka ja sen syöminen. Ja vaaka ja sen heiluminen ja jumittaminen. Aloitin kovalla rytinällä tämän "uuden" elämän, että ilmeisestikkään tämä kroppa ei pysy vauhdissa mukana ja hälyyttää signaaleja elimistöön, että ollaan jouduttu pula ajalle ja mitään ei luovuteta pois ennenkun on ihan  pakko :D Ja kärsimättömälle ihmiselle tämähän ei sovi.. Kyllä kovan työn tuloksia haluisi nähdä joka viikko edes 100g tippumisella, mutta sitten kun se on kivunnut jopa kilon ylöspäin on kriisi valmis ;) No ongelmaan on luultavasti selitys ja juurikin syy on minun ruokailu tai siis sen puuttuminen ja sitä siis tällä viikolla opetellaan :) Joillekkin ne kilot on tulleet ruuasta, joillekkin hampurilaisista, limuista, minulle makeasta ihan yleisesti, ruoka määrien kanssa ei ole ennen tätä projektin alkua ollut ongelmaa, nyt on. Syön aivan liian vähän!
Tämä projekti vaatii ajatustyötä, ajatustyötä JA ajatustyötä. Loppu onkin sitten aika helppoa, mutta asiat vaan pitää loksahtaa ensin korvien välissä. Laihduttaminen ja omat muutokset alkaa omien korvien välistä ja sinne ne myös loppuu! Tsemppareitahan voi olla, mutta sinä sen työn ja päätökset teet! Olen ahminut kirjoja,lehtiä, netti keskusteluja, mutten ruokaa ;) Olen käynyt viikojen aikana salilla,lenkillä, uimassa... Tehnyt töitä sen eteen, että joskus ne syömäni muffinssit saisin itsestäni sulatettua :D Ja TOIVON, että viisaus olisi nyt tullut minuun jäädäkseen ;)
 Liikunnasta on tullut pakkomielle jo melkein ja nyt on aika relata ja laskea kymmeneen. Haluisin kaikkea ja liian paljon, liian vähässä ajassa :) Onnellinen olen ja erittäinkin hyvä vointinen paitsi eilen, jolloin tosissani pelästyin syömääni vähäistä kalorimäärää iltasella, kun tuli ihan heikko ja paha olo.Tänään olen sitten ottanut niskasta kiinni itseäni ja syönyt kellon tarkkuudella ja hyvin! Opettelua tämä vaan vaatii ja mä aion tästä pelistä selvitä niin voittajana :)

No mitäs muuta, pääsiäinen meni ja meillä tuli miehen kanssa 16 vuotta yhteistä tassuttelua tässä elämässä <3 Tänään on mieheni syntymäpäivä, 36 vuotta, onnea! Sunnuntaina sitten juhlitaan tyttöjä ja isää ja viikonloppuna onkin sitten tulossa juhlapostauksia kattauksista ja kakuista sun muista asiaan liittyvästä!
Eilen lenkkeilin tyttären luokse ja hain lainaan IHANAN kinuskikissan leipoo kirjan.. IIIIIIhana kirja!! <3 En malttanut käydä nukkumaan kun vasta yhden jälkeen yöllä, olihan se koko kirja kahlattava läpi :) Sitten lensi kaikenmoisia suunnitelmia päässä viikonlopun leipomuksista ja mitä haluisi heti päästä harjoittelemaan ja toteuttamaan.
Eihän nuo sisustus ideatkaan lopu koskaan ja nyt se rohkea päätös on syntynyt, että uskallan tarttua siveltimeen ja sipaista tuon televisiotason valkoiseksi! Siitä tulee oikeasti juurikin sopivampi tuohon kun nyt tuolla värimaailmalla oleva, tunkkaisen oloinen nurkkaus!! Maali on ollut jo kesästä asti odottamassa toteutustaan! Tapetti edelleen hakusessa, mutta aion lähteä uusinta kierrokselle niitä katselemaan joku päivä. Terassia olen jo sisustanut kuukauden päivät päässäni ja se alkaakin olemaan multaa ja lämpöisiä kelejä  vaille valmis ;)
Tämmöistä tänään ja kuvia tulossa heti työn tuloksista...sitten kun niitä syntyy :) Nyt nukkumaan ajoissa, että jaksaa siivota ja siivota sekä juhlia. Tällä viikolla on kahdet muut juhlatkin tiedossa, joten kiusauksista ei puutetta. Mutta tämä suu pysyy supussa sunnuntaihin asti, sitten voi taas herkutella, nams :D Öitä ja tässä tää ihana kirja ja tyttären reseptivihko, molemmat äidin antamia lahjoja, joita kateellisena haluaisin omia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3