tiistai 9. huhtikuuta 2013

Äiti&Tytär laatuaikaa

Tänään virallisesti viisikostani kuopus täytti 8-vuotta, itseasiassa ihan näillä minuuteilla, kun tätä postausta aloittelin kirjoittelemaan <3
 Ja kun oltiin jo syntymäpäiviä vietelty useampaakin otteeseen, jäi tälle aamulle vaan perinteinen paljon onneaaa vaaaaan laulu äidin esittämänä uniselle prinsessalle ja iltapäivästä lähdettiin ihan laatu aikaa viettämään kahdestaan shoppailun merkeissä lahjaksi saamilla lahjakorteilla ja rahoilla :) Isossa perheessä on tärkeää minusta joskus antaa aikaa vain yhdelle kerrallaan ja lapsi nauttii täydestä huomion saamisesta :)
Ensin mentiin syömään, tai siis Anniina söi ja äiti oli ruokaseurana vieressä ;) Tuli pari päivää tuhottua jääkaapin juhla herkkuja joten nyt sitte vedetään taas tiukkaa itsekuria! tyttö halusi bizza buffaan ja sinne sitten tukat putkella mentiin...
Jäätelö taisi olla tämän paikan parasta ;)
Löydettiin kengät, aurinkolasit, kännykkäpussi, purkkaa ja BR lelukaupan lahjakortilla oli vielä saatava yksi monster high nukke. Nyt saa sitten nukke kiintiö olla täysi, kun 3 uutta nukkea on nyt leikeissä mukana :)
Olipa mukava parituntinen ja torstaina uusiksi, kun on toisen mimmin virallinen siirtyminen 11-vuotiaiden klubiin :)
Ens viikolle sää setä-mies lupaili ihan mielettömiä kelejä, aurinkoa ja lämpöä <3 Nyt kun löytäisi sen tapetin niin vois viikonlopun aikana laitella kuvia uudesta olkkarin nurkasta ;) Sitä toivoen.. siirrytään keskelle viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3