torstai 18. huhtikuuta 2013

Äidin sisusteluja :)

Torstai iltaa kaikille <3
Onko kellään muulla jo aurinkoa ikävä? Mulla ainaskin on! Ja sitten kun se tänään niin kauniisti paistoi aamusta, piti oikein vetää henkeä syvään ja haistaa sitä kevättä ja imeä lämpöä ihoon, kun laittoi kasvot aurinkoa kohti, tulis jo, kunnon kevät!!
Mulla se piina ja paniikki meinas sitten tänään iskeä. Vaaka ei ole hievahtanutkaan alaspäin vaikka olen kävellyt ja syönyt pelkkää ruohoa, noin suunnilleen :D Ensin aamusta kriisipuhelu äidille ja sitten hyökkäsin ystävälle kylään tilittämään ja vähän katsomaan sen ihanaa vauveliiniakin siinä samalla ja ai niin sitä niiiin hellyyden kipeää Elmo koiraa. Se oli sitten vinkeä otus taas tänään!
Mutta asiaan...Kotiin tultuani sain vielä yhden ystäväni langan päähän ja kyllä se piina ja etenkin paniikki alkoi helpottaa... TÄRKEIMMÄT SANAT tulivat sieltä " sie et nyt saa antaa periksi" <3 No en hemmetissä anna ja pitihän tämänkin päivän vielä tulla...Ei aina voi vaan kaikki mennä putkeen ja olla niin hemmetin laskusuhdannetta, eikö vaan? =O Tokihan niitä tuloksia haluaa mutta tärkeintä on nyt oppia ja ottaa oppi omaksi, samalla siinä sivussa olisi tarkoitus kuitenkin nauttia myös elämästä :) Kyllä mie vielä tästä joku päivä taas teen sen yli positiivisen postauksen hurraa huutojen kera!!! Mie lupaan...etenkin itselleni sen <3

Tänään oli mukava ilta, mukavassa seurassa, nimittäin tytär halusi tehdä meille ruokaa ja meillehän kelpas ;)
Perunamuussia,karjalanpaistia,salaattia sekä aivan ihanaa oma tekemää leipää. Kyllä oli meitä varten nähty vaivaa. Ihan elämän parhaita hetkiä, olla oman perheen parissa, syödä lattialla kun istumapaikat ei pienessä asunnossa riitä, mutta siltikin ja juuri varmaan sen takia siinä oli jotain ainutlaatuista <3 Mie vaan niin rakastan meidän ihania ja ainutlaatuisia lapsia!!!
Saatiin vielä pussi leipää mukaan aamupalaksi teen kanssa! Voitte arvata että huomenna ehkä kaurapuuro jää kakkoseksi,nams :)
No enhän mä voinut olla räpsimättä nuoren parin kodista kuvia jonka olen aivan itse sisustanut viime syksynä! Tehtiin matka IKEAAN ja saatiin kyllä kiva nuorten koti aikaiseksi. Olin kyllä iloinen kun sain aika vapaasti itse päättää ostoksia ja kertoa ideoitani, ne kaikki otettiin vastaan ilman mukinoita :) Äiti hoitaa sisustuksen ja tytär sitten kokkauksen sekä molemmat sotketaan jauhoon käsiä, me ollaan aika hyvä pari <3 Äiti ja sen tytär ;)
Muutamat tavarat lahjoitin itsekkin kodin täydennykseksi nurkista pölyttymästä, kun sopivat täydellisesti tähän kotiin.

Ei varmaan vaikea arvata kenen kodista tuo iso kello on siirtynyt ;) Samoin lamppu ja jasmin sohvasänky siirtyi osoitteesta toiseen!
Kauniita yksityiskohtia jotka tuo kodikkuutta!
Äidiltä ostama tekstikyltti ja elämänohje, jota itsekkin yrittää noudattaa :)
Eteisen naulakko. Romanttista ja rosoista <3
Kyllähän siellä se minun sisustusmakuni näkyy aika selvästi, mutta asukkaat kyllä tykkäävät kovasti joten olen tainnut onnistua jokseenkin hyvin sitten. Tänään suunniteltiin hieman remonttia makuuhuoneeseen, tapettia ja jotain kivaa lamppua ja vähän hyllyä niin hyvä tulee :) Se on sitten kesäloman hommia, kun on ensin rahaa tienattu kesätöillä! Jasmin pääsi kesäksi Rossoon töihin ja onnen päivähän se oli, kummallekkin! Olen iloinen, että tyttö sai töitä ja pääsee ostamaan itselleen semmoista mistä tykkää ja toivoisin että vaikka matkustaisikin johonkin, tekisi sitä mitä nuorena tehdään... Kelle se on sitten mitäkin..
Jaahas, on kello mennyt menojaan ja mua oottaa tämän illan Marko Paananen jakso tuolla tallenteella, joten taidan lähteä nauttimaan vielä hetken sisustuksen parissa, illan hiljaisuudessa, kun kaikki muut nukkuu <3 Nuku sinäkin...hyvin :)

2 kommenttia:

  1. Voih...<3 Kaikesta ihanasta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija <3 :) Sie saat ylimääräsen "arvontalipukkeen" kun jaksat aina kommentoida miuta ;)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3