keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Monster High juhlat ja kakku

Tänään siis vietettiin pienimmäisen, Anniinan, kaveri synttäreitä kotona, teemalla Monster High. Nuo "nuket" on ollut meillä nyt reilu vuoden ajan ihan in, molemmilla tytöillä ja tokihan oli toiveissa sen mukaiset juhlat ja kakku! Melkein kaikki kutsutut pääsi saapumaan ja illan päätähti siitä tietysti tohkeissaan ja onnellinen, kerkesipä tuotakin asiaa jännittää muutamat viikot :) Ensimmäiset synttärit missä koulukavereita juhlimassa, olihan se jännää!

Eilen leivottiin kakku jo valmiiksi iltasella Nean juhlien jälkeen ja lopputulos oli kyllä hyvä! Leivottiin tarkoitti eilen sitä, että minä suunnittelin ja tyttäreni sitten toteutti :D Ihanan vaivatonta välillä ;) Valmistin kyllä lakritsikuorrutteen kakun päälle, joten jouduin hiukan tositoimiin itsekkin!
Ensin 5 munan kuohkeaksi vatkattu täytekakku pohja taikina.
Paistettu pohja kostutettiin maidolla, joka maustettu vaniljasokerilla.
Suklainen ihanan makea täyte syntyi vatkatusta kermasta, sokerista ja uudesta marabou tuorejuustosta! NAMI!   (Maistoin hiukan sormenpäätä kastaen vaahdossa ;) )
Vadelmahilloa ja päälle tuorejuustotäyte.
Sokerimassa kuorrute kakun päälle! Reilusti tomusokeria kaulimiseen ja riittävästi sokerimassaa, sitä menee yllättävän paljon!
Lakritsa kuorrutemassa tässä valmistui! Eli kick lakritsi patukoita pilkottuna ja kermaa. Sekoittele niin kauan kunnes patukat on sulaneet kerman sekaan. Älä kiehauta! Eka kerta ja onnistui :)
Jasmin askarteli sokerimassasta reunanauhan kakkuun ja rusetti oli tehty marsipaanista. Sitten vaan lakritsikuorrute valumaan reunojen yli ja kakku oli kynttilöitä vaille valmis, hyvä me :)
Helppo ja yksinkertainen kakku valmistaa ja päivänsankari oli tyytyväinen, se oli pääasia <3
Lahjakasseissa vieraille pienet muistot suuhun sulamaan syntymäpäiviltä <3 Monster high tuotteet tiimarista ja ihanat täplä kertsikat Prismasta <3 Ihanan minit nuo lautaset ja vieläpä tosi edullisesti!
Ihanan hämyinen kuva <3 ....Ja ainakin yksi toive toteutui.. <3
Uusi nukke, lahjaksi :) Voi sitä riemua!!! Nyt olikin sitten iso-siskon vuoro olla kateellinen ;)
Nyt kaikki nukkuu ja kömmin tyytyväisenä itsekkin kohta sänkyyn! Molempien kaveri synttärit onnistuneesti ohi ja vielä jää ensi viikolle juhlahumua, kun leivotaan kakkua ja kutsutaan kummit ja mummot vuorostaan kylään :) Mutta nyt nautitaan Pääsiäisestä ja auringosta!
HYVÄÄ YÖTÄ... <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3