tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hauska ratkaisu eteiseen..

Tässäpä viimekertaisten kutsujen valitsemani kiitoslahja ilmaiseksi Perfect Homelta <3 En ollut nähnyt niitä livenä ikinä missään esittelyssä, vaikka ihastelinkin niitä aivan ensimmäisistä kutsuista lähtien yli vuosi sitten jo kuvastosta ja nyt ne sitten sain omaksi :) Valtavan painavaa kiveä ja ihanan rosoinen ja romanttinen vaikutelma niistä tulee. Olen valintaani tyytyväinen vaikkakin ne tuossa hetkisen nojasi lipaston kulmalla etsien omaa paikkaansa ja kyllähän se sieltä taas oma paikka löytyi melkosen kivuttomasti ;)


No arvatkaapa miten nämä kaksi liittyvät yhteen?
Silloin kun tehtiin lastenhuoneen muutosta ja siirrettiin tytöille vaatekaappeja, lähti eteisestä yksi kaappi myöskin, joissa säilytettiin lasten lapasia ja hattuja...Siinä sitten pähkäiltiin minne ne laitettaisiin ja mimmonen ratkaisu saataisiin lapasten säilytykseen ja siitä se sitten taas lähti, kun eräänä päivänä olin kaupungilla ihan vaan ikkuna ostoksilla ja näin sinooperin ikkunassa vanhoja puisia perunalaatikoita. Niitä laatikoita olin aina haaveillut omaan kotiini, mutta en vaan ikinä keksinyt mihin tarkoitukseen, kunnes tuli se idea..
Ne laatikot tosin silloin jäi sinne, mutta idea niistä kerkesi syttymään :)
Ja nyt se idea on laitettu toteen eli 3 vanhaa maalattua puista perunalaatikkoa ruuvattu pohjasta kiinni seinään. Korit tuolta vielä puuttuvat sisältä, mutta palvelevat jo noinkin hyvin tarkoitustaan ja minusta hauska ja kivan näkönen idea :) Kivitaulut tietysti sitten hyvinkin sopivat tuonne päälle nököttämään! Edullinen ja persoonallinen ratkaisu sekä hyvinkin siro pieneen eteiseen! Vai mitä tykkäätte?

Tuossa näkyy samaa tapettia, kun vessassa. Eteiseenhän se alunperin ostettiinkin tehosteeksi!
Nyt sinne on kiva laittaa lapaset ja pipo seuraavia ulkoiluja odottamaan! Ja hauskan näköiset sisustuksessakin :) Ja sitten näitä voi käyttää myös ihan vaan hyllyinä, jos tuo säilytysratkaisu rupeaa kyllästyttämään.
Selvisin sitten eilisestä kyllä tosi hyvin :) Mulla on niin ihania ystäviä joilta tulvi aamusta tekstiviestejä ja tsemppauksia, että enhän voinut heitä pettääkkään :D Ja mies oli mulle korvaamaton tuki!!! <3 Kiitos hänelle! Nyt mennään tohinalla kevättä kohden ja jos vaikka huomenna istuttelisi ohra ruohon kasvamaan. Sopivan kevyttä hommaa näin toipilaalle. Ja seuraavan kerran auringon paistaessa lupaan mennä terassille ja ottaa jouluvalot ja valkoiset havut kaiteelta pois :D juu, ne on vallan jäänyt sinne...hih


4 kommenttia:

 1. Ihanan näkönen!! En tiennykkää et sie kävit sit ostamas noi. Tosi hienot ja sopii hyvin tohon eteiseen ja tietysti noi taulut ja kynttilät tekee myöskin paljon. Kylläpä olet niin kekseliäs ja taitava äiti! =)

  VastaaPoista
 2. No kiitosta Jasmin <3 Juu oli helppo ja edullinen ratkaisu!! En ostanut niitä sieltä sinooperista kun olivat paljon kalliimmat, kun nämä löysin myöhemmin paljon edullisemmin, hiukan yli 10e laatikko!!! Mutta kivat tuli mielestäni :)

  VastaaPoista
 3. Käytännöllistä, kuitenkaan tyylistä luopumatta.. WAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Krista :) Mun mielestäkin persoonalliset ja käytännöllinenkin voi olla kivan näköstä!!

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3