sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pojan huone


Heipati heippa kaikille teille ihanille blogissani vieraileville, teitä on jo jonkun verran täällä ollut kävijöinä!! Mie oon enemmän kun HAPPY <3 Olen saanut palautetta, kauheesti positiivista semmoista ja tietysti tykkään, kauhean hirmuisesti :) KIITOS!!!

No mie vissii lupailin teille jotain semmoista kuin meidän pojan huonetta hieman vilauttaa ;) Tuon puusydämen, kauniilla tekstillä olen piilottanut verhojen taakse pojan huoneessa. Ehkä oisi liian lällyä pojan kavereiden mielestä tuollainen, mutta siltikin se tuo sinne jotain hempeyttä <3 Pala äidin ajatuksia...

Seinätarra, jossa hinta/laatu suhde ei kohdannut! Reilu vuoden ollut seinässä ja ei pysy siinä hyvin, vaan tuppaa rullautumaan pois! Ajatuksena oli kiva tuossa tarrassa se, että nuo lamput loistaa pimeässä :) Olen laittanut muutamia tippoja liimaa, että pysyy seinässä. Muuten kyllä ihan hieno! Tuo kivan yksityiskohdan huoneeseen, valkoisiin seiniin :)
Huomaa, oikealla kuvassa, lattia! Antiikkilankkulaminaattia, vanhasta kodista missä kaikki lattiat oli tuommoiset <3 Muualla kodissahan on nyt tylsät puunväriset muovimatot.. Joskus toivottavasti jotkut kauniit laminaatit :)

Hieman on erilainen tuo värimaailma ja sisustustyyli muiden kodin huoneiden kanssa, mutta saa olla! Pojan toiveiden mukaan vuosi sitten olen laitellut! Mustaa ja turkoosia, new yorkia ja modernia muotoilua! Tapettia poika haluisi jossain kohtaa laitettavan ja ehkä se äidin saama idea siitä perunalaatikkohyllyköstäkin vielä joskus toteutuu ;) Nyt täällä huoneessa nukkuu ihan onnellinen murrosikäinen kohta 14-vuotias Niko poika <3

Tänään oli kyläilypäivä, käytiin kummi-tytön perheessä viemässä suuta makeaksi pääsiäismunien muodossa ja turisemassa muuten vaan. Anoppilassa kävin antamassa tieto/taitoa kuvankäsittelyohjelmassa (olenhan jotain nyt tässä viime viikkojen aikana oppinut ;) ) Ja kun tultiin kotiin, oli lapset siivonneet, viikanneet pyykit, tiskanneet KÄSIN, yllätykseksi! ja jokapuolella oli kynttilät palamassa <3 <3 <3 Ihan rakkaita murusia on meillä!! Olipa ihana tunne... Ja pienin oli piirtänyt ihan koko perheen paperille, jonka aion kehystää johonkin näkyvälle paikalle! :) Näihin tunnelmallisiin tunteisiin ja kuviin, hyvää alkavaa viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3