sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tomusokeripölyä ja sokerimassaa

Sunnuntai tervehdys teille <3 En viikonloppuna kertaakaan tarttunut imuriin, enkä laitellut eteisen kaaosta kuriin, vaikka siinä oisi kyllä ollut työmaata yllin kyllin, vaan ajattelin jättää ne ensi viikkoon, ompahan jotain tekemistä sitten, kun lapset on koulussa! ;)
Eilinen meni kaason juttuja hoidellessa ja iltasella vuodattaessa kyyneleitä lasten kanssa katsoessa kidsingiä. Kyllä nuo lapset osaa olla aitoja..joku hormooni monsuuni taas vaivaa :D
No kuitenkin tänään sitten kaivelin tarvikkeita sokerimassan työstämiseen esille ja askartelin kukat tyttöjen syntymäpäiville tulevaan kakkuun. Synttärit on kyllä vasta huhtikuun alussa, mutta kiva olla ajoissa :) Ihanaa puuhaa ja niin rentouttavaa <3


Siinä ne nyt sitten kuivuu ja odottaa, kun pääsevät kakun päälle koristeeksi :) Tytär kävi yhtenä päivänä antamassa vinkkejä kuinka monikerroskakku tehdään ja semmoisen meinasin väsätä tällä kertaa. Kahteen kerrokseen ja paljon noita kukkia ja perhosia vähän sinne tänne levähtämään lennoiltaan <3 Lopputuloksen pääsee näyttämään sitten vasta huhtikuussa :)
Hiukan epäselvä kuva vasta syntyneistä isoista perhosista pölysokerin kuorruttamana! Vielä puuttuu keskiö ja tuntosarvet sekä koristelu. Siinä ovat kuivumassa pahvin välissä :)
Tässä pikku perhosia :) Nekin vielä keskeneräisenä kuivuu!
En laitellut nyt vaihekuvia, kun noita on joka kakkublogeissa, mutta enemmän kun mielellään autan ja kerron, jos jäi kysymyksiä tai itse ei koskaan ole uskaltannut, mutta haluisi yrittää..Se on yllättävän helppoa!!! :) Kommentteja ja kysymyksiä vaan reippaasti tulemaan!

Eilen mietin tätä mun elämäntapamuutos projektia ja että oisi kiva jakaa myös siltä saralta tuntoja ja onnistumisia sekä myös niitä epäonnenpäiviä, mutta sitten ajattelin, etten kyllä tarvi siihen mitään erillistä uutta blogia vaan voin kyllä täällä välillä päivitellä myöskin siitä :) Se kuka ei halua lukea voi kääntää sivua ;)
Mutta siis siltä saralta koin ihan mielettömiä fiiliksiä nyt menneellä viikolla! Paino ei meinannut laskea, ei sitten millään vaikka söin kun pupu ja liikuntakärpänen puri koko ajan pepusta..  Vaaka näytti hetken jopa epätoivoisia lukemia maanantaina, leikkauspäivän aamuna... Olin tietysti turhautunut asiasta, mutta luovuttamista en kyllä kertaakaan miettinyt. Siitä sitten kotiuduin ja viettelin kotoilu saikku päiviä ja johan alkoi tapahtumaan... joka päivä keskiviikosta lähtien oli kun jouluaatto aamu :D Paino tuli rysähtäen alas, 4,1 kg on nyt taakse jäänyttä läskiä!!!! JIPPII!!!
Eilen vietin, niinkuin joka lauantai herkku/vapaapäivän ja tänään 17,4 asteen pakkasessa aamutuimaan suoritin kävelylenkin naama hangon keksillä.. Kyllä siinä oli varmaan koiran ulkoiluttajilla näkemistä :D Mutta siis olen energinen, jaksavampi ja kaikki kliseet mitä vaan keksitte, mutta se vaan on totta! Mie rakastan minua tällä hetkellä enemmän kuin koskaan <3 Hyvä minä!!!! :) Myöskin kiitokset Tinolle, mun epäviralliselle Personal trainerille, joka tukee ja opettaa mua kuntosalilla, sekä kaikille ystäville, jotka korvat punaisena joutuu kuuntelemaan mun hehkutuksia ja mietintöjä, kiitos että ymmärrätte asian olevan minulle nyt erittäinkin tärkeä <3 ootte rakkaita <3
Tsemppiä uuteen viikkoon muillekkin, on se sitten minkälainen viikko vaan <3 Palataan taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3