sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Olla vaan on hyvä :)


Heipat sulle sunnuntaihin!!!
Eilen oli eka päivä sisustuskoulu harmoniassa Helsingissä ja kyllä teki mieli nipistää itseään aamulla junassa, että tässäkö sitä nyt mennään, kohti unelmia <3 Ja niin sitä mentiin :))
Iltasella oli sitten tuo pieni jännitys ja piiiitkä päivä purkautunut ja kotiin saapui onnellinen, mutta kovin pääkipuinen nainen. Mutta tässä nyt sitten kovasti opiskellaan sisustussuunnittelijaksi ja pää on täynnä kyllä tulevaisuuden mietteitä...Voi jospa..... <3

Mutta nyt on hyvä ollut vaan olla! Aamulla tietenkin levitin kaiken kurssimateriaalin ja Tikkurilan värikartat sängylle ja siinä sitten pidin pienen innostuneen luennon tulevasta projektista ja mitä olin oppinut, hih. kyllä mun mies ainakin oli kuuntelevinaan. Tunnusti kyllä, ettei hänestä ikinä ois tohon. Mutta minustapa on ja aion nauttia joka sekunnista :))

Tämä päivä on sitten ollut vähemmän niitä unelmia ja enemmän realistista perheen äiti roolia aamusta asti! Likapyykkiä ja kipeän pojan lääkäriin kuskaamista kukon laulun aikaan, voi toista, jospa nyt helpottaa, kun antibiootilla hoidetaan <3

Huomenna on blogin 1-vuotissynttärit ja ideoita siihen yritän täällä miettiä :) Myöskin illasta ihanat naiset tulee meille kikattamaan ja hössöilemään ja ihan mielettömän kivaa tulee varmasti!!
Mutta nyt vähän imuria ja moppia ja illaksi nauttimaan sohvasta, moikat <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3