perjantai 17. tammikuuta 2014

Viikonloppuja!


Kurkkaus ja tervehdys olohuoneen ovelta sohvan suuntaan, mihin nytkin kovasti tekis mieli mennä torkkumaan :)) Tai oikeammin sänkyyn ja vetää täkki korville ja huokaista tyytyväisyydestä, ettei huomenna kellot herättele tätä perhettä!!! Ihanaa <3
Koko viikon minua on härnännyt poskiontelotulehdus, vilu ja kolotus ja pakkanen.. En tykkää!
Tänä viikonloppuna kotoillaan ja pakkaillaan tyttären matkalaukkua maailmalle, nyyhkis. Maanantaina sitten lentää Espanjaan kuukaudeksi töihin koulun kautta, aivan upea kokemus takataskussa toivottavasti tuliaisina <3 P.S Äiti saattaa muutaman huolen huokaisun sillä välillä vetää :)

Kehykset laittelin nojaamaan hyllyille.. Katsotaan nyt miten tuo näkymä tuosta muokkaantuu.. Jotain ihania pastillisia sohvatyynyjä tekis mieli..

...Ilman kuvia... Haittaaks se? :))

Niimpä <3
Tuliko tästä hieman sekava postaus ;) No ei haittaa sekään!
Tajusin tässä, että ensi viikolla alkaa helsingissä mulla sisustuskoulu/kurssi viikonloppuisin ja viikolla työt jatkuu dreamsissa, pari kuukautta kun poika pääsee ripille (enkä oo vielä edes alottannu kutsukorttien suunnittelua, apua..) ja on kohta juhlia juhlien perään muutenkin ja tulee kevät ja kärpäset ja kaikkee kiwaa :)) Nyt pitäis piristyä ja lähtä lenkkipolulle vaikka väkisin, nyt on liikaa ollu tätä nyhjäämistä täällä :/ Oisko jollain virtaa antaa siihen lainaksi edes hetken alkuun??

Nyt vaan energinen kevät käyntiin ja kaikki vaivannäkö palkitaan elokuussa, kun koko perhe lentää Turkin lämpöön. Ette usko kuinka kauan olen siitä haaveillut, että lapset sinne saisin vietyä yhtä aikaa edes kerran... <3 Esikoinenkin lähtee tyttöystävineen mukaan!!
Tämä vuosi on unelmien vuosi <3
Mutta sitä ennen on monta postausta ja työviikkoa ja odotusta, mutta se onkin juuri ihanaa!!!
Hyvää yötä sinulle! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania tulevia juttuja teijän keväässä ja kotikin aina vaan kaunistuu <3 Hyviä unia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä odotellessa!!! Kiitos ja unosia sinnekkin ja tervehtymistä!! <3

   Poista
 2. Oih teillä on tosi kaunista siellä <3
  Ihanaa kun on jotain mitä odottaa :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit kiitokset ja on kyllä paljon nyt mukavia asioita mitä odotella ♥ Oikein rapsakkaa pakkasviikonloppua sinnekkin ja josko sielläkin kohta odotus palkitaan ;)

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3