tiistai 7. tammikuuta 2014

Ihana valosarja! Homemade!

 Se kun iskee on toimittava..
Nimittäin askarteluvimma!!! :)) Ostin unelmien talo&koti lehden viikonlopuksi ja eilen iltasella vasta kerkesin sitten oikein ajatuksella lukemaan ja oih ja voih <3 Siellä se iski, se askarteluvimma, kun pieni kaunis elämän-blogin pitäjä Anne on siellä alkanut jakamaan ideoitaan askarteluun ja tuunaamiseen.  Ja ihan ilmais mainosta myös lehdelle, TYKKÄSIN!!!

Tänään ennen töihin menoa hirmu kiireellä led valojen etsintään ja löysin sitten viimenään kivat 20 kpl valot jotka taas niillä pattereilla, joten voipi sitten ripustella nuo valokukat minne lystäilee :) Sitten kangaskauppaan ja sieltä kauniin harmaata ja puuteriroosan väristä organzaa.
Iltasella vierähti tunti jos toinenkin sitten näitten parissa, mutta oli kyllä vaivan arvoista! Harmaat on nyt valmiit :) Hieman oli haasteelliset kuvata, mutta jotain sain napattua.. 


Hirmuisen vaikeata oli saada tuolla minun kameralla hyvää kuvaa valot päällä, mutta laittelen parempia kuvia, kun vaaleanpunaisetkin valmistuu. Nyt se ois kipastava peiton alle, jotta alkais nää rytmit mennä taas arkiseen menoon sopivaksi :)
Hyvää yötä ja kauniita unia <3

2 kommenttia:

  1. Kattelin ittekin tuosta lehdestä tuota valosarjaa. Lehdestä se ei napannut, mutta tuleepa siitä kivan erilainen kun käyttää eri väristä organzaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä tuolla värillä saa ihmeitä aikaan :) Harmaasta tulee hieman arvokas vaikutelma ja tänään tein hempeän roosat ja niillä taas saa pehmeyttä <3 Yhtä kaikki, ihania askarrella vaikkakin hieman työläitä. Tuo kangas tekee haasteellisen leikata, mutta lopussa kiitos seisoo :) Nyt vaan etsimään mihin laittais ne!

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3