maanantai 6. tammikuuta 2014

Lastenhuonetta!

Liukkaasti meni loppiaisen pyhätkin tässä siivotessa tyttöjen huonetta, joten heipä hei vaan :)
Siis onko jotain mitä en jää kaipaamaan lapsien kasvaessa pesästä.. No TODELLAKIN!!!! Nimittäin aivan itkupotkuraivareissa olin taas eilen aamusella, kun piti aloitella tyttöjen huoneen siivousta, siis semmoista TEHOsiivousta... ARGH!
Korviksia ja likaisia sukkia kauniisti samoissa koreissa kilon painoisien pölypallojen kanssa.. Toooosi tarpeellisia ollut varmaan kaikki nuo tavarat ja lelut, kun ei oo tullu tyttölöisten kurkattua aikoihin moniinkaan koreihin ja laatikoihin. Sieltä tietty löyty sitten aarteita ja jokaista kadonnutta ystävän piirustustakin sitten analysoitiin ja huokailtiin ja TIETTY, haluttiin säilyttää :D No olihan se mukavaakin jo tämän päivän puolella, kun alkoi maata olla näkyvissä :)
Hyllyt ja sängyt vaihtoi kokonaan paikkaa, oikeastaan siis kuopuksen pöytä jäi vaan samaan paikkaan enää ja neliöitä saatiin muutama hämäyksellä lisää. Mutta sittenhän jotenkin seinät alkoi olla liikaa jotain ja jotain liian vähän ja tarvis ehkä maalia tai tapettia, tiedättehän te ;) Ja siksipä muutaman kuvan räpsin jostain muka valmiista kohdasta ja loput saatte sitten myöhemmin...

 

Maltoin sitten antaa lastenhuoneeseen takaisin nuo söpöt nallet :)

 


Juhuu... Siis kaksi päivää ja yhden nurkkauksen sain vilautettua :D Tässäpä sitä oikeen nauttii työnsä tuloksista taas!
No löytyipä sieltä toisesta nurkasta toivotuin joululahja. Nukenvaunut <3

Tämmöstä sisustusvimmaa on meille taas uusi vuosi tuonut ja kivaahan tuo on, kun vaan ei tarvi joka kerta mennä ihan asian ytimeen eli niihin syvimpiin pöllyjen lonkeroihin ja pikkutavaran pesimäpaikkoihin :)
Mulla on yksi ihana lastenruno, jota rakastan yli kaiken ja sen haluisin tuohon tyttöjen seinälle, katsotaan koska saan asian toteutumaan ja palaillaan ehkä olohuoneen puolella seuraavaksi!
Nyt pesut, pisut ja nukkumaahan. Huomenna koittaa arki <3

4 kommenttia:

 1. Oon kans siivoillut lähinnä kaappeja ja huh kun on tavaraa lähtenyt! Mutta niin mukavaa kun kaapit saa siistimmiks ja jotenkin järkeistettyä tavaroiden paikkoja. Jotain voi löytyäkin jostain... ainakin vähän aikaa... Hih! Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Juu, mukavaa se on sen jälkeen kun on saanut siistimmäksi paikat, mutta nyt lähinnä tuntuu mahdottomalta vuorelta ylittää vielä ja taas tuo vaatehuone..kuka sinne oikein kasaa kaiken tavaran ;) ja sitte ois keittiö... apua..kaitpa se on kevät käsillä kun näistä hommista pääsee suoraan kevät esikkoja istuttamaan, hih.. Hauskaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 3. Ihana huone :) Joskus olen miettinyt (aika useinkin..), kuinka ihanaa olisi kun olisi tyttölapsi, jonka huonetta saisi ihanasti kaikella pinkillä ja tyttömäisellä koristella! Meillä siis poika hyvin tarkka huoneestaan ja mitään ihmeitä sinne ei laitella, sängystäkin nyppi irti Kauniita unia -tekstin :( Hih, sellasia ne on!
  Huomiseen, mulla onkin taas ideoita, mitä aletaan toteutella!

  VastaaPoista
 4. "Miehet" ne ei turhia koreile ;) Oon kyllä onnellinen näistä prinsessoista joiden kanssa saa toteuttaa tyttöjen juttuja ja ostella röyhelöitä ja rimpsuloisia ♡ Innolla odotan huomista!! ★

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3