sunnuntai 18. elokuuta 2013

Arvonnassa tunnelmaa!

Nyt on aika käynnistää lukijoiden kesken oma arvonta ja palkita, joku onnekas minun rakas lukijani paketillisella kynttilöitä <3
Teitä on jo 26! Enemmän kun uskalsin toivoa olevan reilu puolen vuoden kirjoittelun jälkeen!!! Ja "piilossa" teitä on vieläkin paaaljon, paaaljon enemmän ;) Yritän kehittyä tässä koko ajan ja ISO kiitos kaikille blogini fanittajille :) Facebookissakin ylitettiin 200 tykkääjän rajapyykki jokin aika sitten ja hissukseen siellä porukka lisääntyy eli mikäs tässä jatkaessa kirjoittelua!

Arvontaan osallistuu siis jo ennestään täällä olevat lukijat, jotka siis näkyvät tuossa seinällä ja uudet ovat ENEMMÄN kuin TERVETULLEITA <3 Rohkeasti vaan kirjautumaan lukijaksi!!!
Vaniljan tuoksuisia kynttilöitä lahjoitti arvontaan PartyLite konsultti Jenni Saksa, joka enemmän kuin mielellään tulisi sinunkin syksy kotiin esittelemään uusia syksyn 2013 kuvasto tuotteita ja ihania kynttilöitä! Yhteyden saat tästä linkistä jenni.saksa@gmail.com
Jenni toimii kymenlaakson alueella!
Tottakai halusin itsekkin kantaa korteni kekoon ja sekoittelin mukaan ihania vanhan roosan värisiä Finnmarin tuikkuja <3
Haluatko paremmat mahdollisuudet voittaa? Jätä kommentti laatikkooni ja saat arvontaan 3 ARPAA!! :) Nyt kannattaa saada minut iloiseksi :D
Arvonta voimassa koko loppu Elokuun ajan, joten on aikaa keksiä tarinoita ja liittyä ihanien lukijoideni joukkoon <3
ONNEA!!!
P.S Ensi viikolla kuntosalia ja kaurapuuron pakkosyöntiä :D Palataan!

38 kommenttia:

  1. arvonnassa mukana 3 arvalla :)

    VastaaPoista
  2. Mukana kivassa arvonnassa kolmella arvalla. :)

    VastaaPoista
  3. Mukana arvonnassa kolmella arvalla.

    VastaaPoista
  4. Kaurapuuro on ihan hyvää, kun siihen tottuu...alku maistuu aina pahvilta :D Kyllä mullakin hankalaa tää alotus on..aina vaan päivällä siirtää edemmäs ties mllä syyllä ;) Herkkulakkoon en lähde, koska siihen en ikinä pysty enkä halua!! Sokeri hiirenä pysyn mutta jos taas palauttaisi sen kohtuuden mieleen :) Kiitos kommentistasi!!! <3

    VastaaPoista
  5. Olen vähän aikaa seurannut blogiasi ja kyllä tykkään.Kävin kirjautumassa lukijaksi niin pääsee arvontaan mukaan:) elikäs 3 mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukava kuulla, kiitos <3 Onnea arvontaan!

      Poista
  6. Mukana kolmella :)

    VastaaPoista
  7. Tottahan aina voi yrittää ja pitääkin yrittää :) Tsemppiä täältäkin suunnalta herkkulakkoon!!! ;)

    VastaaPoista
  8. Mukana arvonnassa kolmella arvalla, ihania kynttilöitä ja syksyisiä pimeneviä iltoja, mikäs sen mukavampaa kun poltella kynttiöitä ja sytyttää oikeen tuli takkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit asian ytimeen :) Meillä ei oo takkaa, mutta mulla on semmonen takkatuli dvd, jonka aina viritän tuohon telkkariin ja siinä se sitten rätisee ja palaa niinkuin oikea takka <3 Lämpö tulee sitten kymmenistä kynttilöistä ;) Onnea arvontaan!

      Poista
  9. Minä myös haluan osallistua, mikä onkaan ihanampaa ku kynntilät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kynttilän keksijälle antaisin ison pusun ja halauksen ;) Ihan parasta <3 Onnee arvontaan Päivi!!!

      Poista
  10. Kolmella mukaan :)
    Mukavaa alkavaa syksyä :)
    t. Eija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija ja sinulle myös <3 Onnea arvontaan!!!

      Poista
  11. Mukaan kolmella arvalla.

    VastaaPoista
  12. Mukana arvonnassa kolomella arvalla. :)
    hannesalo@netikka.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Hanne :) Ja kirjoitellaanhan 3 arpaa sinulle!! Onnea arvontaan <3

      Poista
  13. Mukana!!! Kaikki arvat kehiin :) Kynttilöiden polttelu onkin ajankohtaista... Mutta mitä tulee puuroon..ympäri mennään ja mannapuuroon palataan..joskus 10 vuotiaana mummuni pakotti mut syömään lopun mannapuuron kun muut mukulat jo juoksi pihaalla..siihen aikaan ei saanut jättää mitään yli..INHOSIN mannapuuroa seuraavat 20 vuotta kunnes päädyin saarioisille KEITTELEMÄÄN SITÄ!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ihana tarina! Mulle kävi vähä samat ton kananmunan kanssa..mamma pakotti syömään puoliksi raa`an kananmunan loppuun asti ja yök...Mutta kyllä meillä nykyään syödään munia ;) Puuroon en vielä ole koskenut..tekosyillä vielä viikko armoa :D Onnee arvontaan <3

      Poista
  14. Mukana!!! Kaikki arvat kehiin :) Kynttilöiden polttelu onkin ajankohtaista... Mutta mitä tulee puuroon..ympäri mennään ja mannapuuroon palataan..joskus 10 vuotiaana mummuni pakotti mut syömään lopun mannapuuron kun muut mukulat jo juoksi pihaalla..siihen aikaan ei saanut jättää mitään yli..INHOSIN mannapuuroa seuraavat 20 vuotta kunnes päädyin saarioisille KEITTELEMÄÄN SITÄ!!

    VastaaPoista
  15. Lukijaksi klikattu, jes :)
    Arvonnassa kaikilla arvoilla mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uteliaana kävin kurkkailemassa nopsasti blogiisi ja hyvältä näytti :) Illemmalla jos kerkeis hieman enemmän tutustumaan ;) Onnea arvontaan!

      Poista
    2. Tervetuloa tutustumaan ja kiitos onnen toivotuksista arvonnan suhteen :)

      Poista
  16. Liityin lukijaksesi. Rakastan kaurapuuroa, stön sitä joka aamu joko voisilmällä tai pakastemarjoilla höystettynä. Ihana palkinto, mukana 3:lla arvalla. Mukavaa syksyn alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa blogiani seurailemaan <3 Ja juu kaurapuuro on hyvää, kun sihen tottuu ;) Arpaonnea ja mukavaa syksyn alkua myös sulle!!!

      Poista
  17. Liityin myös lukijaksesi :) Kaurapuuro on hyvää kun se vaan tekee maitoon ja jättää aika löysäksi, Nam! Hillon tai marjojen kanssa parhainta.
    Ihana arvonta ja palkinto, mukana 3 arvalla! Tunnelmallista syksyn alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen iloinen että olet uusi lukijani <3 Tervetuloa!! Mulla on niin paljon ideoita nyt kaurapuuron syömiseen että luulis menevän helpolla alas :D Ihanaa syksyn aikaa sinne ja arpaonnea! :)

      Poista
  18. Heippa, täällä piilosta ulos kömpinyt lukija nro: 38. Joitkin kertoja postauksia olen lukemassa käynyt. Nyt sitten virallisena seurakuntalaisenasi olla tahdon. Kiitti innostavasta blogista.

    VastaaPoista
  19. Heippa Eisku nro 38 :D Kiitos sinulle <3 Mukava kuulla jos tykkäät blogistani ja vielä se, jos se jollain tavalla saa innostamaan! Mukavaa syksyä ja onnea arvontaan!!! :)

    VastaaPoista
  20. No niin, nyt se 3 arvalla mukana ;)

    VastaaPoista
  21. Arvonta sulkeutunut :) iltasella arvotaan!!!

    VastaaPoista
  22. Arvonta sulkeutunut :) iltasella arvotaan!!!

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3