tiistai 18. marraskuuta 2014

Tonttuterapiaa..

Tiistai tervehdys <3
Mä olen täällä vietellyt eilisen ja tämän päivän sairaslomaa, käsi kipeänä ja ajatukset aika sekavina...! Ahkerimmat aikojen alusta seuranneet lukijat tietää mun historiasta, että olen tässä melkoisen elämänkoulun käynyt sairastelun kanssa, tai ainakin rivien välistä lukenut ja alkuvuodesta kaikki näytti niin hyvälle aina viime viikon keskiviikkoon asti, jolloin alkoi oireita tulemaan. Syksystä siirryin sisustuspuolelta talven ajaksi toisiin työtehtäviin ja fysiikka ei tästä nyt oikein taida tykätä, PAH, tylsää ja tyhmää!!
Kuitenkin mulla on semmonen luonne, että välillä kun oikein itketään niin sen jälkeen noustaan ylös ja mietitään asioiden positiivisia puolia, ei täällä hemmetti periksi anneta, kun on tää yksi ihana elämä vaan :)
 Mä sitten eilen lääkärireissun jälkeen kipaisin kauppaan ja siellä kaupassa mua odotti ihan vastustamaton tonttu :D Siinä se mua nenällään tapitti ja vaikka kuinka yritin vastustella se halus lähteä meille joulun viettoon, olkoon nyt sitte menneeksi, tämän kerran ;)
Toi roikkuva pikku hassuliini tonttu kyllä tarvi ehdottomasti kaveria tuohon olohuoneeseen ja ainakin tää oli vähintääkin sen serkku jos ei ihan iso-veli  ;) Eikös se niin ole ettei jouluna kukaan saa jäädä yksin...
Jep, onhan näitä selityksiä!
Vanhat joulukalenterit ois kiva uusia jollain kivalla tavalla, onko ideoita? Meillä on ollut semmoiset kalenterit lapsilla mihin laitetaan joka ilta jotain yllätystä. Niissä ne pussukat on vaan niin kovin pienet ettei tuppaa pysymään mikään isompi juttu niissä ja kovasti olen miettinyt jotain uutta kivaa. Semmoiset sukatkin vois tietty olla hauskat. Laitelkaa vaan ideoita ja linkkejä mulle jos teillä ois jotain vinkkejä :)


Meillä joulukodin väreinä on harmaa ja valkoinen, mausteena ruskea puu <3

Se olikin sitten yhtä äkkiä siinä! Hopeakranssi ja tähtivalot <3
Tokihan jouluna pitää olla myös ripauksia punaista!!!



Näyttää siltä että meille on tullut joulu <3

Nyt täytyy kömpiä peiton alle, huomenna aamujunalla Helsinkiin Orttonille kuntoutukseen ja kuulemaan lääkärin terveiset tulevaisuudesta, pitäkäähän peukkuja! :)

14 kommenttia:

  1. Voi miten tunnelmallisia kuvia,niin täynnä lämpöä ja aarteita.Iteki rakastan joulua ja etenkin tätä alusaikaa kun saa fiilistellä jo ajoissa ja laittaa kaikkea kaunista kotiin esille..miun iki-ihanat maileg tontut ovat jo osa hypänneet esille kaappien kätköistä istumaan vanhaan kiikkuuni joka peräisin lapsuudestani sekä kiipeämään tikapuille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Tää odottaminen on melkein parasta, sitten kun on itse H-hetki menee kaikki liian nopsaan ohi :) Minulla haaveissa ne samaiset tontut, ihanat on!!! Oikein ihanaa viikon jatkoa ★

      Poista
  2. peukutus paranemisen puolesta täältä sinulle <3 aivan ihana tuo tonttu ja teidän olohuone on niin kaunis :) minulla on huomenna lyhyt työpäivä ja koitan tässä juuri itseälleni takoa että kotiin suoraan siivoamaan eikä mihinkään kaupoille katselemaan sisustusjuttuja ;) ihanaista keskiviikko iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sinullekkin ☆ Onnistuiko tulla suoraan töistä kotiin vai käväsitkö shoppailu terapiassa ;)? Hih... Hyvää viikon jatkoa ☆

      Poista
    2. Pitihän sitä tietenkin kauppojen kautta kotiin mennä :) mutta löyty kaikkea kivaa pientä joulujuttua :)

      Poista
  3. Toivottavasti saat vain hyviä uutisia lääkärireissullasi!
    Kuvistasi tuli niin jouluinen olo, että koristelaatikko täytyy lähteä hakemaan per heti varastosta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki peukut pystyssä että tämä kipuilu saa onnellisen ja nopean lopun :) Ihanaa jos sain tartutettua johonkin tän saman joulu intoilu fiiliksen ★ Puuhakasta viikonloppua sinne!!! :)

      Poista
  4. Oi, oi, miten kaunis tuo teidän olohuone onkaan! Ihanan jouuiseltakin teillä jo näyttää. Meillä edelleen kaikki koristeet laatikossa. Mies kyllä tänään siivosi, joten jospa huomen iltana joku tontunen uskaltaisi jo hypätä ulos laatikosta ;) Pikaista paranemista sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Thank you ♥ Meille jotenkin niinku tuli joulu ja onhan ens viikolla ensimmäinen adventti!!!! Ihanaa! Kyllä tontut jo pitää päästää laatikoista ;)

      Poista
    2. P.S Hyvää viikon jatkoa sulle, saatetaankin perjantaina nähdä jos treffit vielä voimassa??!

      Poista
  5. Haleja ♡ ihan täysin joulu teillä jo ja taidat pitää tontuista, jokseenkin tuli mieleeni =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ Ja mä RAKASTAN tonttuja!!!! ;))

      Poista
    2. P.S Onneks niitä tonttuja asustaa meillä myös ympäri vuoden :-D Hihiihiii... Ja viikon jatkoja!! ★

      Poista
  6. Todella kaunista joulun tunnelmaa :) Me ollaan niin tonttuhulluja! Mutta on ne vaan söpöjä ;) Tsemppiä sinne ja pian taas olet kunnossa, tiedän sen!

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3