perjantai 14. marraskuuta 2014

Terveisiä askartelujen lomasta ;)

Moikka!!! :)
Mitä kuuluu? Joko on kotia valmisteltu talven suurta juhlaa varten?
Mulla tää kyllä tulee nyt vähän hitaasti tai eri tavalla tänä vuonna. Mä oon pettynyt suomen talveen ja fiilikset sen myötä joulusta on jäänyt hieman etäälle vielä vaikka kuinka olen yrittänyt pitää intoa yllä..
Kyllähän mä siis touhotan ja askartelen juttuja, itseasiassa enemmän kun mikään vuosi, muutamat joulutontutkin istuksii jo siellä täällä talon touhuja seuraamassa ja ekat lahjat on paketoitu, mutta joku tunne, juttu vielä puuttuu..
Ja se on lumi!!
Pakkas-akka sais ihan huoletta tulla purasemaan poskesta jo näin marraskuussa, mä kyllä kaipaan semmosta! Mun puolesta kevät saisi sitten taas tulla aikasin, kunhan joulun alla tulisi lunta <3

Uusia lukijoita taas tullut ja se jos mikä saa kyllä minut aina niin iloiseksi :) On niin mukavaa täällä jakaa teidän kanssa näitä juttuja ja lukea ihania ja kannustavia kommentteja, kiitos tästä ystävyydestä teille <3

Havut ja ulkovalot sytyttelin terassille pari päivää sitten ja eiköhän se oisi aika kaivaa koko joulu esiin tuolta varastosta, tämä aika kun on kuitenkin niin lyhyt!
 Ja eiköhän se sieltä sitten hiivi se joulumieli ihan kunnolla kun kaivaa kirjojen kätköistä ihan parhaan kirjan, nimittäin Mauri Kunnaksen tonttukirjan, jota lapsien kanssa ollaan monta vuotta luettu aina vaan uudelleen näin joulun alla <3 Ihana kirja!!!

Eihän se ois postaus eikä mikään jos ei jo tähtiä jossain muodossa täällä taas tuoda esille :D Joko kyllästyttää?? Kuka on muuten askarrellut näitä tähtiä omaan kotiinsa??
Eilen väkersin 3 isoa tähteä olohuoneen ikkunaan ja 2 pienempää joulupeikon iloksi heinäseipääseen! Nää on niin helppoja, että nyt vaan sakset ja pahvit esille joka iikka ja joululaulujen lomassa pyöräytätte itsetekemiä joulutähtiä ;)


Tän höpsön ja hellyyttävän riippuvan joulupeikon löysin K-raudasta <3 Ei sen kauaa tarttennu mulle hymyillä, kun olin ihan myyty!!

Tänään käytiin taas tyttöjen kanssa askarteluliikkeessä ja muutaman kokeilu version jälkeen vakuutuin, että kehtaan kääräistä pakettiin ystäville ja sukulaisille jotain omatekemää.

Toivon, että näistä välittyy lahjan saajalle sitä aitoa oikeaa joulumieltä, sitä että on joku joka välittää <3

 Oikein rentoa ja tunnelmallista viikonloppua sinne sulle! <3
Mulla menee töissä koko viikonloppu, mutta aion jaksaa vähän muutakin, tavataan taas pian!

12 kommenttia:

  1. Ihania kädentöitä ja vastaus on : KYLLÄ jouluttaa:) tänään käytän päivän makkarin remppaan ja joulutteluun torttujen leivontaa unohtamatta. Ehkäpä saan blogsuunkin jonkun kuvan;) ihanaista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Aamulla huikkasin miehelle oven raosta töihin lähtiessä että kaivelee varastosta sisään kaikki joulukamat, nyt pääsee viimosetkin tontut pusseista piristämään tätä pimeyttä ja tuomaan tunnelmaa ♥ Mukavia remontti hetkiä sinne ja palataan ★

    VastaaPoista
  3. Ihania askasteluja olet tehnyt <3 Kyllä täällä jouluttaa ihan mahdottomasti, kuten varmaan blogissakin näkyy :) Torttuja leivottu ja ekat piparitkin tänään ja oikeesti lunta saisi tulla vaikka kuinka paljon, ihan pientä hahtuvaa tänään tuli, mut ei maahan asti, harmi :(
    Hellyyttäviä tonttuja sinulla. Koitin noita tähtiäsi tehdäkin ja ei niistä niin hienoja tullut kuin sinulla, täytyy hakee kartonkia ja tehdä niistä.. Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ★ Täällä tänään on varastosta tuotu joulukoristeet ja loput tontut laatikoissa sisälle ja tarkotus olis muutaman päivän sisällä ne saada paikalleen :) Tähdet vaatii napakkaa paperia tai pahvia, tietynlaisesta tapetistakin onnistuu, harjoitus tekee mestarin, onnistut varmasti!!! ★

      Poista
  4. Tähtöset olleet mietinnässä koko ajan, pitäisi kokeilla joku päivä, kun ehtisi :) Ja aivan ihana tuo sinun tulitikkurasia, voiko söpömpi olla?? :) Ihanaa joulunodotusta, kyllä se lumikin sieltä vielä tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ★ kiitos ★ Nuo työt haittaa vapaa aikaa ettei kerkee tekemään kaikkee mitä haluis, mutta huomenna hirmuisesti haluan keritä koittamaan tehdä sytykeruusuja, mä oon ihan into pinkeenä kaikesta askartelusta :) Jessica, mä luotan sun sanaan että kohta ois valkosta myös ulkona ;) Rentoa vapailua sulle ♡

      Poista
  5. Ihania askarteluja <3 Tähdet on tosi kauniita ja sopivat todella hyvin tuonne olohuoneen ikkunaan. Tulitikkurasiat ovat myös älyttömän ihania. Hyvä lahjaidea =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä tänä vuonna innostunnu tosta askartelusta aina vaan enemmän ja enemmän :) Saa yksilöllisiä juttuja omin pikku kätösin tehtyä ja mukavaa puuhaakin vielä! Ja tässä huomaa ettei joululahjojen tarvii aina olla kalliita <3

      Poista
  6. Kauniita kuvia ja kivoja askarteluja! :) Tein myös viime jouluna muun muassa noita tulitikkutaloja lahjaksi. :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos paljon :) Nyt on kaikki tulitikkuaskit askarreltu ja sytykeruusut paketoitu sellofaaniin, nyt kun malttais oottaa että saa antaa lahjoiksi, hih..

    VastaaPoista
  8. Ihana toi tonttu. :) Ja upea tulitikkurasia, wau. ★ Kelpaa tuollainen lahjaksi antaa ja saada.

    VastaaPoista
  9. Toi tonttu on niin söpön hassu tuossa roikkuessaa että väkisin tulee hyvälle tuulelle :-D Ostin vähän isomman kaverin sille tänään, mä rakastan tonttuja ♥ Kiitos idean äidistä tulitikku askeja viitaten, noita oli mukava värkkäillä! Nyt on lahjat jotakuinkin hommattu ystäville ja sukulaisille, joulupukki hoidelkoot lapsoset ;)

    VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3