keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Huom. arvonnan voittaja ja vähän muuta :)

Apua!! Olin tänään lähdössä postiin laittamaan arvonnan voittajille palkinnot tulemaan ja olin hukannut ninuskan osoitteen... Eikä tässä vielä kaikki... S.postista sitä etsien huomasin että olen sitten mennyt tyhjentämään laatikkoa ja sinnehän se netti avaruuteen on kaikonnut :( PLÄÄH!!
ELI HUOMIO NINUSKA, Laitako mulle osoitetta uudelleen, toivottavasti vierailet langoilla <3
Ja anteeksi!!!

Tänään täällä on nautittu vapaapäivästä! Aamusta ensin siivoukset ja uudet matot virittelin keittiöön (niistä myöhemmin) sekä pesin pyykkiä ja pesin pyykkiä ja...mainitsinko jo pyykin? :D
Sitten poikaa koulusta hakiessa kävin hakemassa ruusuja maljakoihin ja kyläilin ystävän luona juoruamassa kuulumiset! Kotia tullessa kynttilät palamaan ja teeleipä taikina paistumaan, nams!
Aivan ihana päivä <3
Huomenna on jännä päivä heti aamusta, peukut pystyssä että poika selviää ajokokeesta ja pääsee köröttelemään itsenäisesti kouluun. Äippää hieman hirvittää päästää taas hieman enemmän irti ja luottaa siihen että kyllä se lapsi pärjää ja osaa olla varovainen... Toivottavasti se enkeli on varautunut tupla siivillä tuon vaahteramäen eemelin kanssa :)

Nyt on Lokakuu! JO! Mihin se aika juoksee??
Vai onko mulla liian tehokkaat patterit omassa?? Tuntuu että juhannus oli vasta ja nyt sitten jo tukka putkella joulua kohti!!!
Joulu <3 Kohta saa taas ihan luvalla seota :D
Ja täällä blogi elämässä vielä vapaammin, koska en ole yksin ;) Onneksi mun ystävät tietää ettei kerkeä joulu karkit kauppoihin kun meillä jo kuunnellaan hoosiannaa ja suunnitellaan koristeita, aivan huippua!!!!

Yhden reseptin ajattelin jakaa teille, nimittäin just sen teeleivän mikä hävisi pelliltä alle tunnissa. Hyvää oli ja taas niin helppo ettei mee sormi suuhun edes lapselta!

Porkkana teeleipä

- 5dl Kaurahiutaleita
- 5dl Vehnäjauhoja
- 6tl Leivinjauhetta
- 2tl Suolaa
- 4-6 raastettua porkkanaa tai oman maun mukaan :)
- n.100g voita sulatettuna
- 4dl maitoa

Kaikki sekaisin kulhossa ja levitä pellille. Paista 225 astetta noin 15 min.
Bon Appetit!

2 kommenttia:

  1. Sun oäivä kuulistaa ihanalta :)
    Mä taas täällä ruikuttelen, kun kaikki kaverit on päivätöissä ja en saa ikinä kenestäkään kahviseuraa. Illat taas on niin omien perheiden harrastusten (viemisten ja hakemisten) täyttämiä, että... :(
    Tuota leipäohjetta pitää kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispas kivoja kirjoitusvirheitä :D No, ehkä ymmärsit mitä kirjoittelin ;)

      Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3