sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kananmunien pesä :)

Huomenia sunnuntaihin :) Mitäs teidän syksy koteihin kuuluu?
Mulla ainakin on mieletön sisustusvimma taas päällä ja sen huomaa tietysti hyvin erityisesti täällä blogin puolella, kun postauksia satelee!!! <3
Viime kevät oli sisustussuunnittelu koulua ja sisustusliikkeessä työskentelyä ja kesällä olin myymässä ihmisille väriä elämään (maaleja), tapetteja ja ideoita kotiin, joten alkoi olla puhti kotona jo pois kun sohvalle pääsi.
Nyt olen asiakaspalvelussa hiukan eri tehtävissä talven ajan ainakin ja voin heittää töissä toisen vaihteen päälle joten taas sisustaminen on ihanaa vaihtelua tähän elämään kotona. Sisustaminen on vaan niin <3 Kuka on samaa mieltä?

Perjantaina kävin sisustusliike dreamsissa moikkaamassa Jessicaa ja tietysti vietin aikaa myös huokailemalla kaikkea uutta ja ihanaa siellä kauniissa liikkeessä. Mulla on ollut nyt semmonen kampanja menossa, että harkinnalla ostetaan jotain uutta kotiin ja mahdollisimman paljon yritetään tuunata vanhaa ja tavaroiden vaihtamisella jo saa uutta ilmettä, sihi maalin taikaa unohtamatta, mutta olihan tää kananmunille tarkoitettu "talo" ihan ehdottomasti tärkeä lisä keittiöön :D
Se on söpö!!!


Lapsista on kiva käydä kurkistelemassa ovesta pesään :)

Mulla on täällä tänään pojan huone käsittelyssä!! Eipä ole tuolle viistoista vuotiaalle ihan ensimmäisenä mielessä ollut tuo siivoaminen ja huoh, töitä riittää imurille ja mopille sekä monelle käsiparille. No talkoillahan tuo hoidetaan :D Pääosissa kuitenkin tuo teini!!

Tyttöjen huone on ollut suunnittelun alla jo muutaman viikon, se etsii sinne sitä kaikkien ideoitten äitiä... Kuinka vaikeaa on sijoittaa kaksi lasta samaan huoneeseen niin että tilaa jää hengittää ja lopputulos olisi mahdollisiman sievä ja vielä molempien toiveiden mukainen?! Pöllöjä sinne on ainakin nyt hiukan suunnitteilla isommalle, yksi on jo yöpöydälle istahtanut ;)

Muutamien viikkojen aikana on tullut lisää lukijoita kivasti, tervetuloa jokaiselle, tästä on mukava jatkaa teidän kanssa matkaa :) Kommentti laatikkokin on piristynyt, kiva vaihtaa ajatuksia siellä teidän kanssa!!
Nyt vaan lokoisaa sunnuntaita ruutujen taakse, kohta on jo Lokakuu ja joulukin lähestyy... Joka vuotiset perinteiset Halloween juhlat ihan nurkan takana
ja suunnittelut täällä kuumimmillaan, joten aiheet ei varmasti lopu tästä blogista :) Moikka!!


6 kommenttia:

 1. Ooo, kananmunien suurkuluttajan unelma tuo boxi! <3

  VastaaPoista
 2. ihana tuo kananmuna pesä :) ja mukavaa että on muitakin sisustus intoilijoita!minä olen nyt ihan sisustusmaniassa koko ajan mietin että mitä seuraavaksi tekisin,projektia projektin perään :) mut mukavaa puuhaa näin syys iltoina!lämpöistä sunnuntai iltaa sinne pain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu samat on sisustus fiilikset ja ihana jakaa tuntemuksia sisustaja siskojen kanssa ;) Oikein ihanaa syys viikkoa sinne!!!

   Poista
 3. Kauniita kuvia, ihania somisteita kivassa köökissä <3

  Tunnelmallista sisustussyksyä Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Krisse :) Sitä samaa tunnelmaa lähettelen myös sinun kotiisi ♡

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3