perjantai 29. elokuuta 2014

Terveisiä Turkista!

Ihana reissu takana Turkin Alanyassa! :) Aurinko oli kuuma ja ihmiset ystävällisiä ja loma juurikin semmoinen josta olin monta vuotta haaveillut. Melkein koko perhe yhdessä, vanhin tytär jäi ainoastaan tekemään töitä kotosuomeen.
Lentomatkanhan voisin ilomielin vaihtaa vaikka bussiin, mutta ei auttanut kun kärsiä turbulenssista meno matkalla ja jännittää kädet hikisenä neljä tuntia sekä edes yrittää jotenkin istua penkissä niin etten tartuttaisi lapsiin samaa jännitystä.... en onnistunut kyllä juurikaan hyvin, mutta kaikki kuitenkin päästiin ehjänä perille <3
Perille päästyämme ensimmäistä kertaa vasta todella ymmärsin mitä tarkoitti lause "lehmän henkäisy" vaikka matka ei ollut todellakaan ensimmäinen ulkomaille lämpöön. Ilma oli tosi kuuma ja kostea vaikka yöllä saavuttiin kohteeseen! Aamu puoli kuusi päästiin painamaan vasta päät tyynyihin ja johan sitten kello kymmenen kello herätti iloiset turistit Turkin ihmeisiin, mistään ei nyt saanut jäädä paitsi :)
Ekana päivänä saatiinkin kokea Turkkilainen hemmottelu HAMAM <3 I LOVE IT....
Sauna, Vartalonpesu ja kuorinta, Rentoutushetki, hieronta ja kasvohoito sekä lopuksi jalkahoito kala-altaassa... Mitä hemmottelua saatiin pari tuntia koko porukalle pienemmästä lähtien heti loman alussa!!!!!

Tuntu kyllä mahottoman jännältä tämä, hih... :))

Loma koostui yhdessäolosta, uimisesta, shoppailusta, auringosta nauttimisesta ja rentoutumisesta kaiken arjen yläpuolella <3
Cleopatra beachillä olis viihtynyt useammankin päivän mutta auringon voimasta yllättyneenä paranneltiin palovammoja seuraava päivä. Mahtava aallokko oli, mutta sinne oli vaan mentävä keinumaan ja pyörimään ja toteamaan veden mahtava voima. Kuopuksella riitti pelkässä rantavedessä kahlaaminen!



Satamassa koettiin ehkä elämän tähän asti kauneimmat näkymät ravintolassa syödessä <3
Redtower!


Välillä oli tunne niinkuin olisi ollut osa jotain merirosvo elokuvaa :)) Tuo laivaretki jäi vielä tulevaisuuteen ;)

Tälläkään reissulla kameli ratsastusta unohtamatta! Tällä kertaa tytöt matkasi aavikkolaivan selässä.

Hotellilla oli snake show jossa sitten loppujen lopuksi esiintyi melkein kaikki perheenjäsenet. Tytötkin löysivät itsensä seisomasta lavalla käärmeet kieputettuina kaulalle..huih...ja yhtään ei jännittänyt??! Mies joutuikin kovimpaan tulikasteeseen ja esitti noin 10 minuutin tanssin tuon luikertelevan otuksen kanssa, KÄÄK! Hyvin meni :)

Kippistä hyvälle lomalle!


Sitten koitti se kotimatka, tällä kertaa rauhallisemmin ilman ilmakuoppia ja rauhallisempi oli myös äiti :)
Kotisuomessa odotti ihanan loman jälkeen heti kiva perjantai kun cheek räjäytti stadionilla melkoisen shown <3 Samuli Edelman oli parasta ja kyyneliltä ei vältytty, mahtava keikka! Jarelle vaan ansaittua lomaa kymmenen vuoden työputken jälkeen, on siinä aika äijä!!!
Sitten tulikin aika sairastua ja loppuloma mennyt flunssassa joka jäytää nenässä sekä mahassa :/ Viikko meni muristessa milloin sängyn, milloin sohvan pohjalla, mutta sivussa auttelin miestä joka remppas meille makuuhuoneen ja nyt on sitte uusia blogin itsensä näköisiä postauksia tulossa piakoin ja muutenkin aika saattaa täällä ajatukset ja tilanteet ajantasalle!
Kesä takana ja syksyn lapselle ihania viikkoja edessä, tunnelmaa ja kynttilöitä ja ei aikaakaan kun niitä torttuja joululle paistellaan, hih...
Ihanaa jos oot jaksannu ootella siellä, edelleen ootte tärkeitä, mahottoman ihania ihmisiä ja tästä taas aloitellaan uusilla sisustusjutuilla seuraavaksi <3
Ensi kesän unelmista ja Kreikan lomasta haaveillen, hyvää yötä <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3