sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sisustus postaus!!!!!

Vihdoin jotain semmoista aiheena josta rupesin aikanaan blogia kirjoittamaan :))
Sisustaminen, koti <3
Toki ehkä enemmän miellän tämän lifestyle blogiksi nykyisellään, mutta sisustaminen kuitenkin pääaiheena!!

Meillä on nyt sitten makuuhuoneeseen tehty remonttia. Harmittaa vaan kun olen nykyään niin harvapäänä kameran kanssa ja aina on keretty jo aloittaa rempomaan paikkoja, kun muistan että ennen kuvat ois ollu tähän kohtaan nappi juttu. Tämä ennen kuva ei sitten ole millään lailla kaunisteltu (sänky ilman päiväpeittoa ja hylly sekaisin, mutta eikö joku halunnukkin jossain kohtaa niitä aidon elämisen jälkiä kuviin :D ) Sänkykin on tässä kohtaa jo siirretty toisinpäin mutta mennään nyt kuiteskin tärkeimpään eli asiaan ;)


Jälkeen....Vanha lattia, muovimattoa!

Uusi ihana lattia <3 Helmen valkoinen lankku laminaatti!


Seinät maalattiin Sadolin light&SPACE maalilla. Lumitec teknologiaan perustuva maali heijastaa valoa jopa 40%  tavallista valkoista maalia enemmän. Ja lupaa että jopa 20% valaistusta pystyy vähentämään. Tykkäsin kyllä maalista ja valkoistakin valkoisempi on!! :)
Yhdelle seinälle tapetoitiin vintage rose gallerie tapetti kirjasta tuommoinen himmennetty, kulutetun näköinen ornamentti kuvio, harmaa.

Hyllyt laitettiin hieman eri kohtiin ja nyt mahtuu molemmille puolille yöpöydät, kun sänky siirrettiin toisinpäin! Muutamat kehykset maalausprojektin alla tuossa on. Pienesti jotain haalean sinistä tuonne halajan :)
Makoisia unosia tuolla on nyt nukuttu ja ihanan rauhallinen tunnelma sinne kyllä onnistuttiin saamaan <3
Pahoittelen hieman sumeita ja huonoja kuvia, mutta sumea oli myös kuvaaja koko viikon flunssan kourissa :D

Tänään on virallisesti kesäkuukausien viimonen päivä ja täällä me vietettiin se huvipäivässä tykkimäellä huvipuistossa, minkä työnantajani tarjosi. Kivaa oli, vaikkakin kovin kylmää ja koleaa. Ekaa kertaa villasukat jalassa kesän jälkeen ja irtokarkkeja ja filmi tuossa odottaa sekä upo uusi sohvan nurkka :) Juu, taisi haaveet sohvan suhteen toteutua, joten jatketaanhan siitä sitten joku päivä! Nyt kotoisaa kotoilua ja huomenna alkaa tällä mammalla arki ja työt. Niin se kesä ja lomakin meni!
Muksaa viikonalkua sullekkin!! :)

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Komea lattia, ihanat tähtimatot ja upeita lyhtyjä. I like <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Krisse ja kiitos!!! ♡ Kuvat on huonolaatusia, mulla alkaa kännykkä vetelee viimosia, sillä on ennen saatu parhaimmat kuvat..pöh!! Mut onneks tulee joulu ja saa toivoo... ;)

   Poista
  2. Aattele kuinka lähellä se jo on!

   Tervetuloa poikkeamaan mun uuteen blogiin mitasateet.blogspot.com

   Poista
  3. Yritin heti tulla vierailulle mutta tää ei löytänyt perille jostain syystä??! Osaatko laittaa linkin? :)

   Poista
  4. No, et kai löytänyt perille, kun on hiukka vajavainen toi antamani osoite! Klikkaa tota mun nimeä. Pääset mun profiiliin ja sieltä löytyy linkki suoraan mun blogiin "Hei, mitä sä teet?". Blogi on enemmän arkinen kuin mitä Harjunrinne oli aikanaan. Blogissa elämää ja touhujani laidasta laitaan fiiliksen mukaan. Tervetuloa lukijakseni!

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3