lauantai 21. syyskuuta 2013

Lapsekasta lauantaita!

Täällä on nyt mennyt muutamat päivät hissutellessa ja kotoillessa. Eilen piipahdettiin iltakävelyllä syys sateessa muodin yössä ja ystävän kanssa pienet tervehdyttävät kuulumiset kera leivosten ja mehun siinä sitten nautittiin <3

Tänään sitten vähän aloitin siivoilemaan olohuoneen lipaston laatikoita, mitä käsi antoi myöden ja mielettömiä aarteita löytyi sinne unohtuneena... Lasten askarteluja ja kuvia, onnittelukortteja kuopuksen syntymänjohdosta.. Esikoisen päättötodistus peruskoulusta..
 Mihin se aika katoaa ja vuodet vierii.. <3
Vaikka elämä onkin ollut haasteellista muutaman vuoden meidän perheellä, siltikään en päivää antaisi enkä vaihtaisi pois näistä kullanarvoisista hetkistä, kun vielä lapsiperheen arki ei ole pelkissä muistossa ja valokuvissa kokonaan!  Ja ONNEKSI lapset on meille lapsia aina iästä huolimatta <3

Iltapäivästä oli aika kuivata kostuneet silmännurkat ja paketoida lahjat sekä kirjoitella runot ja lähteä juhlimaan nuorimman kummi-tytön nimipäiviä :) Samalla siellä perheessä vieteltiin muutamat muutkin juhlat!

Jos suojelusenkelin taimia
minä vielä jostain saisin
niin polkusi varret aivan täyteen
niitä istuttaisin.
Sen puutarhaportin lukitsisin
ja avaimet käteesi toisin
Kunpa ne suojelusenkelit
minä Sinulle antaa voisin <3
Illasta kotiin tullessa tytöt oli vastassa odottamassa lupaa saada leipoa sitä suurta herkkua, mud cakea :) Meillä nimittäin alkoi juhlat kotonakin, kun kuopuksen rakkain ja tärkein nalle, Saara täyttää 3-vuotta! Lapset kattoi pöydän ja nautittiin siinä sitten mehua ja jäätelöä tahmakakun kanssa ja mmmmm hyväähän se oli ;)

Saara se oli iloinen koko juhlinnan ajan ja nyt jo sängyssä odottamassa omistajaansa ottamaan kainaloon :)
Tämän parempaa iltaa ei oisi voinut taas tänään viettääkkään. Nyt saunan lauteille vielä jutustelemaan tyttöjen hassuja juttuja ehkä vähän hervotonta kikatusta ja lempeän lämpimästi peittelen sitten lapseni yön tummaan selkään.

HYVÄÄ YÖTÄ <3

4 kommenttia:

 1. Löysin blogisi juuri äsken AnuElinan blogin kautta - tosi kivan näköinen tämä sun kuudes lapsesi ;-)
  Mahtava idea pitää kutsut nallekaverille...täytyy ehdottaa omalle viisivuotiaalleni.
  Käypä tutustumassa myös meikäläisen höpötyksiin :-)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun löysit tiesi tänne, tervetuloa <3 Aika karvainenhan tuo "lapsi" on mutta rakas siltikin ;) Tulen kyllä vastavierailulle!!! Hyvää viikon jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Maailman parhaita löytöjä nuo lasten tekemät jutut <3

  Meilläkin juhlitaan Rosan ja Silverin (Emilian ja Ellen villakoirakaksoset) synttäreitä aina uutenvuotena :) Seuravaksi ne täyttää kolme :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä vaan lapset on ihania ja ihan huippuja noiden kanssa on jakaa elämänsä <3 Kiva kuulla että muillakin on kekkereitä tiedossa ;) Hauskaa viikonloppua sulle Mia!!! :)

  VastaaPoista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3