keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Keskiviikon pikku piristeitä!

Heipsan heippa hei :)
Mikäs se oli vapaapäivää aloitella kera muumien <3 Teekin maistui puolet paremmalta tässä uudessa muumi mukissa ;)
Onko täällä muita muumifaneja?

Siinä aamusta istuessa keittiössä mietin, että missä on ne alkusyksyn tunnelmalliset illat, kera kynttilän lepatuksen lyhdyissä, torkkupeiton lämmittäessä olkapäitä ja villasukkien kutitellessa varpaita.. Ei oo semmossia iltoja meillä vielä paljon näkynyt :D Enkä tiedä onko tuo hymiökään nyt ihan rehellinen tuossa! Välistä ei ole naurattanut kyllä yhtään...

Mulla todellisuus on melkoista kiirettä sinne ja tonne verrattuna niin seesteiseen elämään vielä 2 kuukautta sitten..
juu huomaa, että aloitin työt ja mies aloitti tekemään pitkää päivää töissä..soppa onkin sitten siinä!
Kaihoten muistelen päiviä, jolloin auto ei liikkunut mihinkään pihasta ja nyt vaan aina toivon, että josko tänään ei ihan 100 kilometriä tulis mittariin.. Harrastukset, kaverisynttärit ja omat salitreenit sekä ajot sinne tänne ja se tunne kun tulet kotiin, jossa illalla järjestetty koti onkin jäänyt "hirmumyrsky muksut" jalkoihin päivän aikana..Tukkahan siinä sitten on pystyssä lopun iltaa ;)
Mutta siksi tämä kortti juurikin sattui silmään ja pääsi Perfect Homen kauniisiin valokuvakehyksiin keittiön ikkunalaudalle...  Positiivisuus ennenkaikkea ;) Ja huomaathan ettei aina välttis tarvita valokuvia, kortit on kivoja sisustus juttuja ja tässä oli kiva teksti!
Living&Loving <3 Meidän perhe!
 Clas Ohlsonilta löysin kivan lampun, jolle etsin paikkaa eilen iltasella. Tässä lamppu on yhdistelty erikseen jalasta ja varjostimesta mieleiseksi ja löysi sitten lopulta paikkansa keittiön pöydältä :) Aina ei tarvi laitella isoja valoja, kun tuo valaisee kivasti keittiön pöydän ääressä seurustelevat ja koko keittiötilan kivan hämyisesti!
Kuvat on epätarkkoja ja kamerassa olen onnistunut säätämään valotusjutut niin etten saanut yhtäkään kivaa kuvaa kauempaanta ja lamppu päällä, mutta kaitpa tästä nyt itse asian ja lampun erottaa :)

Tänään viettelin vapaapäivää kynsihuollossa ja muutaman ystävän luona piipahtaessa. Ikinä mulle ei niin kiire tule, ettenkö ystäviä joutaisi näkemään ja ilman niitä ei olisi kyllä kokonaista minuakaan.. <3
Tänään tuli tekstiviesti saapuneesta tapettirullasta, siis ihanaa tekemistä ois viikonlopuksi!!! Vielä kun tytär tulisi joku päivä asentamaan uuteen tietokoneeseen kuvankäsittely ohjelman pääsisin kunnon koneella tekemään seuraava postausta tänne teille :)
Ja olimpahan hymy korvissa tullessani tänne sivustolle, kun tasan 40 lukijaa on nyt mulla :)) Tervetuloa uudelle taas!
Joten mitä tässä valittamaan, senkun tuikkuihin tulet ja torkkupeiton alle villasukat jalassa sohvannurkkaan notkumaan ;) Palataan ja päivittäkäähän kalenteriinne kotoilu aikoja, jotta jaksetaan pyörittää hektistä arkea hymyssä suin <3

4 kommenttia:

 1. aivan mahtavia bostauksia ja ihana näitä on aina lukea ja hieno lamppu on ! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti sinulle <3 Tuntuu aina yhtä hyvälle!! :) Lamppu on ihan kun ois tuossa aina ollutkin ja kivahan sen valossa on täällä mukaviin kommentteihin vastailla ;) Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Täällä ilmoittautuu toinen Muumifani!! :) Vain muutama kuppi puuttuu koko kokoelmasta ja noita harvinaisempia löytyy parikin aina samaa.
  Pitäähän sitä hyvä varasto olla ;)

  Mä laitoin just samantapasen lampun uudelle Singerin pöydälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muumifaneja löytyy!!! :D Mulla löytyy kanssa kuppeja aikamoinen määrä ja sitten on muitakin astioita ja maljakko ja verhot ja pussilakanoita ja ja ja... Ihania ne on <3 Toi lamppu on kyllä ollut kovasti käytössä tuossa pöydällä, joten taisi olla ihan passeli paikka! Nyt mie syön aamupalaa ja rupean makuuhuoneen "pientä pintaremonttia" osioon ;) Moikka ja hyvää viikonloppua!

   Poista

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3