sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Terassin päivitystä..

Heipsuli vaan kaikille :) Toukokuuta mennään ja ens viikolle onkin luvattu ihania kelejä...Mähän lupasin tuoda sen lämmön tänne suomeen sieltä maailmalta ;) Olen selvinnyt matka väsymyksestä jo viimein nipin napin ja alkanut pääsemään kotirytmeihin kiinni ja tänään sitten itsekurikin taas käännettiin päälle.. Hiukan meni lomailut pitkäksi syömisten osalta...Mutta mistä olen ylpeä niin tässä ollaan taas, oikealla ladulla :D Uimahallissakin pyörähdin heti aamutuimaan uimassa kilometrin kera tyttösten! Muutama seuraava viikko on enempi ja vähempi kirjava ja tapahtumia täynnä, mutta ei oteta elämää niin kovin vakavasti niin kaikesta selviää! Syödään kakkua ja pidetään hauskaa, salaattia ja lenkkeilyjä unohtamatta :D Kohta on taas aikaa syventyä asiaan 100%

Mutta, mutta tulihan se sisustus intokin sitten melkein heti palatessa ja ei kauaa jaksanut likaista ja synkän  näköistä terassia katsella, kun jo oli pakko tarttua toimeen. Mies ennen matkaa tyhjensi koko varaston tuohon terassille ja olihan siinä taas hommaa ruveta perkaamaan tavaroita roskiin, myyntiin ja takas varastoon! Vieläkin on hommat vähän kesken, mutta sain mie jo jotain aikaseksi. Tuli tehtyä pari tuunausta taas spray maalilla ja vitsit kun mie tykkään taas noista vanhoista tavaroista uudessa lookissa :)
Siinä se nyt nököttää terassin pöydällä ja on minusta hieno! Silkkikukka asetelmakin ehkä vihdoin löysi paikkansa! Eli jos sulla kotona jotain käyttökelpoista mutta väärän väristä niin tuunaa se erittäin helposti ja vaivattomasti alle tunnissa spray maalilla mieleisesi väriseksi ja taas on jotain "uutta" ;)
Sama kohtalo..
vielä uupuu kukka...
perjantaina ja lauantaina kiertelin kaupoissa tuumailemassa ja etsimässä ideoita terassille...Muutaman helmen löysin.. Nykyään yritän malttaa harkita ostoksia ja ideoita, että etsin niin kauan kunnes löydän juurikin sen meidän kotiin parhaimman jutun :) Kukka ja sisustus neilakasta sitten yllättäen löysinkin terassin puutuolien päälliset ...
Aika romanttiset <3
Sitten alkoi kuumeinen miettiminen, mitä puusohvan päälle keksisi, näiden ihanuuksien kaveriksi.. kunnes sieltä se taas tuli kesken automatkan ja oli ihan pysähdyttävä kesken ajamisen kurkkaamaan auton takapaksiin :D Ja siellä se oli.. hyljättynä ja unohdettuna..Nimittäin virkattu vanha sängynpeitto :) Äkkiä se oli tuiki tarpeellinen ja kallisarvoinen <3 p.s Ja juu, älä kysy miksi se oli siellä takapaksissa, hih.. Itseasiassa ollut jo tovin!
Mulla välistä syntyy hassusti noita ideoita ja nykyään luotankin siihen, että hiljaa hyvä tulee! Ei kannata ottaa sitä toiseksi parasta vaihtoehtoa jos saa parhaimman hetken päästä! :) Ja tää tuntui kyllä taas tähän kohtaan parhaimmalta... Vanhaa ja käsintehtyä <3 Jo edesmenneen mummopuoleni perintöä!
Mulla tää kone edelleen takkuilee ja tovi tässä taas on mennyt :) Kuvien latauksien välissä kannettiin tavaratkin varastoon ja roskiin, kätevää ;) Vielä pitäis nuo kirpparitavarat saada katsottua, jos niitä vihdoin sinne asti saisi vietyä!
Ai niin, mutta löysinhän mie vielä kangaskaupasta kangasta, josta ompelin verhon terassia piristämään ja tuomaan tunnelmaa...

Aika romanttisia juttujahan sinne taas tuli :) Ja melkoisen valkoiselta vielä näyttää ilman kukkia ja kynttilöitä sekä muutamia sohvatyynyjä saisi vielä olla, mutta kerkeäähän tässä!
Nyt Perfect Homen esittelijä odottaisi minulta varmasti viestiä mitä ottaisin kiitos lahjaksi emännöimistäni kutsuista, Ilmaislahjan valitseminen se vasta vaikeaa onkin ;)
Mutta jatketaan terassi juttuja ja kuvia sitten kun saadaan sinne eloa ja väriä sekä aurinkoa <3
Hauskaa viikon alkua jokaiseen kotiin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3