keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Perhelomailua....

Muumien kanssa.. <3
Näin pehmoisessa ja suuressa sylissä unohtui osa matkajännityksestäkin :) Äitikin oisi halunnut halin, mutta ei kehdannut rynnätä lasten väliin ;)
Käytiin siis pienellä perhelomalla Silja Linen laivalla seilailemassa merellä ja ruotsin maassa. Ihania maisemia ja merenkäynti aivan rauhallista, vaikka joku kerkesikin kovasta ukkosmyrskystä varoittelemaan... Ruotsin sää oli hieman kurja, sadetta ja 11 astetta, mutta reippaita oltiin säästä huolimatta! Miehen kummi-tätiä pikaisen kahvikupin ääressä kerettiin moikkaamaan ja uskallettiimpa paikallisbussin kyytiinkin :) Ja vielä löydettiin oikeaan satamaan takaisin! Isommat lapset voittivat laivalla lasten "mahdoton tehtävä" kilpailun ja äiti pienimmän kanssa kävi muumi discoilemassa ja kuuntelemassa pikku myyn iltasatua <3

Laivan pieni ja näppärä kylpylä!
Tuo kylpylä oli kyllä soma ja kotoisa ja missä lapset sai pahimmat energiat purettua ;) Oli siellä pieni vesiliukumäkikin! Meidän vesipedot tykkäsi ja taisi olla pienimmäisen lempparikohde laivalla :)

Iloisia uutisiakin kiiri puhelimen kautta Suomesta, kun tytär soitti Joensuusta taitaja kilpailuista... Oli voitettu tsemppari palkinto... Kylläpä taas äidin ylpeys kasvoi <3 Peukalot kipeänä pystyssä voiton puolesta!!!! :)

Skoolattiin Suomen Leijonille, vaikka vaikeasti tuo voitto tuli!
Tuliaisia <3

Pikku neidin soiva söpö korurasia <3
Äidille kahvipöytään servettejä ja lasi, sarjaa täydentämään.
Aika muumi voittoinen postaus, mutta ei haittaa :) taitaapa joku tuosta jo arvata, että tässä perheessä niistä tykätään kovasti!
Juu, mutta mukava reissu oli, vaan aina on yhtä kiva palata omaan kotiin <3
Vielä tällä viikolla riittäisi tapahtumaa viikonlopulle, kun polttari tunnelmiin siirrytään lauantaina :) Sitten jos jo ensi viikolla saisi sisustus postausta tehtyä viikonlopulle, kun olohuone kokee VIHDOIN niitä muutoksia...Olikohan jo liikaa luvattu :D
Mutta palataan ja nauttikaa auringon lämmöstä ja alkavasta kesästä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana komenttisi piristi minua varmasti, kiitos <3